roumeliotis

leptokariopoulos

Ταρζέφσκι για... οδοστρωτήρας ΟΣΦΠ (video)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός μετά το διαφαινόμενο "ναυάγιο" με τον Τζοκ Λαντέιλ καθώς ο Αυστραλός ψάχνει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και ο Θρύλος δεν θα τον περιμένει, σκανάρει την αγορά για 5άρι τοπ επιπέδου για να έρθει και να κάνει τη διαφορά στη γραμμή ψηλών.

Παίκτες έχουν προταθεί πολλοί και όχι απαραίτητα... δεινόσαυροι που λέμε, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας φέρεται διατεθημένος να περιμένει -αν δεν βρεθεί άμεσα κάτι επίσης δυνατό- την περίπτωση του Κέιλεμπ Ταρζέφσκι.

Ο Αμερικανός σέντερ όπως έχουμε ξαναγράψει ναι μεν ανανέωσε πέρυσι το καλοκαίρι για μια τριετία με την Αρμάνι Μιλάνο, όμως την τρέχουσα σεζόν δεν μοιάζει να είναι στους "εκλεκτούς" του Έτορε Μεσίνα και αν δεν είχαν κάποιους τραυματισμούς στη φροντ-λάιν οι Μιλανέζοι θα έπαιζε λιγότερο από τα 13' μέσο όρο που έχει ως τώρα με 4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4.5 στο σύστημα αξιολόγησης.

Οι Ιταλοί πάντα τον έχουν στους "μετέωρους" για τη νέα σεζόν, με τη... ζυγαριά τους να γέρνει προς την έξοδο του έμπειρου και δυναμικού σέντερ από την Αρμάνι Μιλάνο το καλοκαίρι καθώς δεν φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στο παιχνίδι του ο Έτορε Μεσίνα.

Στον Πειραιά γνωρίζουν τα δεδομένα και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ψηλά στη λίστα για το "5" τον 28χρονο ύψους 213 εκατοστών δυναμίτη της ιταλικής ομάδας. Από πέρυσι το καλοκαίρι που ήταν ελεύθερος ο Coach-B τον είχε "πλευρίσει" όμως εν τέλει ανανέωσε με τους Μιλανέζους.

Ο συγκεκριμένος σέντερ είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει ο Έλληνας προπονητής και σίγουρα έχει το "πακέτο" που ψάχνει καθώς διαθέτει καλά πόδια, είναι αρκετά αθλητικός παρά τα 2.13 του, ικανός στο πόστ και πάνω από την στεφάνη και κυρίως έχει τρομερή εμπειρία ετών από την Euroleague. Μια περίπτωση που πρέπει να κρατήσουμε καθώς μπορεί να τη βρούμε μπροστά μας πολύ σύντομα.

Δείτε τον στα παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

Physioactive

VIDEO





Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

71 σχόλια

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 20:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Creeper ότι και να γίνει Ολυμπιακοί θα είμαστε για πάντα και θα ευχόμαστε το καλύτερο για την ομάδα μας.
    Εγω θα στηρίζω πάντα από το υστέρημά μου (με το διαρκείας μου γιατί δεν έχω άλλη δυνατότητα) αυτούς που ηγούνται της προσπάθειας κάθε φορά, όποιοι και αν είναι αυτοί. Μακάρι λοιπόν φέτος οι ιθύνοντες να κάνουν τις απαραίτητες υπερβάσεις και να επιλέξουν ποιοτικούς πάικτες με κύριο γνώμονα τα αγωνιστικά κριτήρια ώστε να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του προπονητή και τις απαιτήσεις του φίλαθλου κοινού.
    Φίλε gp77 έχεις δίκιο. Δεν βγαίνουν ούτε οι χρόνοι, ούτε οι ρόλοι και δεν θα μπορούσαν οι 3 από τις 4 μεταγραφές που προανήγειλε ο κόουτς Μπαρτζώκας να είναι στα γκάρντ. Να μην ξεχνάμε επίσης ότι η επιθυμία του είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να έχουν ξαναπαίξει στην Ευρώπη και να έχουν εμπειρία από το επίπεδο της EuroLeague.
    Mε άλλα λόγια ακόμη και αν είναι πάικτες που αγωνίζονται σήμερα στο ΝΒΑ, θα πρέπει να πληρούν τις παραπάνω προυποθέσεις. Ο Khem Birch που αναφέρεις έιναι μια τέτοια περίπτωση άσχετα αν φαντάζει δύσκολο (ως απίθανο) να αποκτηθεί από μας, αν γινόταν όμως θα ήταν μια σπουδαία μεταγραφή. Και ο Mike James αγωνιζεται προσωρινά σε ομάδα του ΝΒΑ και πρόκειται να αποδεσμευτεί από την Cska το καλοκαίρι. Μοιάζει με όνειρο εαρινής νυκτός βέβαια.
    Ας περιμένουμε πρώτα την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφης και μετά θα καταλάβουμε περίπου από πιο ράφι θα είναι οι υπόλοιποι παίκτες που θα επιδιώξουμε για να αποκτήσουμε.

