roumeliotis

Carwiz

Κάνει...κλικ σε Μπαρτζώκα για μπακ-απ Σλούκα

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός προχωράει το πλάνο ενίσχυσής του για τη νέα σεζόν και έχει "κυκλώσει" παίκτες-στόχους έχοντας 2-3 εναλλακτικές σε κάθε θέση που αναζητά ενίσχυση, μια εκ των οποίων είναι αυτή του μπακ-απ πόιντ-γκαρντ για να παίζει τα λεπτά που δεν θα βρίσκεται στο παρκέ ο Κώστας Σλούκας.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είναι μια επιλογή με ισχυρή βάση καθώς μπορεί να αγωνιστεί και στο "2" όντας μαζί στο παρκέ με τον Σλούκι-Λουκ, ενώ και ο Τόμας Γουόκαπ είναι τοπ επιλογή για το 1-2 και έχει γίνει προσέγγιση και σε αυτόν.

Αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Κόρι Γουόλντεν του Ερυθρού Αστέρα, ανεξάρτητα από το αν θα έρθει ο "παρτενέρ" του στην ομάδα του Βελιγραδίου, Τζόρνταν Λόιντ τον οποίο επίσης έχουν "πλευρίσει" οι Πειραιώτες.

Ένα "πολυεργαλείο" όπως ο Κόρι Γουόλντεν δεν θα μπορούσε να λείπει από την... ατζέντα του Coach-B καθώς και πιο οικονομικός είναι σε σχέση με τους δυο προαναφερθέντες -αν αποφασιστεί το... μαρούλι να πέσει στον σούτινγκ γκαρντ- και παίκτης που λέμε "οικονομία" καθώς μπορεί να έρθει από τον πάγκο να παίξει 15' λεπτά σε supporting ρόλο αλλά θα "σκυλιάσει" στην άμυνα και στην επίθεση θα δώσει και σκορ και δημιουργία.

Στη Euroleague τη σεζόν που διανύουμε πήρε μέρος σε 30 αγώνες με τον Ερυθρό Αστέρα και είχε σε 23' λεπτά συμμετοχής 10.5 πόντους με 46% δίποντο, 39% τρίποντο, 84% βολές, 2.3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη και 10 στο σύστημα αξιολόγησης. Παίκτης των 350.000 ευρώ ο 28χρονος Αμερικανός των 188 εκατοστών ύψους.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

41 σχόλια

  • Dimitris
    Dimitris Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 00:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Gp77 θα συμφωνήσω ,το έθεσα έτσι καθυπερβολη,έχοντας σε εκτίμηση κ τον σερμαντινι που πολλοί υποτιμούν.

  • Sea
    Sea Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης Redgoal δεν έχω καμια εμπιστοσύνη στον μπαρτζωκα και στους συνεργάτες του. Ειδικά άμα έχει στην λίστα ουολντεν. Παίκτης στοίχημα. Φέτος τι στατιστικά είχε δλδ; Έπαιξε μέσο όρο 23 λεπτά. Είχε μόλις 2.3 ασίστ μέσο όρο. Είναι παίκτης αυτός για πίσω από τον σλουκα και να τον έχει και στην λίστα του ο αποτυχημένος μπαρτζωκας; Δλδ θα μας φέρει νέο τζενκινς; Ήμαρτον πλέον.

  • Sea
    Sea Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 23:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal το ζήτημα είναι να πάρουν τον ντορσευ. Πολύ καλός με σπουδαία προοπτική και ελληνικό διαβατήριο. Τα υπόλοιπα περιττεύουν. Προτιμώ να έρθει ο ουοκαπ με τον ντορσευ παρα να έρθουν ουολντεν με Λόιντ.
    Επίσης κάποια σάιτ που έγραψαν για γιαμπουσελε αν ισχύει είναι εξαιρετική περίπτωση αλλά κάνουν ένα λάθος. Γράφουν αν έρθει ο γιαμπουσελε ο οσφπ θα ψάξει και για 4αρι. Ο γιαμπουσελε δεν είναι πεντάρι. Τεσσάρι είναι. Λόγω όγκου παίζει καλύτερα και στο 5 παρα ο ζαν σαρλ. Αλλά θα θέλεις και 5αρι. Σίγουρα όμως λόγω μπατζετ δεν χωράνε μαζί λαντειλ και γιαμπουσελε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

  • Γιωργος Περιστερι
    Γιωργος Περιστερι Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση περι Γουεμπερ.

