roumeliotis

leptokariopoulos

Σπανούλης... μιλάει και καθορίζει ρόστερ

casino loutrakiou
redwell

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση μέχρι τώρα από τον Βασίλη Σπανούλη αναφορικά με το μέλλον του και αν θα συνεχίσει μια ακόμα χρονιά με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο αρχηγός δεν έχει ενημερώσει ως τώρα για τις προθέσεις του όμως θα το κάνει σύντομα γιατί είναι ένα "φλέγον" ζήτημα που καθορίζει ισορροπίες και προκαλεί ντόμινο.

Ακόμα και τα 7-8 ή άντε 10 λεπτά που μπορεί να παίρνει αν παίξει άλλη μια χρονιά, αυτόματα σημαίνουν πως δεν θα τα παίρνει κάποιος άλλος, άρα είναι πιθανό να διαφοροποιηθεί το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα στα γκαρντ. Σίγουρα πάντως θα έρθουν δυο ενώ αν δεν συνεχίσει ο Red-Bill πάμε για τρεις...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • Κώστας Λ
    Κώστας Λ Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Οκ.να κλείσει με καλύτερο
    τρόπο την καριέρα του ο αρχηγός σίγουρα με συμφωνία λιγότερο χρόνο και συμβόλαιο τώρα εαν θέλουμε γεμισμα στον ασσο και Ντορσευ οκ παω πασο στα οικονομικά πάντως αν γίνεται λόγος
    πραγματικά για Περρυ επειδή την παρακολουθω λόγω οτι γουσταρω Μπλαζιτς πραγματικα ΧΙΛΙΕΣ
    φορές καλύτερα από Παρτιζάν
    Τζος ΠΕΡΚΙΝΣ
    Βλέπει γήπεδο ψηλός χέρια μακριά έχει πατησει έστω για κατι ψιλα το παρκε ΝΒΑ

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα πράγματα παίρνουν την φυσιολογική τροπή τους. Kendrick Perry είναι το όνομα, λεφτά δεν υπάρχουν, Dorsey/Loyd/Walkup (μαζί) ήταν όνειρα θερινής νυκτός.

    Τον παίχτη θέλει και ο Παναθηναϊκός και πολλές άλλες ομάδες με μικρά budget είτε για βασικό είτε για αναπληρωματικό pass first guard.

    Goss πάει για μεγάλη μεταγραφή από ότι λένε.

    Vildoza τα μαζεύει για ΝΒΑ (2.000.000 το buy out), πολλές ελλείψεις σε guard και ψηλούς 1ης γραμμής σε όλη την Ευρώπη. Τα καλά ονόματα θα αυξήσουν αρκετά το κασέ τους, ελπίζω και ο Dorsey να μην ανέβει περισσότερο από το budget μας γιατί δεν βλέπω άλλον πιθανό πρωτοκλασάτο στόχο.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι δύο αρχηγοί που έγραψαν την σύγχρονη ιστορία της ομάδας με χρυσά γράμματα και έφτιαξαν ένα νέο μοντέλο κορυφαίας Ευρωπαικής ομάδας που δεν βασίζεται στα χρυσά μπάτζετ, πρέπει να μείνουν με μία συμφωνία ομάδας και των ίδιων για χρόνο συμμετοχής και χρήμα, που θα είναι απόλυτα ιδανική!!!! Ταυτόχρονα θα δοθεί η δυνατότητα -αν υπάρξει παρουσία κόσμου στα γήπεδα- να τους αποδοθούν οι τιμές πριν την οριστική αποχώρηση τους από τα γήπεδα όπως τους αρμόζει για όσα έκαναν να φτάσει η ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης αλλά και του κόσμου με το Διηπειρωτικό!!!! Αποκλείεται ο αληθινός φίλαθλος της ομάδας να έχει διαφορετική άποψη γιατί αυτό είναι το λιγότερο αχαριστία και ντροπή!!!!

  • Akis
    Akis Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal άσχετο αλλά με τον χενρι που λέγαν πως τον πήρε η ρεάλ τι γίνεται;

    REDGOAL: Έχει συμφωνήσει με Ρεάλ αλλά παίζει να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και να τους γράψει στα παλιά του τα Pony

  • Dh07
    Dh07 Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal άσχετο ,γνωρίζεις πότε τελειώνει το Ισραηλινό πρωτάθλημα μπάσκετ ? Για τον Ντόρσεϊ ρωτάω . Ευχαριστώ

    REDGOAL: Σε ενάμιση μήνα λογικά αλλά δεν ξέρουμε με covid-19 τί ματς χρωστάνε κλπ κλπ

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρυσι έφυγε από τη Ζαλγκίρις λόγω του ΝΒΑ πάντως, οπότε έχει λόγο ο άνθρωπος, θέλει σχετικά μικρό buy out για να μπορεί να φύγει. Δεν είναι σίγουρη η μεταγραφή.

    Στέφανε πολύ σωστά τα λες. Ο Grant θα ήταν ιδανικός να συμπληρώσει τα γκαρντ μας σε έναν ρόλο αντίστοιχο του Punter/Delaney.

  • Dh07
    Dh07 Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Θαν ,το πρόβλημα είναι ότι θέλει το μπάι άουτ για τον Αύγουστο . Δηλαδή αν βρει ομάδα στο nba τον Αύγουστο ,να την κάνει . Αν ρωτάς εμένα ,προφανώς και δεν είναι επιπέδου nba ,αλλά πλέον συμβόλαια βρίσκει και η Κούτση Μαρία εκεί . Πράγμα που σημαίνει ,ότι εάν τον ζητήσουν τον Αύγουστο ,ο Ολυμπιακός θα μείνει χωρίς σέντερ σε μια κρίσιμη εποχή ,που δεν θα υπάρχουν και επιλογές κι όλας . Εκεί κολλάει το θέμα . Αλλά ειλικρινά κι αυτός ο λαντειλ πως περιμένει να δεχτούμε κάτι τέτοιο.Οκ μπορεί να μην βρει ομάδα ,αλλά αν βρει ?Θα μείνουμε χωρίς τον ,βασικό ,μας σέντερ Αυγουστιατικα? Άσε που και στο nba να πάει ,απλά θα τρώει πάγκο. Τι συζητάμε τώρα ?

  • Θαν
    Θαν Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Dh07. Όχι, πληροφορία δεν έχω. Ούτε insider είμαι. Ωστόσο έχω να πω πως εφόσον τα έχουν βρει στο οικονομικό και στον χρόνο συμμετοχής όπως μας έχουν πει ΟΛΑ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τότε δεν βγάζει νόημα να ναυαγησουν οι διαπραγματεύσεις για το NBA out. 25 χρόνων είναι ο Αυστραλός...Ποια η διαφορά αν πάει NBA τώρα και ποια σε δύο χρόνια.

  • Dh07
    Dh07 Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 16:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Θαν ν φίλε μου ,οκ για τον Ντόρσεϊ ,το λέει γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ,το είπε κι άλλος ένας πάρα πολύ έμπιστος δημοσιογράφος ,οπότε αν δεν συμβεί κάτι ,ο Ντόρσεϊ θα παίζει στον Ολυμπιακό. Για τον λαντειλ όμως ,πως είσαι σίγουρος ότι κλείνει ,ρωτάω επειδή λένε ότι πάει προς ναυάγιο . Δηλαδή ρωτάω να μου πεις αν έχεις κάποια πληροφορία.

  • Θαν
    Θαν Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει ήδη κλείσει ο Ντόρσεϊ και κλείνει και ο Λαντέιλ ποιο ρόστερ να καθορίσει ακριβώς;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...