roumeliotis

Carwiz

Υπομονή για... Ταρζέφσκι ο Θρύλος (videos)

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος ψάχνει τον σέντερ-αναφορά για να ενισχύσει τη γραμμή ψηλών του και ένας τουρμπίσιος που είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψει στην πορεία για την ομάδα του Πειραιά είναι ο Κέιλεμπ Ταρζέφσκι από την Αρμάνι Μιλάνο.

Οι ερυθρόλευκοι σκανάρουν την αγορά για "θηρίο" μιας και ο Οκτάβιους Έλις είχε μεν τα καλά του... φεγγάρια αλλά ως γενική εικόνα ήταν μια "χαψιά" για τα "θηρία" της Euroleague και φυσικά αποτέλεσε μια από τις αιτίες του "ναυαγίου" των Πειραιωτών τη σεζόν που έλαβε τέλος νωρίς νωρίς για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες χτύπησαν την... πόρτα του Τζοκ Λαντέιλ όμως παρά την πρόταση των 1.200.000 ευρώ για διετές κλειστό συμβόλαιο, ο Αυστραλός ναι μεν... κολακεύτηκε, όμως δεν υπογράφει γιατί κυνηγάει το όνειρο του ΝΒΑ και ίσως το κυνηγήσει ως τον Αύγουστο, όπερ σημαίνει πως βγαίνει σιγά σιγά από το "κάδρο" των ερυθρολεύκων.

Αν δεν εμφανιστεί δηλαδή τις επόμενες 10-15 μέρες να πει "ναι, υπογράφω" και να πάρει το συμβόλαιο που του δίνει ο Ολυμπιακός, πάμε σε οριστικό τέλος της περίπτωσης του Αυστραλού. Και μετά από αυτόν τι;

Φυσικά δεν τελειώνουν στον Τζοκ Λαντέιλ οι σέντερ που μπορούν να δώσουν απείρως περισσότερα από τον Οκτάβιους Έλις και ίσως στην πορεία προκύψουν και καλύτερες περιπτώσεις από αυτόν.

Όπως για παράδειγμα ο Κέιλεμπ Ταρζέφσκι ο οποίος ναι μεν ανανέωσε πέρυσι το καλοκαίρι για μια τριετία με την Αρμάνι Μιλάνο, όμως την τρέχουσα σεζόν δεν μοιάζει να είναι στους "εκλεκτούς" του Έτορε Μεσίνα και αν δεν είχαν κάποιους τραυματισμούς στη φροντ-λάιν οι Μιλανέζοι θα έπαιζε λιγότερο από τα 13' μέσο όρο που έχει ως τώρα με 4 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4.5 στο σύστημα αξιολόγησης.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η παραμονή του και την επόμενη χρονιά στην πρωτεύουσα της... μόδας κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι παρά το συμβόλαιο και δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος για να βρει κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στο παιχνίδι του ο Έτορε Μεσίνα.

Αν συμβεί εν τέλει αυτό, για το οποίο έχουν λάβει ενημέρωση στον Πειραιά, σίγουρα θα ασχοληθεί ξανά μαζί του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς από πέρυσι που ήταν ελεύθερος τον είχε "πλευρίσει" όμως εν τέλει ανανέωσε με τους Μιλανέζους.

Ο 28χρονος ύψους 2,13 μέτρα σέντερ είναι πραγματικό... θωρηκτό και σίγουρα έχει το "πακέτο" που ψάχνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το "5" καθώς διαθέτει καλά πόδια, είναι αρκετά αθλητικός παρά τα 213 εκατοστά του κορμιού του, ικανός στο πόστ και πάνω από την στεφάνη και πάνω απ' όλα έχει τρομερή εμπειρία ετών από την Euroleague.

Δείτε τον στα παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO





Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

58 σχόλια

  • Creeper
    Creeper Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @D.K.A Η σιωπή του Redgoal πολύ απλά συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ εξέλιξη! Αυτό βέβαια δεν προκαλεί καμία έκπληξη όταν έχουμε να κάνουμε με τους Αγγελόπουλους. Οι άνθρωποι είναι πιο αργοί και από τα σαλιγκάρια όσον αφορά τις αντιδράσεις τους. Και δίνουν σημεία ζωής στον τύπο μόνο όταν βγάζουν ανακοινώσεις για τις δικαστικές τους εξελίξεις! Είναι πραγματικά δυστυχία για όλους εμάς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που αγωνιούμε για την ομάδα μας να έχουμε για προέδρους αμίλητους! Όλες οι άλλες σοβαρές ομάδες της Ευρώπης ήδη κινούνται ενεργά για του χρόνου ενώ έχουν μπροστά τους Final Four (βλέπε Μπαρτσελόνα), κάποιες άλλες ήδη έχουν κάνει κινήσεις (βλέπε Ρεάλ, Μακάμπι κλπ.) αλλά εμείς που εδώ και καιρό πια ΔΕΝ είμαστε σοβαρή ομάδα περιμένουμε πότε θα κλείσουν οι σοβαροί παίκτες αλλού και μετά θα κινηθούμε. Και αυτό συμβαίνει πολύ απλά γιατί για μια ακόμα χρονιά οι Αγγελόπουλοι δεν σκοπεύουν να ρίξουν χρήμα και απλά θα πάρουν οτι περισσέψει.