  • Creeper
    Creeper Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @Andregon Φίλε σε ένα πράγμα έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτή η συζήτηση έγινε κουραστική και βαρετή. Εγώ θα προσέθετα οτι είναι ανεδαφική και αντιπαραγωγική μιας και αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μαρινάκη οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για να συζητάμε πάνω σε ένα μη υπαρκτό θέμα που δεν προσφέρει τίποτα στην συνέχεια της συζήτησης. Απλώς ήθελα να αναδείξω οτι δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό που λες ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ή ΧΑΟΣ!!! Εσύ είσαι της άποψης οτι καλά είμαστε και με τους Αγγελόπουλους επειδή φοβάσαι τα χειρότερα. Εγώ είμαι της άποψης οτι αυτή η κατάσταση με τους Αγγελόπουλους μαθηματικά οδηγεί στην ΠΛΗΡΗ απαξίωση και σε μεγαλύτερη ανυποληψία την ομάδα οπότε θα ήθελα αλλαγή με ΚΑΘΕ κόστος όσο ριψοκίνδυνο και αν ακούγεται αυτό. Κα θα ήθελα αλλαγή κυρίως γιατί βλέπω οτι οι Αγγελόπουλοι δεν σκοπεύουν να αλλάξουν ΤΙΠΟΤΑ οπότε δεν υπάρχει καμία ελπίδα για την ομάδα!

    Μια παρατήρηση μόνο. Έβγαλες ΛΑΘΟΣ συμπέρασμα σε αυτό που είπα. Είπα " Ε λοιπόν αν αύριο μεθαύριο οι Αγγελόπουλοι υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου πουν οτι εμείς τελειώσαμε από τον Ολυμπιακό και δίνουμε τις μετοχές μας στον ερασιτέχνη αυτό δεν θα ισοδυναμεί με παύση πληρωμών?" Δεν εννοούσα ΒΕΒΑΙΑ οτι οι Αγγελόπουλοι θα δώσουν τις μετοχές τους στο Μαρινάκη υπό καθεστώς εκβιασμού. Και ούτε προέτρεψα τον κόσμο του Ολυμπιακού να αρχίζει να τους αποδοκιμάζει για να αναγκαστούν να δώσουν τις μετοχές τους στον Μαρινάκη!!! Αν κάποτε δώσουν οι Αγγελόπουλοι τις μετοχές τους στο μέλλον στο Μαρινάκη αυτό θα γίνει λόγο της ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ των πράξεων τους. Αν στο μέλλον οι φίλοι του Ολυμπιακού αποδοκιμάσουν τους Αγγελόπουλους θα γίνει λόγο της ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ των πράξεων τους. Η ΑΝΑΓΚΗ μια λέξη που στην αρχαία φιλοσοφία παίζει τεράστιο ρόλο (αλλά εδώ βέβαια δεν είμαστε για να συζητάμε φιλοσοφικά θέματα) θα φέρει τις αποδοκιμασίες!!!