    Ειστε το ΜΟΝΟ αθλητικο σαιτ που αξιζει να διαβασουμε παρεπιμπτοντως.

    Παρακαλω αν θελετε, αναβαθμιστε την σελιδα σας στο φβ, γτ πραγματικα αξιζετε τα λαικ και το κοινο που εχουν κατι σαιτ της αρλουμπας και των κλικμπειτ.

    ΥΓ:Για Γουεμπερ εγω "Μαμα τον θελω τον αγαπω" (Χοντρη για Σταθη Ψαλτη)!!!!!

  • Γιωργος Περιστερι
    Γιωργος Περιστερι Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια παρεμβαση για τον Μπριαντε Γουεμπερ...

    Ματωσε τη φανελα οσο λιγοι κα δε θα ξεχασω το ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ στην εντος εδρας ηττα απο Ζαλγκιρις στο Σεφ με αποκλεισμο.

    Καποιοι αλλοι μισθοφοροι εκαναν γελακια...

    Ας πινει και ολη την HAIG, αν αφηνει τα κοκκαλα του στο παρκε εγω τον θελω πισω!!!

    REDGOAL: Φίλε έχανε προπονήσεις γιατί ξενύχταγε. Δεν ήταν καλή επιρροή στα αποδυτήρια. Κάνει... μπάχαλο μια ομάδα τέτοια συμπεριφορά

  • giorgos.
    giorgos. Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 18:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλετε ομάδα για f-4????? Κρατάς Σλούκα,Βεζένκοφ,Παπανικολάου τους 3ξένους(Μακίσικ,Μάρτιν κ Ζαν σαρλ) σπανούλη κ πρίντεζη τιμητικά για να τελειώσουν εδω την καριερα τους συν λαρετζάκη. Σύνολο;;;;;;9 παίχτες. Θες αλλους 5 με 6. Παίρνεις μίσιτς κ μόερμαν απο Εφες,Γκουντάιτις απο Ζενίτ.
    Εβρες κ κανα 2αλλους κ εισαι οκ. Αν θες f-4 ο προυπολογισμός πάει 15 το Λιγότερο. Στο πολύ χαλαρό.
    Ου μην κ παραπάνω!!!!!!!
    Αλλοιώς Αντε γειά αγγελόπουλοι.
    Τέλος.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    gp77
    ΠΛΗΝ 2-3 ΣΕΖΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ 2 ΚΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ
    ΟΙ ΔΥΟ ΣΕΖΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ BTB ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΡΙΤΕΡΑ.

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @Dimitris σε κάθε ρόστερ πρέπει να υπάρχει ισορροπία αν θέλεις να κάνεις το κάτι παραπάνω. Αυτό σημαίνει να έχεις τουλάχιστον έναν πρωτοκλασάτο παίχτη σε κάθε θέση.
    Δες τα δύο προηγουμενα χρόνια που είχαμε κορυφαίο ψηλό (Μιλουτινοφ) αλλά υστερούσαμε σε γκαρντ και φέτος που είχαμε κορυφαίο γκαρντ (Σλούκας) αλλά υστερούσαμε στους ψηλούς.
    Μέχρι στιγμής πρωτοκλασάτους παίχτες έχεις τον Σλούκα και τον Βεζενκοφ (Παπ δεν τον βάζω για τους γνωστούς λόγους του τραυματισμού και της απραξίας). Έχεις επίσης τους Μάρτιν, Μακισικ, Λαρετζακη, Πρίντεζη που είναι αρκετά καλοί για να έρχονται από τον πάγκο. Θέλεις δηλαδή ακόμα 3-4 παίχτες-πρωταγωνιστες. Συν κάποιους Έλληνες συμπληρωματικούς.
    Ερωτηματικό αποτελούν οι υποθέσεις Κουφου και Ζαν Σαρλ. Για τον πρώτο έγραψε το redgoal ότι έριξε τις απαιτήσεις του και είναι πιο κοντά σε αυτά που του δίνει ο Ολυμπιακός οπότε είναι πιθανή η παραμονή του. Για τον Γάλλο όπως εχει υποθει υπολογίζεται να παραμείνει αλλά νομίζω μπορούμε να βρούμε κάτι καλύτερο. Γιαμπουσελε αν ζητάει 1,3 το χρόνο τον ξεχνάμε ειδικά στην θέση που αγωνίζεται.