  • D.K.A
    D.K.A Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα Redgoal! Ελπίζω η σιωπή σάς να οφείλεται σε καλό! Και να μήν συνδυάζεται με την απόλυτη σιωπή και στα μεταγραφικά τής ομάδας!!

  • Free
    Free Τετάρτη, 05 Μαΐου 2021 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος ταρζεφσκι και ποιο; Λόιντ??? Κάθε χρόνο ακούμε τους τοπ παίκτες ότι θα έρθουν και στο τέλος παίρνουν Χασάν τζεκινς Λίβιο και δε συμαζεβεται!!!Χασάν Έλλις η μεγαλύτερη τρύπα σε άμυνα και ριμπάουντ!!!το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι πήραν πάλι τον Μπαρτζώκα!!!!παίκτες επιπέδου Eurocup οι ξένοι!!!!πέστε μου το θα κάνει του χρόνου?????αφού πάλι τις ίδιες επιλογές και φιλοσοφία θα εφαρμόσουν!!!!μικρό μπάτζετ και παίκτες στοιχήματα!!!!!

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 05 Μαΐου 2021 10:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Βγήκε χθες μια πληροφορία ότι έχουμε προσεγγίσει τον Marial Shayok της Μπουρσασπορ. Από διάφορα παιχνίδια του τουρκικού πρωταθλήματος που έχω παρακολουθήσει φαίνεται περίπτωση Macisik με καλύτερο τρίποντο και λίγο καλύτερη δημιουργία.
    @Redgoal έχεις κάποια πληροφορία αν ισχύουν τα δημοσιεύματα;

    REDGOAL: Δεν γνωρίζουμε κάτι φίλε...

  • Τακης
    Τακης Τρίτη, 04 Μαΐου 2021 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα προβλήματα της χρονιας αυτης ηταν πολλα .
    1ο δεν υπηρχε 2ος δημιουργος με αποτελεσμα οταν εβγαινε ο σλουκας ο τροπος παιχνιδιου να γίνονταν street μπασκετ .
    2ο παρα πολυ κακα ποσοστα στο 3ποντο . Και γιατι συνεβαινε αυτο επειδη τα σουτ τα επαιρναν παικτες οι οποιοι εχουν κακο ποσοστο και στο τελος των δευτερολεπτων . Μηδενικο συστημα για ελευθερο σουτ .
    3ο πολυ κακη αντιμετωπιση των αμυντικων ριμπαουντ και γενικα των ριμπαουντ . Πολλα χαμενα ριμπαουντ με αποτελεσμα οι αντιπαλοι να παιρνουν 2ερες ευκαιρίες και να σκοραρουν .

    Τι χρειαζεται του χρονου ο ολυμπιακος . Παικτες με σουτ στις θεσεις που θελει ενίσχυση και εναν ψηλο που να κατεβαζει τα ριμπαουντ . Και το κυριοτερο ο προπονητης να φτιαχνει συστηματα .

    Υγ. Οι μοναδικοι παικτες με 40% στο τριποντο ηταν ο σλουκας βεζενκοφ πριντεζης και τζεκινς οπου οι 2 τεκευταιοι επαιρναν ελαχιστα .

    Redgoal πιστευεις οτι ο ερικσον θα απασχολήσει ; ειναι ενα ψηλο 2-3αρι με σουτ που μας λειπει παρα πολυ .

    REDGOAL: Όλα εξαρτώνται από τον Παπανικολάου φίλε για το αν θα αποκτηθεί παίκτης που να παίζει ή να πατάει στο 3

