roumeliotis

leptokariopoulos

Άμεσα... Φαλ στον Ολυμπιακό (video)

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος "τρέχει" την απόκτηση του Μουσταφά Φαλ και εκεί έχει ρίξει το βάρος τις τελευταίες ώρες καθώς θέλει άμεσα, ει δυνατόν μέσα στην εβδομάδα να τελειώσει θετικά το θέμα του θηριώδη σέντερ και να καλυφθεί η "τρύπα" στο "5".

Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει μια αρκετά δελεαστική πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Γάλλο και αναμένουν την απάντησή του, με τις πληροφορίες από την πλευρά του παίκτη να αναφέρουν ότι μέχρι τώρα δεν έχει κάποια καλύτερη προσφορά στα χέρια του.

Αυτό... γέρνει τη ζυγαριά της απόφασής του προς τον Πειραιά και όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να την κοινοποιήσει και στους ερυθρόλευκους που τον θέλουν πολύ και του το έχουν δείξει εμπράκτως.

Αν για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν έχουμε "γάμο" οι Πειραιώτες έχουν έτοιμες εναλλακτικές και θα κινηθούν επίσημα αμεσότατα, όμως θεωρούν στο Λιμάνι ότι ο Μουσταφά Φαλ θα αποδεχθεί την πρόταση και θα γίνει ερυθρόλευκος.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

46 σχόλια

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 11:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνέχεια του προηγούμενου σχολίου λόγω αναλαμπής. Υπάρχει σούπερ σταρ που είναι ελεύθερος λόγω συνθηκών που επικρατούν στην ομάδα του. Αlexei Sved. Με συμβόλαιο όμως κοντά στα 3εκ και με τον τρόπο παιχνιδιού του νομίζω είναι απαγορευτική περίπτωση. Εκτός και είναι πρόθυμος να ρίξει τόσο πολύ τις απαιτήσεις του και να μπει σε καλούπι τώρα στα μπασκετικά γεράματα. Νομίζω όμως πως εύκολα θα βρει αντίστοιχο συμβόλαιο σε ΤΣΣΚΑ-Εφές που θα βγουν στην αγορά για γκαρντ.

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 11:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @Ανέστης σούπερ σταρ και ελεύθερος δεν νομίζω ότι υπάρχει στη φετινή Ευρωλίγκα. Με δεδομένο ότι παίχτες τύπου Λάρκιν-Μίσιτς-Τζέιμς πέρα από το ότι είναι απλησίαστοι λογικά θα παίζουν NBA του χρόνου. Μόνο ο Decolo νομίζω μένει ελεύθερος αν και δεν νομίζω να απασχολήσει και λογικά θα θέλει συμβόλαιο μεγαλύτερο του Σλούκα για να έρθει.
    Οι επόμενοι δύο στους οποίους πάει το μυαλό μου είναι οι Ντιλέινι-Ροντρίγκεζ, οι οποίοι δεν ξέρω αν μένουν ελεύθεροι. Ο δεύτερος λόγω ηλικίας και θέσης δεν νομίζω να απασχολήσει, ενώ ο πρώτος αν βγει στην αγορά θα έχει σίγουρα προτάσεις από ομάδες τύπου Εφες-Ρεάλ των οποίων τις προτάσεις δεν μπορούμε να φτάσουμε.
    Εκτός και αν θεωρούνται σούπερ σταρ παίχτες τύπου Χίλιαρντ, Λορέντζο Μπράουν, Μήτογλου για τους οποίους ενδέχεται να κινηθούμε.
    Βέβαια υπάρχει και το NBA από το οποίο μπορεί να προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Με δεδομένο όμως πως ο κόουτς ψάχνει παίχτες με εμπειρία στην ευρωλίγκα, οι μόνες περιπτώσεις που μπορώ να σκεφτώ είναι οι Μπιέλιτσα και Wanamaker, οι οποίοι όμως δεν νομίζω ότι ψάχνονται για Ευρώπη.