    Εσύ ασφαλώς δεν θα ήθελες να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Έχεις και δικαιολογημένα καλές αναμνήσεις από τους Αγγελόπουλους και δεν είσαι έτοιμος να τις βάλεις στην άκρη. Οι Αγγελόπουλοι φαίνονται άνθρωποι με ήθος και καλά παιδιά (άσχετα αν αυτό είναι μειονέκτημα στον επαγγελματικό αθλητισμό, άσχετα αν κατά την γνώμη μου το DNA τους δεν ταιριάζει με αυτό του Ολυμπιακού) και δεν έχουν καμιά σχέση με τον εφευρέτη της ........ σύμφωνα με την παραδοχή του ιδίου που καμαρώνει κιόλας για αυτό!!! Αλλά ξέρεις κάτι? Ούτε και εγώ θα ήθελα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο! Θα προτιμούσα οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι να καταλάβουν οτι εκτός από την ζημιά που κάνουν στον Ολυμπιακό κάνουν ζημιά και στην ίδια τους την υστεροφημία με τις πράξεις τους και οι ίδιοι πάνε να απαξιώσουν τους εαυτούς τους και τις επιτυχίες που είχαν. Οι αποδοκιμασίες στους Αγγελόπουλους μέσα στο γήπεδο θα είναι θέμα χρόνου αν συνεχίσουν στην ίδια ρότα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απαιτητικός επειδή καλώς ή κακώς είμαστε ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη. Όταν είσαι λοιπόν στο τιμόνι αυτής της ομάδας πρέπει να προσφέρεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Ο κόσμος μπορεί να σου συγχωρέσει μερικά χρόνια αποτυχίας. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται εσαεί όπως καταλαβαίνεις! Έτσι λοιπόν αν υπάρξουν αποδοκιμασίες στο μέλλον για τους Αγγελόπουλους αυτό θα συμβεί ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ όπως είπα και σίγουρα ΔΕΝ θα είναι θέμα εκβιασμού επειδή έτσι το αποφάσισε ο Μπάμπης ο σουγιάς ή ο Μήτσος ο φλογέρας!

    Καλύτερα είναι λοπόν να συζητάμε για παίκτες, άσχετα αν πιστεύω οτι για μια ακόμα φορά η ομάδα θα γεμίσει με μετριότητες! Αλλά και οι μεταγραφές που θα κάνουμε δυστυχώς θα είναι όχι μόνο περιορισμένης αξίας αλλά και περιορισμένης ποσότητας. 3 μεταγραφές + 1 (Κουφός ή Καββαδάς) θα γίνουν, άντε τέσσερις το πολύ αν φύγει ο Σπανούλης (που δεν το βλέπω). Η ομάδα για να πεις οτι αλλάζει κάπως επίπεδο θέλει μίνιμουμ 4 μεταγραφές, δύο ψηλούς (και δεν εννοώ βέβαια Κουφό και Καββαδά), και δύο κοντούς. Για μένα θέλει τρεις μεταγραφές στην περιφέρεια γιατί ο Σπανούλης όσο μεγάλος παίκτης και αν είναι έχει αρχίζει πια να γίνεται βαρίδι στην ομάδα και σε αυτό είναι το μόνο που συμφωνώ με τον Μπαρτζώκα. Άλλωστε έκανε τις προάλλες δηλώσεις οτι τσαντίζεται οταν δεν παίζει με οτι σημαίνει αυτό για τα αποδυτήρια της ομάδας.

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal εννοείται πως έχουμε ενημερωθεί από εσένα πρώτοι απλά νόμιζα πως υπήρχε κάποια εξέλιξη στο θέμα.
    Επισης μπορείς να ερμηνεύσεις την στατικότητα που υπάρχει τις τελευταίες δύο εβδομάδες;

    REDGOAL: Δεν υπάρχει στατικότητα φίλε. Γίνονται επαφές. Κάποιοι λένε ότι έχουν "κλειδώσει" οι στόχοι αλλά είναι σε άλλες ομάδες και δεν μπορούν να ανακοινωθούν. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...

  • Peristeri_7
    Peristeri_7 Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 18:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal,ξέρεις αν υπαρχει πιθανότητα να συμπεριληφθεί το ΣΕΦ στην ανάπλαση του Φαλήρου?