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 04 Μαΐου 2021 10:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελείως μπακαλίστικα και χωρίς να υπολογίζονται διάφοροι παράμετροι (π.χ φορολογία, μπόνους κ.τλ) το φετινό μας μπάτζετ ήταν γύρω στα 7-7,5εκ.
    Οι Ελλις, Χαρισον και Τζενκινς που αποχωρούν σου αδειάζουν 1,5εκ, το οποίο από ότι φαίνεται θα μοιραστεί σε δυο συμβόλαια, για παράδειγμα Ντόρσει με 800-850χιλ και ένας ψηλός των 600-700χιλ.
    Λογικά θα επιστρέψουμε στην Α1 οπότε θα έχουμε επιπλέον 2,5-3εκ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο συν κάποιους επιπλέον χορηγούς. Τα χρήματα αυτά κατά την άποψη μου πρέπει να επενδυθούν σε τρεις παίχτες αξίας με συμβόλαια εκατομμυρίου.
    Έτσι η ομάδα αποκτά μεγαλύτερο βάθος και καλύτερη ισορροπία σε σχέση με φέτος. Τώρα αν αυτοί θα είναι ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί ή αν προκύψει κάποια ξαφνική ανακοίνωση δεν μπορώ να το γνωρίζω.
    Επίσης, υπάρχει το 1,2εκ που πήραμε από τον Ποκου. Ίσως τα χρήματα αυτά όπως έχει γράψει εδώ και καιρό και το redgoal να προορίζονται για τον Μήτογλου, καθώς τους δύο παίχτες εκπροσωπεί η ίδια εταιρεία. Από την μία σίγουρα ο παίχτης θα προσέφερε αρκετά και θα ενίσχυε το ελληνικό στοιχείο από την άλλη βέβαια τουλάχιστον για εμένα υπάρχουν κάποιοι ενδοιασμοί. Πρώτον θεωρώ υπερβολικό ποσό τα 1,2εκ για τον παίχτη. Ναι κάνει καλή σεζόν σε μια μέτρια εώς κακή όμως ομάδα. Επίσης το συμβόλαιο του είναι γύρω στις 500χιλ οπότε θεωρώ υπερβολικό τον υπερδιπλασιασμό του με μια μόνο καλή σεζόν. Νομίζω ένα συμβόλαιο των 700-800 χιλ θα ήταν πιο λογικό για τον παίχτη. Δεύτερον ο παίχτης έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να δοκιμαστεί κάποια στιγμή στο Nba. Οπότε να τον αποκτήσεις φέτος με τόσο μεγάλο συμβόλαιο και του χρόνου να σε παρατήσει νομίζω και πάλι δεν αξίζουν να δοθούν τόσα χρήματα.
    Θεωρώ σωστή την άποψη ότι πλέον πρέπει να κοιτάξουμε για βασικό τριάρι εκτός και επιστρέψει σε τόσο καλή κατάσταση ο Παπανικολάου, πράγμα που θεωρώ απίθανο, κυρίως λόγω ηλικίας. Οπότε και εκεί πρέπει να δαπανηθεί ένα σοβαρό ποσό.
    Συγκεντρωτικά λοιπόν και για να μην κουράζω άλλο:
    Φεύγουν Τζένκινς, Ελλις, Χαρισον (1,5εκ): αποκτάς δύο παίχτες με συμβόλαια 700-800χιλ
    Επιπλέον 3εκ από τηλεοπτικό συμβόλαιο+χορηγούς: 3 πάιχτες αξίας. Ιδανικά ένα γκαρντ, ένα τριάρι και ένας ψηλός
    1,2 χρήματα Ποκου: επενδύονται σε Μήτογλου ή αποκτάς 2-3 παίχτες των 400-500 χιλ για συμπλήρωμα ή κρατάς μικρότερο μπάτζετ και τα χρησιμοποιείς σε αναπροσαρμογές συμβολαίων( π.χ Βεζένκοφ)
    Στα επιπλέον έσοδα ίσως υπάρξουν και 1,5-2 από εισητήρια ανάλογα πότε θα επιστρέψουν οι φίλαθλοι και σε τι ποσοστό.
    Όλα αυτά μας βγάζουν ένα μπάτζετ στα 11-12εκ που νομίζω και εφικτό είναι και ανταγωνιστικό σε κάνει.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 03 Μαΐου 2021 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρόνια πολλά σε όλους και σε όσους έχουν την ονομαστική τους γιορτή.
    @Τσαντας δε διαφωνώ με τη λογική σου. Και ο τζεκινς ευρωλιγκάτος παίκτης είναι. Αφού δεν έθεσε κατώτατο όριο αξίας των παικτών παυ θέλει ο κοουτς, και επειδή βλέπουμε σε τι τιμές θα κινηθούμε, με παίκτες των 600 χιλ, παίρνεις ευρωλιγκάτο παίκτη που δεν θα σε πάει καπου. Απο την άλλη δεν θα έχεις το ρίσκο εμφανίσεων σαν αυτές του χαρισον, του ελις και του μαρτιν. Θεωρώ καλή λογική, να πάρουμε μέτριους ευρωλιγκάτους και οι αναπληρωματικοί να είναι στοιχήματα των 600χιλ. Αν βγουν θα είναι παικταράδες αν όχι , πάμε για αλλα.
    Οπότε θέλουμε βασικό center ευρωλιγκάτο. Ο αναπληρωματικός μαρτιν, που ήταν στοίχημα, φάνηκε τι τρύπες δημιουργεί σε άμυνα και ριμπαουντ (επιθετικά και αμυντικά) αλλά δε βλέπω να θέλουν να σπάσουν αλλο συμβόλαιο. Ο τρίτος center να είναι στοίχημα που αν βγει θα μας βοηθήσει. Στο 4 έχουμε τον βασικό βεζε, και τον πρίντεζη, οπότε και εκεί μπορείς να ρισκάρεις με παίκτη ή κρατάς Λιβιό. Στο τρία δεν θεωρώ πλέον βασικό τον παπ, πρέπει να παρουμε παικταρά. Στο 2 πάλι παικταρά θέλουμε που να παίζει και στο 1. Το αλλο γκαρτν ας έχει και αυτό ρίσκο.
    Κάπως έτσι βλέπω την ομάδα που θα φτιάξουμε απο οικονομικής άποψης. Θα πάει καλά? Όχι, δεν θα είναι ολυμπιακός αυτή η ομάδα, αλλά την 8η θέση θα την παλέψει, όπως θα μπορούσε και φέτος αν οι αφοί έπαιρναν center και 3αρι, αντί να λένε οτι δεν ήθελε ο κοουτς. Μετά βέβαια μιλάμε για βέβαιη σκουπα που θα αποτελέσει άλλη μία κακή σελίδα για την ομάδα μας.

