roumeliotis

lentiamo

Και επίσημα Γουόκαπ στον Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Μια προσθήκη τοπ επιπέδου στο ρόστερ του Ολυμπιακού και δη στη γραμμή των γκαρντ από τους Πειραιώτες με τον Αμερικανό κόμπο, Τόμας Γουόκαπ, να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα από την ομάδα του Λιμανιού επιβεβαιώνοντας μέχρι... κεραίας το ρεπορτάζ του RedGoal από νωρίς το Σάββατο (05/06) με το ρεπορτάζ "Ρελάνς... για Γουόκαπ ο Ολυμπιακός" πριν καν το πάρει χαμπάρι κανένα ελληνικό ΜΜΕ (σ.σ. ακολούθησαν μετά από ώρες το πάντα έγκυρο και έγκαιρο ρεπορτάζ μας).

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Τόμας Γουόκαπ. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας".

Το who is whο

Γεννήθηκε: 30/12/1992 (Tέξας, ΗΠΑ)
Υπηκοότητα: Αμερικανός
Ύψος: 1.93
Θέση: Guard

Προηγούμενες ομάδες: Windy City Bulls (2016-2017), Riesen Ludwigsburg (2017-2018), Zalgiris Kaunas (2018-2021).

Οι περσινοί αριθμοί του...

Στην Ευρωλίγκα σε 34 αγώνες είχε μέσο όρο 8.2 πόντους (90.6% βολές, 46.9% δίποντα, 37.1% τρίποντα), 3.0 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ και 1.1 κλέψιμο).

Δείτε τον στα παρακάτω βίντεο...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO



Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

35 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά, και ο Goss δεν κακοεπεσε, θα τρέχει τη Ρεάλ για τα επόμενα χρόνια και θα ταιζει Tavares/Poirier.. δεν είχα πει ποτέ ότι ο Walkup ήταν κακή μεταγραφή, προς Θεού, απλά πίστευα ότι λόγω παρελθόντος ο Goss θα μπορούσε να προσεγγιστεί καλύτερα, ενώ τότε ήταν ήδη κοντά σε Μακάμπι ή Μιλάνο αν θυμάσαι.

    Όποιος από τους 2 και να ερχόταν θα ήταν μεταγραφή από το πάνω ράφι. Τώρα σαν ταλέντο, pound per pound που λένε και στα μαχητικά αθλήματα, ο Goss έχει περισσότερο ενώ είναι και πολύ μικρότερος σε ηλικία. Ξεκάθαρα πράγματα.
    Dorsey

  • Creeper
    Creeper Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 14:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe Και τα άλλα που λέω έχουν ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ αλήθειας. Για τον Walkup κάθε μέρα έγραφα εδώ οτι πρέπει να τον πάρουμε αντί του Γκος που ήθελες εσύ και κάποιοι άλλοι γιατί πολύ απλά ταιριάζει καλύτερα με τον Σλούκα. Είδαμε τι πάρτυ έκανε ο Τεόνοσιτς απέναντι στους ακριβοπληρωμένους γκάρντ της Αρμάνι που από επίθεση είναι σούπερ αλλά από άμυνα είναι χωνί. Εννοείται όμως οτι πρέπει να πάρουμε και εμείς έναν σκόρερ-ηγέτη στην περιφέρεια. Ο Λόιντ που χάθηκε ήταν ιδανικός και οικονομικός θα έλεγα γιατί στο 1.000.000 δεν βρίσκεις άλλον παίκτη με τα χαρακτηριστικά του και με εμπειρία από Ευρωλίγκα. Ο Ντόρσει δεν είναι (τουλάχιστον όχι ακόμα) παίκτης τέτοιου επιπέδου αλλά σαφώς και τον προτιμώ από κάτι παίκτες σαν τον Χίλιαρντ.

