roumeliotis

leptokariopoulos

Λαντέιλ και πρόταση ΟΣΦΠ (video)

casino loutrakiou
redwell

Επίσημη πρόταση του Θρύλου στον Τζοκ Λαντέιλ εμφανίζουν τα ΜΜΕ της Αυστραλίας μετά από δημοσίευμα στην Ελλάδα και σημειώνουν πως οι Πειραιώτες έκαναν διετή προσφορά στον πρώην σέντερ της Παρτιζάν και της Ζαλγκίρις τον οποίο έχει εδώ και καιρό στη λίστα του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Το θέμα είχαν αποκαλύψει οι Ιταλοί προ δεκαημέρου περίπου γράφοντας για Λαντέιλ-Χάντερ για τον Θρύλο και φαίνεται πως με τον Αυστραλό τουλάχιστον υπάρχει και... καπνός. Επίσημη πρόταση δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά η προσέγγιση είναι δεδομένη. 

Ο ίδιος ο παίκτης τις τελευταίες εβδομάδες διατείνεται ότι θα ψάξει κάθε πιθανότητα για συμβόλαιο στο ΝΒΑ και μόνο αν δεν το βρει θα κοιτάξει την Ευρώπη και τη Euroleague, χωρίς πάντως να "καίγεται" για επιστροφή στη "γηραιά ήπειρο" αφού δεν ήταν και σούπερ η εμπειρία του από το Βελιγράδι και το Κάουνας.

Ο ύψους 2.11 εκατοστών σέντερ έχει περάσει από την Αμερική στο κολέγιο Σεντ Μέρις αλλά δεν επιλέχθηκε σε ντραφτ παρότι εντυπωσίασε στην τελευταία του σεζόν 2018 μετρώντας 21,1 πόντους και 10,3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Πέρυσι τον είδαμε σε 25 ματς της Ζαλγκίρις Κάουνας στην Ευρωλίγκα μετρώντας με τους Λιθουανούς 11 πόντους και 4,4 ριμπάουντ, αλλά με μόλις 0,2 μπλοκ ανά παιχνίδι. Στην Αυστραλία που παίζει φέτος με τη Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ έχει 1,7 μπλοκ και 16,5 πόντους ανά αγώνα.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

41 σχόλια

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe πες τα που όλοι έχουν γίνει πολυθεσιτες. Και τον Βεζενκοφ στο 3. Και τον Μακισικ στο 3. Και τον Λαρρυ στο 3. Στο τέλος θα παίξω εγώ που έπαιζα τριάρι στα τσικο.

    Έγραψα αλλού την άποψη μου για Λόιντ και Ντορσει. Καλοί σκόρερ και οι δύο. Κανείς δεν είναι αξιόπιστος σουτερ (τύπου μπαρον, μιλακνις, γκριγκονις, μπουμπουα, κουριτς) και με τους γκαρντ που ακούγονται πάλι μόνο ο Βεζενκοφ θα σουτάρει σταθερά και όλοι θα κλείνονται.

    Βέβαια από Ευρωλιγκα τέτοιο σουτερ δεν μπορούμε να πληρώσουμε και ισως πρέπει να πάμε σε λαχείο Γιουροκαπ αν εξασφαλίσουμε ένα γκαρντ τύπου γουοκαπ, χακετ (αξιόπιστο δλδ παίχτης του 7-8).

  • Sak 7
    Sak 7 Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον Λόϊντ έτσι όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό..Μακάρι αλλά δεν το βλέπω..

  • ΡΙΒΕΡ
    ΡΙΒΕΡ Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupePe θα διαφωνήσω ότι δεν μπορούν μαζί και Λόιντ και Ντορσει αλλά και ένας παίχτης σαν Γουοκαπ. Λαντειλ που ακούγεται και αναβάθμιση παίχτη στη θέση του Ζαν Σαρλ και είμαστε έτοιμοι. Και μάλιστα δεν θα χρειαστούμε παίχτη στη θέση 3 αν αποστρέψει ο παπανικολαου.

  • Redlegend
    Redlegend Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupePe συμφωνώ για Λοιντ Ντόρσεϊ. Κι εγώ προσπαθούσα να σκεφτώ χθές αν Λοιντ και Ντόρσεϊ είναι ικανοί να διορθώσουν και το δημιουργικό κομμάτι εκτός από αυτό του σκοραρίσματος. Αλλά μου φαίνεται ότι μια επιλογή σαν τον Walkup είναι καλύτερη για backup. Θετικό ότι είναι και πολύ καλός αμυντικός. Αν η μεταγραφή Ντόρσεϊ εκτός του ελληνικού διαβατηρίου μπορεί να οδηγήσει και σε καλύτερη μεταγραφή ψηλού τότε κι εγώ μάλλον τείνω προς την επιλογή του Ντόρσεϊ. Και όντως ίσως αποτελεί καλύτερο fit. Αν και θα γουσταρα πολύ και Λοιντ.