  • Dimitris
    Dimitris Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν θα με χαλουσε προσωπικα καθολου μια προοπτικη να πανε ολα τα λεφτα στα γκαρντ,με αποκτηση λουντ και ντορσευ και στους ψηλους να παμε με σερμαντινι,μαρτιν κ κατι για συμπληρωμα.τι λες redgoal;

  • kasavetis
    kasavetis Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβάζω με προσοχή όλα τα σχόλια και πραγματικά χαίρομαι γιατί πολλά παιδιά εδώ στο φόρουμ το κατέχου το άθλημα. Εγώ θα προτείνω μια ρεαλιστική λύση με βάση το μπάτζετ μας που θα είναι ανεβασμένο κατά 3εκ σε περίπτωση που γυρίσουμε Α1 και έχουμε έσοδα από εισητήρια κλπ. Τι εννοώ ρεαλιστική? Εξηγούμαι:
    - έχουμε ως δεδομένο ότι φεύγουν 3 ξένοι: Ελις, Χάρισον, Τζενκινς
    - έχουμε ως δεδομένο τις τρύπες στο 5 και στο 1 (back up του Σλούκα)
    - έχουμε ως δεδομένο ότι δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση θα γυρίσει το βασικό μας 3άρι (Παπ) και ότι δεν υπάρχει αξιόλογο back up πίσω από τον Παπ

    Με βάση αυτά τα δεδομένα χρειαζόμαστε 4 παίκτες έμπειρους που να κάνουν τη διαφορά. Το κλειδί είναι ο Ντόρσει λόγω ελληνικού διαβατηρίου. Αν αποκτηθεί ο Ντόρσει όπως ακούγεται τότε μπορούμε να πάρουμε άλλους 3 ξένους. Η πρόταση μου είναι:

    - Για τη θέση 1 ως back up το Σλούκα ο Γουόκαπ
    - Για τη θέση 2 ο Ντόρσει
    - Για τη θέση 3 ο Μπρόκχοφ
    - Για τη θέση 5 ο Μονρό ή ο Μπούκερ

    Με τις παραπάνω κινήσεις το ρόστερ είναι ορθολογικό, υπάρχει βάθος, δεν ξεζουμίζονται κάποιοι παίκτες (π.χ. ο ΣΛούκας φέτος έπαιζε 35λεπτα). Εννοείται ότι στο παραπάνω ρόστερ κρατάς Κουφό ή κάποιον δεινόσαυρο στα ίδια κυβικά και χρήματα και αποκτάς και 2-3 Έλληνες για Α1 κυρίως π.χ. Χουγκαζ, Αγραβάνη

    Τώρα για το αν μπορούμε να πάρουμε τους παραπάνω παίκτες ή όχι, εμένα μου φαίνεται ότι με τα αυξημένα έσοδα από τη συμμετοχή στην Α1 μπορούμε, ίσως με μια μικρή υπέρβαση. Αυτό που προτείνω θεωρώ ότι είναι και το λογικό, τώρα τι θα κάνει ο Μπαρτζώκας δεν το γνωρίζω....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...