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους.... Μεταγραφή από το πάνω ράφι αντάξιο του ονόματος της ομάδας και των προέδρων της... Θεωρώ ότι από όσους ακούστηκαν είναι ο ιδανικοτερος για παρτενέρ του 1,8 εκ το χρόνο...... Εγκεφαλικος παίκτης διαβάζει τέλεια το παιχνίδι εξαιρετικός αμυντικός φοβερή μεταγραφή. Αν υποθέσουμε ότι τελείωσε και του Φαλ ήδη είμαστε δύο στάδια πάνω από πέρυσι..... Το κυριότερο όμως για μένα είναι ότι τα αδέρφια δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι πάλι εδώ..... Ποιο δυνατοί από πότε.... Αυτούς τους Αγγελοπουλους χρειάζεται η ομάδα..... Προχωράμε δυνατά...

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Τεράστια προσθήκη , και παιχτικα , καθώς τα έχει όλα , αλλά και ψυχολογικά , καθώς έχει τσαμπουκα και πνεύμα νικητή θυμίζει χακετ , Σιγάλα κτλ .
    Πολλοί γράφουν για 4-5ρι . Θα συμφωνήσω , αλλά για μένα πιο σημαντικό από όλα είναι σε τι κατάσταση θα είναι ο Παπ γιατί μιλάμε για βαρόμετρο της ομάδας σε πολλούς τομείς. Αν είναι καλά , όλα οκ , αν όχι , υπάρχει θέμα και μάλιστα σοβαρό..Όπως επίσης και πως θα εμφανιστεί ο Πρίντεζης , πιστεύω πάντως ότι αν είναι καλά 15 ποιοτικά λεπτά τα έχει άνετα .
    Από εκεί και πέρα αντικειμενικά ακόμα και να μη γίνει άλλη μεταγραφή η ομάδα είναι ήδη ένα επίπεδο πάνω από πέρυσι καθώς Γουοκαπ-Φαλ είναι πολύ πολύ καλύτεροι των Τζενκινς-Ελις...

    Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά προεδραρες .

    Υ.γ. "Έγκλημα" αν χαθούν ρογκαβοπουλος και Χουγκαζ .
    Υ.γ.2 Μην υποτιμάτε το Λουντζη . Για εμένα είναι καλύτερος π.χ. του Μποχωριδη και φυσικά πολύ καλύτερος του Κόνιαρη η του (τωρινού) Μάντζαρη..Δεν είναι μόνο για Α1...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Creeper, από όλα όσα λες, αυτό με το ιατρικό team είναι το πιο σοβαρό και μάλλον έχει τη μεγαλύτερη δόση αλήθειας..Το τελευταίο περιστατικό με Παπ που βγήκε για 15 μέρες και τελικά έχασε όλη τη σεζόν είναι ενδεικτικό.

    Κατά τα άλλα, για να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της μεταγραφής Walkup, πήραμε το βασικό playmaker μίας ομάδας που τερμάτισε μπροστά από εμάς, και μάλλον ευθύνεται για τον αποκλεισμό μας, ενώ φαίνεται ότι αποχωρούν τουλάχιστον 3-4 playmakers για ΝΒΑ από το ομαδες που ήταν μπροστά από τη Ζαλγκίρις..και τον πήραμε για αναπληρωματικό.. απορώ τι του είπαν και τον έπεισαν, είναι κίνηση απίστευτης δυναμικής αυτή, είναι κίνηση ελπίδας για κάτι πραγματικά καλό. φυσικά πρέπει να δούμε και το ολοκληρωμένο ρόστερ, αλλά δημιουργεί ελπίδα ξανά ότι η ομάδα (και το μυαλό του Μπαρτζώκα) μπαίνει στο σωστό δρόμο.