    Το άλλο σενάριο είναι να έρθουν οι παλιοσειρές που θέλουν πίσω. Δε θα έχουμε τέτοιες ευκαιρίες για πολύ ακόμα. Σε λίγο δε θα υπάρχουν παίκτες που θα θέλουν να έρθουν και να τελειώσουν την καριέρα τους εδώ. Οπότε κατι νταστον χακετ χαινς χαντερ σερμπατινι κτλ δεν θα με χάλαγε να τους δω να παίζουν στην ομάδα μας.

  • Τσαντας
    Τσαντας Δευτέρα, 03 Μαΐου 2021 18:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρόνια πολλά σε όλους. Νίκος, εγώ τον άκουσα να λέει ότι θέλει παίκτες με εμπειρία στην Ευρώπη. Αυτό αποκλείει παίκτες από g league ή free agents από nba ή παίκτες από Κίνα, Ιαπωνία Αυστραλία κλπ, που δεν έχουν παίξει Ευρώπη. Είναι λογικό, άλλο μπάσκετ στο Αμέρικα, άλλο εδω, δεν είναι εύκολη η προσαρμογή, βλέπε Μπάλντουιν, που είχε προσόντα, αλλά παπάδες κάνει την δεύτερη χρονιά του. Και έναν σωρό άλλους παίκτες με πολύ καλά στοιχεία, που δεν επιασαν. Τώρα για να το λέτε, θα είπε και για Ευρωλίγκα, δεν αμφιβάλλω. Καλοί παίκτες υπάρχουν και εκτός Ευρωλίγκας, για συμπληρώματικο ρόλο τουλάχιστον, μια φορά. Εν πάση περιπτώσει, είπα και σε κάποιον άλλον, ότι δεν παρακολουθω όλες τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα (θα είπε κάτι και εγώ δεν θα το είδα προφανώς) και ότι δεν θεωρώ δεσμευτικές τις δηλώσεις, που κάνει κάποιος, ούτε και δινω γενικά την παραμικρή σημασία σε διάφορα που γράφονται δεξιά και αριστερά, σχετικά με ονόματα παικτών κλπ. Αν έρθει κάποιος παίκτης που δεν έχει παίξει Ευρωλίγκα, αλλά θεωριτικα κολλάει στην ομάδα, εγώ δε θα πέσω από τα σύννεφα, τι να σου πω τώρα εσένα. Εν πάση περιπτώσει ας φέρει όποιον θέλει,τι να σου πω τώρα, μακάρι να είναι παίκτες ευρωλιγκατοι και στο καλύτερο σημείο της καριέρας τους, κιόλας, γούστο του καπέλο του, αυτός πληρώνει, αυτός αγοράζει, μακάρι να φέρει και τον Μπογκντάνοβιτς και τον Ντοσιτς, να πάρουμε την Ευρωλίγκα, κιόλας.

  • Deep7
    Deep7 Δευτέρα, 03 Μαΐου 2021 14:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρονια πολλα με υγεια και αγαπη σε ολους μας...να ειμαστε καλα να τα λεμε για την αγαπημενη μας ομαδα...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 02 Μαΐου 2021 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Είστε σίγουροι ότι ο Poythress θα ερχόταν, ή ότι έχει παρόμοιο συμβόλαιο με Livio;

    Όσο τα συμβόλαια είναι καλά κρυμμένα μυστικά νομίζω δεν έχουμε ιδέα για το τι σκέφτεται και πως δρα η κάθε ομάδα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...