    REDGOAL: Φίλε αν δεν υπάρξουν επίσημα πράγματα τι να πούμε εμείς; Δεν ξέρουμε...

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε ARIS7 υπάρχει μια χρονική υστέρηση σε ότι γράφεις και ότι γράφω με αποτέλεσμα να γίνεται και λίγο μπάχαλο η συζήτησή μας. θα απαντήσω για τελευταία φορά για να μην κουραζόμαστε και να μην κουράζουμε και άλλους σε θέματα που συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.
    Για το Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσα αναλυτική απάντηση στον φίλο Creeper που ξεκαθαρίζω ότι εγώ πιστεύω ότι θα επέμβει αν παραστεί ανάγκη παρότι πρόκειται για δήλωση. Αν όμως η συλλογιστική είναι να δημιουργήσουμε σκοπίμως αρνητικό κλίμα ωστε να απηυδήσουν και να μας σιχαθούν για την αχαριστία μας οι Αγγελόπουλοι, ώστε να παρατήσουν για να φύγουν χωρίς καμία απαίτηση παρά τα εκατομμύρια που έχουν ρίξει όλα αυτά τα χρόνια και να εξαναγκαστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να επέμβει ως «εγγυητής» είναι κάτι το οποίο δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο. Για μένα θα είναι μια ανέντιμη πράξη από κάθε άποψη.
    Και στο θέμα του μπάτζετ αναφέρθηκα ήδη, ξεκαθαρίζοντας το καθαρό αγωνιστικό μπάτζετ από το μικτό και το συνολικό. Μάλιστα χρησιμοποίησα ως παράδειγμα ένα προηγούμενο συντελεστή φορολόγησης 40% (έχει μειωθεί φέτος αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς πόσο) για να καταδείξω ότι όποιος αναλάβει (π.χ. ο Ερασιτέχνης) δεν θα κληθεί να πληρώσει μόνο τις καθαρές απόλαβες αλλά τις μικτές.
    Με το ίδιο παράδειγμα στην απαίτηση σου να έχει η ομάδα καθαρό αγωνιστικό μπάτζετ 15 εκατ. και με τον παλαιό φορολογικό συντελεστή 40% μιλάς για ένα μικτό αγωνιστικό μπάτζετ ύψους 25 εκατομυρίων (δηλ. 25.000.000 -40% =15.000.000). Καθένας μπορεί να απαιτεί ότι θέλει (τζάμπα είναι άλλος πληρώνει) εγώ απλά θα σου θυμίσω ότι την τελευταία 10ετία έχουμε συμμετάσχει σε 5 τελικούς Euroleague και έχουμε κατακτήσει 2 τρόπαια με χαμηλότερο καθαρό αγωνιστικό μπάτζετ. Αυτό βέβαια δεν σημάινει ότι δεν πρέπει να αυξηθεί σήμερα , αφου μεγαλύτερο μπάτζετ σημαίνει περισσότερες λύσεις από το πάνω ράφι.