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 21:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα φιλε Ανέστη,
    Ο μοναδικός σουπερ σταρ και προσεχώς ελεύθερος είναι ο Mike James. Mετά την ανανέωση της συνεργασίας ΤΣΣΚΑ-Ιτούδη ο παίκτης αποδεσμεύεται 100%. Βέβαια αυτήν την στιγμή και μέχρι το τέλος της σεζόν έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μπρούκλιν Νετς, τα πηγαίνει περίφημα στο ΝΒΑ και αν συνεχίσει έτσι δεν νομίζω να τον ξαναδούμε στην Ευρώπη. Αλλά και να γυρίσει η όποια δυσφήμιση έχει φάει από την πρόσφατη διαμάχη με τον προπονητή του δεν θα μειώσει τόσο τις ενδιαφερόμενες πλούσιες ομάδες αλλά ούτε και το κασέ του αφού πρόκειται για παικταρά.
    Αν λοιπόν ο ρεπόρτερ εννοεί αυτόν τον παίκτη τότε εκφράζει περισσότερο ευσεβή πόθο παρά έγκυρη πληροφόρηση.

  • Ανεστης
    Ανεστης Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 19:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα.Σχεδον καθε χρονο ειναι δεδομενο οτι οι αφοι ανεξαρτητα των υπολοιπων μεταγ. κινησεων κανουν μια προταση υπερβαση στο μπατζετ αλλα μονο για συγκεκριμενο παιχτη,αν δεν κατσει δεν πανε αυτα τα λεφτα αλλου.Προπερσι ηταν ο σλουκας(με σχεδον διαμορφωμενο ροστερ),Περσι ο καλαθης ενω ειχε κλεισει ο σλουκας.Και τις 2 περιπτωσεις τις γραψατε απο τους πρωτους εσεις,και τις επιβεβαιωσαν αργοτερα και οι 2 παιχτες.Καποιος ρεπορτερ του ολυμπιακου(νεος ηλικιακα οχι απο τους γνωστους)μου ειπε οτι και φετος υπαρχει αυτος ο παιχτης που δινουν ενα μεγαλο συμβολαιο (και ειναι μονο για αυτον)σουπερσταρ της ευρωλιγκας και ελευθερος.Επειδη πραγματικα εκτιμω το ρεπορταζ που κανετε,εσεις εχετε πληροφορια για κατι τετοιο??????

    REDGOAL: Σούπερ σταρ ελεύθερος; Δεν ξέρουμε κάτι φίλε...

  • Dimitris
    Dimitris Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 19:08 Σύνδεσμος σχολίου

    χαχα ωραιος, απο λαυριο ποιος σας φαινεται πιο ετοιμος; προσωπικη εκτιμηση ο ντιαλο

    REDGOAL: Κάρτερ έχει τρομερό ποτένσιαλ φίλε. Αν δουλευτεί και πάρει και λίγο όγκο, είναι για πολύ μεγάλα πράγματα. Ο Ντιαλό θεωρούμε πως έχει ταβάνι

  • Creeper
    Creeper Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @Dh07 Έλεος ρε φίλε! Μην τα ισοπεδώνεις όλα! Πως είσαι τόσο σίγουρος οτι ο Μήτογλου δεν παίζει? Έχεις κάποιο κονέ στην διοίκηση του Ολυμπιακού, είσαι ιδρυτικό μέλος της Wasserman ή πίνεις κάθε μέρα καφέ με τον παίκτη??? Για τον Μήτογλου ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί αν αυτός δεν τα βρει με τον Πουθεναικό. Τώρα αν δεν τα βρουν στα λεφτά δεν ξέρω, δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση. Και αν έρθει στην ομάδα μας τότε θα φύγει μάλλον ο Ζαν Σάρλ οπότε είναι μια win-win situation.

