roumeliotis

leptokariopoulos

Γεύμα-αντίο και... φουλ πλάνο ενίσχυσης

casino loutrakiou
redwell

Και επίσημα έπεσε η... αυλαία στην τρέχουσα σεζόν για τον Ολυμπιακό στο ματς με τη Χίμκι, με την ομάδα να γευματίζει το μεσημέρι του Σαββάτου (10/04) και να βάζει με αυτόν τον τρόπο το "the end" για φέτος.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μαζί με τους συνεργάτες του, τους παίκτες αλλά και όλο το σταφ της ομάδας, έδωσαν τέλος και επίσημα στην φετινή τους συνεργασία, τρώγοντας όλοι μαζί και προφανώς για να αποχαιρετίσουν και τους ξένους που θα αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους, ενώ κάποιοι ίσως ψάξουν όπως και ο Τζένκινς (σ.σ. Τενερίφη) ομάδα για να παίξουν τους επόμενους δυο μήνες.

Σε ότι αφορά τους Έλληνες παίκτες, πήραν άδεια δύο εβδομάδων για να ξεκουραστούν και μετά από αυτό το διάστημα, θα επιστρέψουν στο ΣΕΦ για ατομικές προπονήσεις και μεταβατικό πρόγραμμα.

Πλέον, η δράση έλαβε τελος και αρχίζει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά καθώς προπονητής και διοίκηση θα συναντηθούν τις επόμενες ημέρες για να χαράξουν την πορεία τους για την νέα σεζόν...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

19 σχόλια

  • Peristeri_7
    Peristeri_7 Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 19:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal πιστεύεις θα μας επέστρεφε στις δόξες μια περίπου τέτοια ομάδα:

    PG:Sloukas,Grant,Loutzis
    SG:Dorsey,Μckissik,Laretzakis
    SF:Vezenkov(PF),Papanikolau,Rogkavopulos
    PF:Mitoglou(C),Jean-Charles,Printezis
    C:Landale/Birch,Martins,Agravanis(PF)

    GM:Vassilis Spanoulis

    Coach:Milan Tomić

    Δανεικοί:Νικολαΐδης και Χριστίδης

    REDGOAL: Δυνατή ομάδα φίλε. Λείπει ένα καθαρό δυάρι σούπερ-σκόρερ. Σίγουρα πάντως και χωρίς αυτόν, ένα τουλάχιστον "σκαλοπάτι" πάνω θα ήμασταν ως δυναμική

  • Αντ
    Αντ Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγνώμη redgoal αλλά πώς γίνεται ο Μπαρτζωκας να θέλει πιο αθλητικούς γκαρντ από τον Walkup που γράφει ο φίλος και να έχει τον Goss ως έναν από τους πρώτους στόχους που μόνο αθλητικό Αμερικανο δεν τον λες.Πάλι μπλεγμένα φαίνεται να τα έχει στο μυαλό του ο coach.

    REDGOAL: Φίλε ότι έγινε επαφή και με τον Γκος, δεν σημαίνει ότι τον έχει πρώτο στόχο...

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe μόνοι μας τα γράφουμε, μόνοι τα διαβάζουμε. Όχι ότι είναι εντελώς άσχετοι στην ΚΑΕ, απλώς ως συνήθως πάσχουν σοβαρά από επικοινωνία του οποιοδήποτε πρότζεκτ. Το πρότζεκτ της αναπτυξιακης το μηδενισαν από μόνοι τους. Θα μπορούσε να είναι στα πρότυπα της G-league με τραυματίες να παίρνουν παιχνίδια, με παίκτες να βρίσκουν ρυθμό κτλ...

    Αλλά συμφωνώ, κανονικά πρέπει να βγουν πρώτοι στο πρωτάθλημα και έχει ο Θεός του χρόνου. Μην πέσουμε σε ξεφτίλα με wild card ή αγορά ΑΦΜ και τέτοια.

    (BTW η ασχετοσύνη τους ελέγχεται σε πολλά θέματα, όπως στη διαχείριση δηλώσεων αποδυτηρίων, προσδοκιών κτλ. Πόσο λείπει ο Σταυρόπουλος...)

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα ρεδγοαλ .