    Επίσης από που προκύπτει ότι «ο Σωκράτης τους έπαιρνε τα πρωταθλήματα, χωρίς να καταλαβαίνει ούτε Βαζελακοπουλους ούτε κανέναν». Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος και ή δεν γνωρίζεις ή ξεχνάς τα γεγονότα.
    Συγκεκριμένα ο Κόκκαλης ανέλαβε την Προεδρία της ΚΑΕ τον Ιούνιο του 1991 και αποχώρησε το 2004. Ο Βαζελακόπουλος ανέλαβε τον Φεβρουάριο του 1998 την Προεδρία της ΕΟΚ και όσο ήταν Πρόεδρος της FIBA Europe και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας FIBA συνέχισε να παραμένει στο Δ.Σ της ΕΟΚ (για να το ελέγχει) μέχρι που ξαναγύρισε ως Πρόεδρος τον Σεπτέμβρη του 2010 και παραμένει ακλόνητος παραγκάρχης στην θέση του.
    Με άλλα λόγια από το 1998 έως το 2004, με Βασιλακόπουλο στην ηγεσία της ΕΟΚ, ο Κόκκαλης πήρε μόλις 1 κύπελλο (2002) αφού το τελευταίο του πρωτάθλημα ήταν το 1997 δηλαδή προ Βαζελακόπουλου. Θες να σου θυμίσω τι έγινε μετά;
    Οι Αφοι Αγγελόπουλοι το 2004 ενίσχυαν οικονομικά τον μπασκετικό Ολυμπιακό για να μην βαρέσει δυάλιση χωρίς ανταλλάγματα και εξασφαλίσεις και ανέλαβαν την Διοίκηση (το management) 5 χρόνια μετά δηλ. το 2009.
    Δηλαδή μετα την αποχώρηση του Σωκράτη Κόκκαλη το 2004, τα λαμόγια της ΕΟΚ υπό την ηγεσία του Βαζελακόπουλου ούτως ή άλλως είχαν πιάσει τα πόστα στήνοντας μια παράγκα προς όφελος αυτων που έτρωγαν φάπες πριν το 1998 και μάλιστα ελεγχαν τα ΜΜΕ ωστε να κάνουν τις βρωμοδουλειες του ανενόχλητοι και μετα επαίνων. Υπάρχει ένα άρθρο στο διαδίκτυο από σοβαρό αθλητικογράφο με τίτλο «Στο μυαλο του πατερούλη». Διάβασε το να δείς τι σημαίνει μαφία.
    Κλείνοντας θα επαναλάβω ότι το σάπιο σύστημα δεν μπορεί να το ρίξει ολόκληρη κυβέρνηση και εσύ το χρεώνεις ως αποτυχία των Αφων Αγγελόπουλων; Δεν σου απαγορεύει κανείς να μην έχεις παράπονα από τα λάθη τους αλλά τουλάχιστον καλό είναι να γνωρίζουμε επακριβώς τα γεγονότα πριν εξαπολύουμε κατηγορίες.
    Εσυ έχεις κάθε δικαίωμα να πιστέυεις ότι επιμένοντας να συμμετέχεις σε ένα παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα στο τέλος θα το κερδίσεις, εγώ πάλι όχι και γι΄αυτό συμφωνώ με την αποχώρησή μας από την Α1. Στην τελική η απόφαση του «Μεχρι Τέλους», είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς ήταν ομόφωνη απόφαση και στήριξη από τους εμπλεκόμενους όλων των αθλημάτων του ενιαίου Ολυμπιακου (Διοικούντες, παίκτες και οργανωμένους οπαδούς).