    Εμείς βάζουμε ψηλά τον πήχη για την ομάδα μας είτε σου αρέσει είτε όχι! Και που ξέρεις, μπορεί κάποια στιγμή μπορεί να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να εκπληρωθούν ένα ή μερικά από αυτά μας τα θέλω. Αν δεν ελπίζει κάποιος σε αυτή την ζωή για κάτι καλύτερο τότε ουσιαστικά δεν έχει λόγο ύπαρξης. Και αυτό δεν ισχύει βέβαια μόνο για το μπάσκετ.Τελικά εσύ θα χαρείς άμα πάρουμε ένα ή δύο καλά ονόματα ή θα δυσαρεστηθείς επειδή θα πέσεις έξω στις προβλέψεις σου? Μάλλον το δεύτερο μου φαίνεται πιο πιθανό!!! Εντάξει, το είπες μια, δύο, τρεις, δεκατρείς! Το εμπεδώσαμε πια!!! Γράψε κάτι διαφορετικό! Δεν ανακάλυψες δα και την πυρίτιδα!!! Το πιθανό να γίνει είναι αυτό αν κρίνουμε από τις πράξεις των Αγγελόπουλων όλα αυτά τα χρόνια. 'Ολοι μας το φοβόμαστε και όλοι μας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Και εγώ κάθε μέρα κατακρίνω τους προέδρους για αυτό. Αλλά όχι να μην ονειρευόμαστε και παίκτες σαν τον Γουόκαπ που πιστεύω είναι μια περίπτωση εφικτή ακόμα για το πολύ χαμηλό μπάτζετ του Ολυμπιακού!!! Ποιος είναι δηλαδή, ο Κάρυ???!!!

    Και μην ανησυχείς, όταν τελειώσουν οι μεταγραφές της ομάδας μας και επαληθευτείς θα σου αποδώσουμε τα εύσημα και την αναγνώριση σου ως ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ στο Redgoal μιας και προφανώς αυτό επιθυμείς πιο πολύ ακόμα από την ενίσχυση της ομάδας μας!!!

  • Dimitris
    Dimitris Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 17:33 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal καλησπερα,γνωριζουμε αν υπαρχει φως στη περιπτωση μητογλου; ευχαριστω

    REDGOAL: Μόνο η Νικολούλη ξέρει φίλε...

  • Τσαντας
    Τσαντας Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πιστεύω ότι τον γουολκαπ δεν θα μπορεσουμε να τον πάρουμε. Για μένα η καλύτερη εναλλακτική θα ήταν ο Λορέντζο Μπράουν. Για τον γουολντεν (για τον οποίο δεν τρελαίνομαι, αλλά αν μέχρι εκει μπορούμε να φτάσουμε οικονομικά, τι να κάνουμε) διάβασα ότι έχει συμβόλαιο. Από εκεί και πέρα, για τον Μήτογλου εννοείται πως οφείλουμε να ενδιαφερθούμε (φαντάζομαι ότι θα το έχουμε ήδη κάνει). Πρέπει να του κάνουμε πρόταση, με όσα χρήματα έχουμε την δυνατότητα (παραπάνω από τον βαζελο φαντάζομαι) και ακόμα και αν δεν τον πάρουμε, να ανεβάσουμε τουλάχιστον την τιμή του. Ας τον κρατήσει ο βαζελος με 800 χιλλιαρικα ξέρω γω, αν μπορει. Ούτε εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα τον πάρουμε (ούτε 10 τις εκατό πιθανότητα δε δίνω για να είμαι ειλικρινής), αλλά για Έλληνα ψηλό 25 χρόνων, αυτού του επιπέδου και αυτής της προοπτικής δε μπορείς να αδιαφορείς. Μια χαρά συνυπαρχει με τον Βεζενκοφ στην ομάδα, ούτως ή άλλως, έτσι όπως είναι το στυλ του, ένας μέρος του χρόνου συμμετοχής του στο 5 θα τον παίρνει, αν έρθει στον Ολυμπιακό. Κατα τα άλλα, Ζαν Σαρλ θα μείνει. Ο Μίκι και ο Μπουκερ είναι 5αρια, το ότι τους φαντάζονται ορισμένοι να παίζουν τέσσερα σε μια ομάδα με τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού, είναι ενδεικτικό του πόσο μπάσκετ ξέρουν.