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια χαρά παίκτης ο Γουόκαπ. Και ο Φαλ σίγουρα καλύτερος από Ελις, Κουφό. Σειρά τώρα έχει ο Ντόρσεϊ, ο οποίος είναι εξαιρετική περίπτωση γηγενή παίκτη που απελευθερώνεται και μια θέση ξένου.
    Έτσι θα απομένουν δύο ακόμα προσθήκες .Ένα τριάρι και ένα ακόμα 4-5αρι (φυσικά πιο πολύ να «πενταρίζει»). Σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Κάρτερ και μείνει ο Ζαν Σαρλ , τα συμβόλαια τους είναι χαμηλά , και μπορούν είτε να παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα ή να μπαλώνουν τρύπες στην Ευρωλίγκα λόγω τραυματισμών

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 21:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΤΟΡΣΕΙ ΥΓΙΕΙΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΙ- ΖΑΝ ΣΑΡΛ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 20:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό redgoal μακάρι για Broekhoff αλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα δώσει ένα σημαντικό ποσό για τη θέση 3 σε αναπληρωματικό ουσιαστικά την ίδια στιγμή που υπάρχει ο βασικός Παπανικολάου μπροστά του.Εκτος και αν το κασέ του έχει πέσει δραματικά.Δεν το βρίσκω και πολυ λογικό μακάρι να γίνει όμως.Εννοείται όλοι θέλουν στο 3 και τους δυο αυτούς.Μου φαντάζει όμως απίθανο ενώ πχ δεν έκανε η ομάδα την υπέρβαση με τον Loyd για βασικο 2 που επείγει.Στα πλαίσια μιας πιο εφικτής οικονομικά πρότασης γι αυτό είπα τον Eriksson.

    REDGOAL: Φίλε δεν είναι τι βλέπουμε ή τι θέλουμε εμείς. Το ρεπορτάζ τι λέει. Βάσει αυτού λοιπόν, κανείς δεν ξέρει πώς θα γυρίσει στα παρκέ ο Παπανικολάου. Μην ξεχνάς ότι τραυματίστηκε όταν τραυματίστηκε και λέγανε "σε 20 μέρες επιστρέφει" και δεν ξανάπαιξε τελικά. Δεν το ρισκάρει ο Μπαρτζώκας να πάει χωρίς 3άρι γιατί καλός ο ΜακΚίσικ αλλά φόργουορντ καθαρό δεν μπορεί να παίξει γιατί δεν έχει σουτ, ούτε καν παιχνίδι με πλάτη. Γι' αυτό, ανάλογα και με τα νεότερα για Παπανικολάου, δεν θα πρέπει καθόλου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έρθει ένας παίκτης που θα παίζει άνετα στο "3" και ω μη γένοιτο να τον πλαισιώνει ο Βεζένκοφ αν δεν είναι ΟΚ ο Παπ. Γενικώς, κάντε υπομονή γιατί είναι κάποια θέματα ανοιχτά και θα έχουμε ντόμινο...

  • lawyer7
    lawyer7 Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν η αρχή είναι πράγματι το ήμισυ του παντός, τότε ξεκινάμε πολύ καλά. Καλύτερα δε γίνεται. Το τριετές συμβόλαιο δε είναι ακόμα πιο ενθαρρυντικό, αν ληφθεί υπόψη η πολιτική των τελευταίων ετών στα συμβόλαια. Επιτέλους, ένα ποιοτικό στήριγμα στον Σλούκα που εξακολουθεί να είναι το βαρύ χαρτί της ομάδας. Πλέον στην περιφέρεια χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από αξιόπιστο σουτ. Εγώ θα ήθελα έναν παίκτη στυλ Κάρολ. Ιδανικός θα ήταν ο Ματ Τόμας των Τζάζ που βρίσκεται κάτω από την ίδια μανατζερική στέγη με τον Ουόκαπ. Τρομερό χέρι ο τύπος, αν και το κασέ του στο NBA δεν αφήνει περιθώρια.

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe Φίλε το ιατρικό/γυμναστικό τιμ του Ολυμπιακού πρέπει να είναι το χειρότερο της Ευρωλίγκας! Κάθε χρόνο νοσοκομείο σίγουρα δεν είναι γκαντεμιά ούτε κατάρα. Όλα αλλάζουν μόνο αυτό το τιμ παραμένει ριζωμένο.
    Ο Χίλιαρντ είναι ο ορισμός της μετριότητας. Μακάρι να μην καταλήξουμε σε αυτόν αλλά πολύ το φοβάμαι!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...