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 05:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @ Creeper,
    Η αναφορά του κ.Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν για την περίπτωση που η υφιστάμενη Διοίκηση αδυνατούσε να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ (αυτό ήταν το μείζον τότε πρόβλημα αφού με τις καθυστερήσεις καταβολής μισθών επενέβει η Eυρωλίγκα και μας είχε τιμωρήσει με απαγόρευση μεταγραφών) και αναγκαζόταν σε αποχώρηση.
    Δήλωσε εγγυητής και έτοιμος να αναλάβει χρέη και Διοίκηση (μαζί πάνε αυτα) προκειμένου να καθυσηχάσει τον Ολυμπιακό κόσμο που βρισκόταν σε μεγάλη αγωνία αλλά και τους παίκτες που είχαν αρχίσει να φέρονται ήδη περίεργα (βλ. ηχητικό με Πρίντεζη).
    Δεν είπε ποτέ "δεν σας εμπιστεύομαι και δεν σας στηρίζω, πάρτε δρόμο θα αναλάβω εγώ τα χρέη σας "ουτε είπε ποτέ "πόσα θέλετε για να μου δώσετε την ΚΑΕ" και σίγουρα δεν είπε "αν βάζετε μόνο 7 εκ. αγωνιστικό μπάτζετ καλό θα είναι να αποχωρήσετε γιατί εγω θα βάζω τα διπλάσια".
    Πέραν του ότι μια εγγύηση έχει ισχύ όταν υπογράφεται και όχι δια του λόγου παρότι και εγώ τον Πρόεδρο τον πιστεύω.
    Και ποιο είναι το σχέδιο δηλαδή; Nα ξεκινήσουμε αποδοκιμασίες και γιουχαρίσματα εναντίον των Αγγελόπουλων προκειμένου να απηυδήσουν και να μας σιχαθούν για την αχαριστία μας, ώστε να φύγουν χωρίς καμία απαίτηση παρά τα εκατομμύρια που έχουν ρίξει όλα αυτά τα χρόνια, για να εξαναγκαστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να επέμβει.
    Ε αυτό για μένα λέγεται καθαρός εκβιασμός και είναι ανέντιμο ειδικά για αυτούς του ανθρώπους, όπως έχει απαντήσει παίρνοντας ξεκάθαρη θέση και το Redgoal στο πρόσφατο παρελθόν.
    Aν αυτό κατάλαβες ότι είπε ο Μαρινάκης λέγοντας «ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πρέπει να είναι ενωμένος και όλοι εμείς δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν, να προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει και να τον διχάσει» κάνεις μεγάλο λάθος και ξανασκέψου το.
    Παμε όμως και σε ένα άλλο σοβαρό θέμα που έθιξες και αυτό είναι το μπάτζετ. Καταρχήν πρέπει να ακριβολογούμε τι είναι το αγωνιστικό μπάτζετ και τι είναι το συνολικό μπάτζετ. Το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΌ ΜΠΑΤΖΕΤ περιλαμβάνει τις ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ απολαβές των μελών του αγωνιστικού τμήματος (δηλαδή καθαρές απολαβές π.χ.15 παικτών και του εκάστοτε προπονητή μαζί με τους συνεργάτες του) και ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ τους φόρους, τα έξοδα μετακίνησης, τις απολαβές συνεργατών (ιατροί, φυσιοθεραπευτές, μεταφραστές κ.λ.π.) κ.α υπηρεσίες.
    Ας υποθέσουμε ότι το καθαρό αγωνιστικό μας μπάτζετ είναι ευρώ 7.200.000 και ο φόρος 40%, τότε το αγωνιστικό μπάτζετ της ομάδας μετα φόρων είναι 12.000.000 και όχι 10.080.000 που μπορεί να πεταχτουν να πούνε μερικοί. Δηλαδή πρέπει να αφαιρείς πχ. -40% πάνω στην μικτή αξία των συμβολαίων και όχι να προσθέτεις +40% πάνω στην καθαρή γιατί σε οδηγεί σε εντελώς λάθος αποτέλεσμα. Αυτά που αναγράφονται κατά καιρούς στα site αναφέρονται με γενικότητες σε καθαρές αξίες επιμέρους απολαβών παικτών προ φόρων (το παραδέχονται και οι ίδιοι άλλωστε) και είναι εικασίες με μπακαλοαρθροίσεις αφού ποτέ δεν ανακοινώνονται επίσημως τα πραγματικά ποσά που αναγράφονται στα επιμέρους συμβόλαια που είναι κατατεθημένα.
    Ενδεικτικά θα σου θυμήσω μια γνωστή ιστορία που η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει καταγγείλει την ΚΑΕ του Τράκη στην Ε.Ο.Κ. υπονοώντας φοροδιαφυγή και ζητώντας επισήμως από τον Βαζελακόπουλο να κοινοποιήσει τα ποσά των συμβολαίων της. Φυσικά ο Βαζελακόπουλος αρνήθηκε επικαλούμενος απόρρητο και παρά τις πιέσεις μας έγραψε στα παλία του τα παπούτσια γιατί αν είχαν βγει στην φόρα τα πραγματικά ποσά θα είχε καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος η υποτιθέμενη διαχρονική κερδοφορία που εμφάνιζε ο Βάζελος σε σχέση με εμάς που είχαμε ζημιές και εξαναγκαζόμασταν σε Α.Μ.Κ.
    Θα γινόταν αντιπαραβολη των ποσών των κατατεθημένων συμβολαίων σε σχέση με τα δηλωθέντα στοιχεία των οικονομικών καταστάσεων και αν δεν συμφωνούσαν θα γινόταν το έλα να δεις.
    Και τωρα τι λοιπόν καταλάβαμε που επιμένουμε σε θέματα Διοικητικής και Οικονομικής φύσεως χωρίς να είμαστε μέσα στα πράγματα; Kαι εγώ κουράστηκα να γράφω και εσύ να απαντάς και οι άλλοι φίλοι να μας παρακολουθούν. Ας το κλείσουμε εν τέλει εδώ το θέμα και ας προχωρήσουμε παρακάτω αφού ούτως ή άλλως δεν φαίνεται ότι θα συμφωνήσουμε ποτέ (έγινες κατανοητός) και ας περιοριστούμε στο μέλλον σε πιο ενδιαφέροντα θέματα αγωνιστικού περιεχομένου.