  • RedV
    RedV Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    @Α.Σ Λυπήσου τα ματάκια μας...

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 11:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λόιντ αποκλείεται να μην απασχόλησε μετά τη χρονιά που έκανε. Σίγουρα υπήρξε συζήτηση με την ελπίδα ότι θα ζητούσε 700-800χιλ αλλά λογικά μόλις αξίωσε συμβόλαιο του εκατομμυρίου σταμάτησαν οι όποιες συζητήσεις.
    Ο Walden αποτελεί εναλλακτική του Walkup σε περίπτωση που χαλάσει η μεταγραφή του. Πρόκειται βέβαια περισσότερο για shooting guard παρά για playmaker. Στον ερυθρό κατ'αναγκη αγωνιζόταν στη θέση λόγω του τραυματισμού του Χολ και την πρόωρη αποχώρηση του Ροτσεστι. Αρχικά σαν αλλαγή του Λόιντ υπολογιζόταν. Αν αποκτηθούν ακόμα δύο γκαρντ σαν τρίτος Κόμπο δεν θα ήταν άσχημη περίπτωση.
    Σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις γκαρντ που έχουν δουλευτει και δεν έχουν ακουστεί τα ονόματα τους.
    Στο 3 συνεχίζει να υπαρχει σιγή. Έχω πει πολλές φορές πως θεωρώ ιδανικό τον Χάουαρντ της Βιλερμπάν. Αθλητικός με τρίποντο πάνω από 40% και με μικρό συμβόλαιο. Επίσης θα μου άρεσε ο Ντιαλό σαν πρότζεκτ με προοπτική διετιας-τριετιας και με συγκεκριμένο ρόλο. Εδώ υπάρχουν και οι Μακισικ-Λαρετζακης που μπορούν να δώσουν 5-10 λεπτά ο καθένας σε σχήμα με τρία γκαρντ.
    Στους ψηλούς τώρα έχουμε τους Βεζενκοφ, Πρίντεζη και Μάρτιν. Από ότι φαίνεται θα προστεθεί και ο Φολ. Θα δώσει ύψος και όγκο που τόσο έλλειψε ενώ και στην επίθεση θα αποτελεί πόλο έλξης ( πρώτος σε κατοχές ποστ στην διοργάνωση). Μάρτιν λογικά θα παρουσιαστεί καλύτερος. Στην θέση του Ζαν-Σαρλ ιδανικός θα ήταν ο Μήτογλου. Αν δεν ευδοκιμήσει η περίπτωση του νομίζω πρέπει να στραφούμε σε κάποιον αρκετά αθλητικό με καλό σουτ, ώστε να καλύπτει την έλλειψη αθλητικοτητας του Βεζενκοφ αλλά να ταιριάζει και με Φολ λόγω σουτ. Ο παίχτης αυτός μπορεί να είναι καθαρό 4 και να αποκτηθεί παραλληλα και ενα τρίτο πενταρι από το eurocup για παράδειγμα. Νεμπο φαίνεται καλό πρότζεκτ, Χάντερ επίσης, Τασον Τόμας και κάμποσοι άλλοι.
    Θα μου άρεσε να αποκτηθεί ο Χουγκαζ με αξιόλογο χρόνο στο πρωτάθλημα και με συγκεκριμένο ρόλο σε ορισμένα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
    Νομίζω η προσμονή για ανακοινώσεις θα φτάσει σιγά σιγά στο τέλος και θα αρχίσει να διαμορφώνεται το ρόστερ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...