  • Peristeri_7
    Peristeri_7 Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 13:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal θα σου άρεσε ο Γουοκαπ για Μπακ απ του Σλουκα.(Λένε ότι του κάναμε μεγαλύτερη πρόταση από Μακαμπι,γύρω στα 1.6 εκ για 2 χρόνια συν μπονους)

    REDGOAL: Φίλε μακάρι...

  • RedV
    RedV Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 12:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ, επιβεβαιωνεις τις φημες για προταση στον Ουοκαπ;

    REDGOAL: Επαφή υπάρχει, πρόταση δεν επιβεβαιώνεται...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Walkup έχει προσφορά από Μακάμπι, Ολυμπιακό και Ζαλγκίρις διαβάζω, καλή κίνηση πιστεύω, καλός για 2ος playmaker πίσω από Σλούκα, επιτέλους αρχίζουν και κάνουν κάποιες νορμάλ κινήσεις. Η Μακάμπι είναι περισσότερο κοντά, αλλά και η Ζαλγκίρις θέλει να τον κρατήσει διακαώς και αύξησε την προσφορά της ήδη. Ίσως η αμυντική συνεισφορά του παίχτη και το λίγο μικρότερο συμβόλαιό του να τον κάνουν καταλληλότερο στόχο από τον Goss που έχει καλύτερα επιθετικά χαρακτηριστικά αλλά χειρότερη άμυνα.

    Loyd KAI Dorsey δεν έρχονται ΚΑΙ οι 2, ή ο ένας, ή ο άλλος. Επίσης Loyd είναι καθαρό shooting guard που θέλει μπάλα στα χέρια (ιεροσυλία, αλλά θυμίζει λίγο Kobe Bryant στον τρόπο που παίζει). Dorsay είναι επίσης καθαρό shooting guard που ΔΕΝ θέλει την μπάλα στα χέρια, αλλά δεν θα τον χάλαγε (!). Θεωρώ ότι ταιριάζει πολύ περισσότερο στα θέλω της ομάδας, και σίγουρα αφήνει περιθώριο κάπου 300.000 για να χτυπήσουμε και άλλον παίχτη (θέλουμε 3, σίγουρα και 100%).

    Επίσης σταματήστε να βάζετε τον McKissic στο 3 επειδή δεν σας βγαίνουν τα κουκιά, πείτε μου σε ένα παιχνίδι που του βγήκε όταν έπαιζε στο 3; Σε πολλές ήττες μάλιστα η αδυναμία να μαρκάρουμε την θέση 3 ήταν καθοριστική, αν είχαμε ένα σωστό 3άρι θα είχαμε κάνα 2 νίκες παραπάνω (και σέντερ, άλλες 2 νίκες, και παιρνάγαμε..). Επίσης με ψηλότερα και δυνατότερα 3άρια, του άφηναν χώρο, έκλειναν την ρακέτα, και εκμηδένιζαν το αθλητικό πλεονέκτημα που είχε/έχει, επίσης με το ζόρι 30% στο τρίποντο του άφηναν ελεύθερο το σουτ.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 06:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΦΩΤΗ;
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΨΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΦΛΟΤΕΡ ΤΟΥ.

  • Gungho 7
    Gungho 7 Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 01:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @Nickman7, αν τελικά πάρουμε όλους αυτούς στα γκαρντ, τότε δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσει Σπανούλης. Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία του να μείνει εκτός 12αδας. Αν το κάνει θα μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση! Το έχω αναλύσει σε προηγούμενη συζήτηση και κάποιοι φίλοι διαφώνησαν μαζί μου. Πιστεύω δηλαδή ότι δεν θα υπάρξει ενδιάμεση λύση για εκείνον και ή θα σταματήσει το μπάσκετ ή θα γίνει 5ος γκαρντ της ομάδας για να είναι 12αδα.

  • Πέτρος Ζηλάκος
    Πέτρος Ζηλάκος Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 01:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, Αρχικά πόσο υπολογίζεις το κασέ του Λαντειλ ? Επίσης ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες ότι έχουμε πλησιάσει σε μεγάλο βαθμό το Λόιντ. Γνωρίζεις κάτι?

    REDGOAL: Λογικά κάπου στις 600.000 δολάρια πρέπει να είναι ο Λαντέιλ. Για Λόιντ δεν έχουμε κάτι νεότερο φίλε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...