  • ΑRIS7
    ΑRIS7 Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Διάβασα την τελευταία παράγραφο απ' το τελευταίο σχόλιο σου..Δλδ εσύ πιστεύεις ότι ο Μαρινάκης θα ζητουσε να αγοράσει την ΚΑΕ χωρίς πωλητήριο ή σε κάθε περίπτωση θα έμενε αμέτοχος και θα άφηνε το τμήμα μπάσκετ ως έχει, ακέφαλο χωρίς διοίκηση, εννοώ στην περίπτωση παραίτησης των αφών, και δεν θα έκανε κινήσεις είτε για ανάληψη της προεδρίας, είτε για επίλυση της κρίσης...?!!!

  • Creeper
    Creeper Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @Andregon Ωραία λοιπόν, αφού δεν θέλεις να το παίζεις κορώνα-γράμματα κάτσε με τους Αγγελόπουλους μια ζωή για να κάνεις πάρτυ οταν η ομάδα κατακτά την 10η θέση!!! Τον λογιστή εννοείται οτι δεν μου αρέσει να τον κάνω αλλά και εγώ απαντώ παρόμοια σε αυτά που γράφουν οι επίτιμοι λογιστές των Αγγελόπουλων εδώ μέσα!!! Και αυτά που λέω σίγουρα δεν τα βγάζω από το μυαλό μου όπως πολλοί άλλοι. Τώρα αν εσύ δεν τα πιστεύεις ή κάνεις οτι δεν τα πιστεύεις είναι δικό σου θέμα. Θα σε συμβούλευα πάντως να το ψάξεις λίγο καλύτερα. Και εγώ θα μπορούσα π.χ. να πω οτι το μπάτζετ δεν ήταν φέτος 7.000.000 αλλά ακόμα μικρότερο.

    Εγώ σου έγραψα οτι ακόμα και αν δεν υπάρχει μεγάλη προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα τα έσοδα του Ολυμπιακού από τα εισιτήρια είναι στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ 1.500.000 όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια πριν Covid. Εγώ σου είπα οτι ακόμα και αν δεν αυξηθούν τα έσοδα από Euroleague αυτά στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ περίπτωση θα είναι 3.500.000 όπως ήταν πρόπερσι. Επίσης το Redgoal είχε γράψει οτι άμα επιστρέψουμε στην Α1 θα έχουμε συν 3.000.000 μπάτζετ. Ακόμα και αυτό το αμφισβητείς?
    Ε λοιπόν με τις πιο συντηρητικές προβλέψεις του χρόνου θα έχουμε 8.000.000 μπάτζετ. Τώρα ΑΝ δεν επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα, ΑΝ πάλι δεν υπάρχει κόσμος λόγω Covid, ΑΝ πέσει ένας κομήτης και καταστραφεί το ΣΕΦ και αναγκαστούμε να πάμε στο Παπαστράτειο (μην βάζω ιδέες στους Αγγελόπουλους γιατί τους έχω ικανούς και για αυτό), το μπάτζετ μας θα είναι περιορισμένο χαίρω πολύ! Αλλά το πιο πιθανό είναι να μην συμβούν αυτά.

    Μετά σε αυτά που λες με τον Μαρινάκη μου φαίνεται οτι παίζεις με τις λέξεις στην προσπάθεια σου να πείσεις οτι έχεις δίκιο. Ναι μεν το παραδέχεσαι οτι είχε πει οτι θα είναι εγγυητής αλλά μόνο στην ολοσχερή παύση πληρωμών. Ε λοιπόν αν αύριο μεθαύριο οι Αγγελόπουλοι υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου πουν οτι εμείς τελειώσαμε από τον Ολυμπιακό και δίνουμε τις μετοχές μας στον ερασιτέχνη αυτό δεν θα ισοδυναμεί με παύση πληρωμών? Κοροιδευόμαστε τώρα ή παίζουμε με τις λέξεις όπως είπα πριν?

    Εγώ όπως έγραψα και πριν ακόμα και να έχεις δίκιο σε αυτά που λες (που δεν έχεις γιατί και εσύ κάνεις υποθέσεις ενώ παράλληλα αμφισβητείς στοιχεία που έχει γράψει όλος ο τύπος άρα δεν μπορεί ΟΛΟΙ να τα βγάζουν από το κεφάλι τους) προτιμώ 1.000.000.000 φορές να έχουμε μικρότερο μπάτζετ παρά να μου σπάει τα νεύρα η τακτική των Αγγελόπουλων σε όλα τα επίπεδα και η επανάληψη των ΙΔΙΩΝ και των ΙΔΙΩΝ λαθών!!!!!!!! Εγώ αν είχα να διαλέξω να πεθάνω (χτύπα ξύλο) τώρα ή σε 2 χρόνια θα διάλεγα το τώρα. Το ίδιο ισχύει και στο μπάσκετ. Δεν γουστάρω να βλέπω την ομάδα σε χρόνο κομπάρσου με απλή συμμετοχή και να μας κάνει πλάκα ακόμα και η Μπάγερν! Προτιμώ να μην την βλέπω καθόλου. Ελπίζω επιτέλους να έγινα κατανοητός!

  • ΑRIS7
    ΑRIS7 Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 23:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Andregon, και κάτι τελευταίο που θα ήθελα να γράψω, γιατί δεν θα μπω σε μια ατέρμονη συζήτηση, απαντώντας στις ερωτήσεις σου.
    Αν η υπάρχουσα διοίκηση έχει τόσο μαγκιά, που μη μπορώντας να αντιδράσει διαφορετικά, έφτασε στο "μέχρι τέλους", άλλο ένα για μένα, από τα τραγικά λάθη της, σου υπενθυμίζω πως ο Σωκράτης τους έπαιρνε τα πρωταθλήματα, χωρίς να καταλαβαίνει ούτε Βαζελακοπουλους ούτε κανέναν!!!

  • ΑRIS7
    ΑRIS7 Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα σε όλους.Λοιπον έχουμε και λέμε.Andregon, με κάλεσες να προτείνω μεταγραφικούς στόχους για την ομάδα, αλλά δεν θα το κάνω.Δεν θα το κάνω, γιατί το μπάτζετ των 15 εκατομμυρίων, που θεωρώ εγώ ως βάση για να έχει ο Θρύλος καλές πιθανότητες για f4 και κατάκτηση του τροπαίου, με αυτή τη διοίκηση, δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί.
    Το να προτείνω παίκτες Eurocup, απλά και μόνο για να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις, μετά την 8η, που εσύ ίσως τις θεωρείς τιμητικές, δεν θα το κάνω.
    Για μένα είτε 9η είναι, είτε 18η, ένα και το αυτό.
    Καμία αίσθηση.Το κοντέρ θα γράψει αποτυχία.
    Δυστυχώς δεν βλέπω, ούτε φέτος, κάποια υπέρβαση...και πολύ φοβάμαι, μακάρι να διαψευστω, πως και η επόμενη σεζόν θα είναι αποτυχημένη και τον Γενάρη θα συζητάμε πάλι για προπονητή και μεταγραφές.
    Αν αποδεχτούμε την τωρινή διαχείριση της ΚΑΕ και τη συντήρηση της υφιστάμενης κατάστασης, του χρόνου το τμήμα μπάσκετ θα απαξιωθεί δραματικά στη συνείδηση των φιλάθλων του θρύλου.
    Προβλέπω, είτε αυτο αρέσει σε κάποιους είτε όχι, σύντομα οι εξελίξεις και οι αλλαγές... θα είναι επιβεβλημένες...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...