    Για γουοκαπ ενδιαφερει τον οσφπ η εκλεισε μακαμπι;
    Πόσες είναι η πιθανότητες για ντορσει;

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε να έκλεισε στη Μακάμπι φίλε. Θέλει πιο αθλητικούς γκαρντ ο Μπαρτζώκας όπως ο ίδιος λέει. Του Ντόρσεϊ είναι εξαιρετικά πιθανό να προχωρήσει και να έρθει

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @snake7 πολύ σωστό το σχόλιό σου!
    Το πόσταρα το ερώτημα σε άλλο νήμα.

    83λεπτα έπαιξε όλα και όλα φέτος ο παίχτης! Με τα εκπληκτικα ποσοστά 1/3βολες και 3/19 τρίποντα!

    Δηλαδή σνομπαρει να πάρει την ομάδα πάνω του και να την ανεβάσει κατηγορία;! Υπάρχει σύλλογος/πρόεδρος/προπονητές, οποιοδήποτε που ασχολείται; Ο Χαραλαμπόπουλος δηλαδή μία χαρά; Να τελειώσει η χρονιά και να πάει διακοπές; Και του χρόνου κάνα Ιωνικό ή Λαύριο με 50.000;

    Το ξέρετε ότι δεν θα ανέβει η ομάδα και θα πέσει και άλλο δούλεμα από τους υπόλοιπους ότι ανεβήκαμε με διάταξη Φασούλα;!

    Πρώτα ανεβαίνεις, και μετά ή τους φτύνεις κατάμουτρα (αυτό θα έκανα), ή αν τελικά ο οργανισμός θέλει Ελλάδα, ας πάρει τη θέση..

    Μπράβο snake7 που το επισημάνες.

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 15:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Πριν το πλάνο ενίσχυσης μήπως να συζητηθεί σοβαρά το να πάρουν μέρος στην Α2 κάποιοι από τους πεσμένους σε χρόνο συμμετοχής παικτες; πχ χαραλαμποπουλος, λαρεντζακης και ισως κάποιος ακομα (έτσι κι αλλιώς ίδιο ΑΦΜ ειναι), ωστε να κλειδώσει η ομάδα πρωτιά και βλέπουμε αν θα παίξουμε Α1 του χρόνου;

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να πας παραπάνω πρέπει να μπεις στους 8 πρώτα. Μου άρεσε που σνομπαρουν 8αδα μερικοί. Προφανώς βλέπετε ότι ΔΕΝ μπορούμε να μπούμε ούτε 8αδα τα τελευταία χρόνια.

    Αν είσαι στους 8 καλύτερους της Ευρώπης δεν είναι ντροπή, και φτιάχνεις ομάδα μήπως γίνει κάνα θαύμα και περάσεις final4 και όλα γίνονται σε 2 αγώνες. Δηλαδή ποδόσφαιρο που δεν μπαίνουμε πουθενά-ποτε 4αδα, διέλυσε το τμήμα και τα παρατήσαμε;

    Πάρτε χαμπάρι, Ελλαδιτσα είμαστε, λεφτά δεν υπάρχουν, τα ντόπια πρωταθλήματα είναι για τα σκουπίδια, το ποδόσφαιρό μας είναι κάτω από της Κύπρου των 700.000 και του μισού νησιού.

    Landale ήθελε ΝΒΑ, αλλά αν φάει 2η συνεχόμενη χυλοπιτα μία χαρά έρχεται Euroleague. Έχει ανέβει το Αυστραλιανό, αλλά είναι πολλατ επίπεδα κάτω από τη Euroleague (και χρηματικά). ΝΒΑ μάλλον δεν αρκεί, για να τα καταφέρει, άντε να παίζει 4ο-5ο forward/center, Ευρώπη μπορεί να γίνει 1η επιλογή σε καλή ομάδα.

    Για όσους λένε για Poirier/Henry, απαντάτε μόνοι σας στο ΓΙΑΤΙ, επειδή είναι Ρεάλ, και επειδή έχει 30.000.000 μπάτζετ! Δηλαδή θα έκανες πρόταση 1.2μυρια στον Poirier και θα ερχόταν τρέχοντας;! Θα περίμενε ο άνθρωπος να μάθει τι προσφέρουν οι καλύτερες ομάδες, και θα κινούνταν ανάλογα. Ο παίχτης θα πήγαινε σε μία από τις τοπ4, γιατί να έρθει στον 12ο;;; Και μάλιστα με λιγότερα λεφτά.

    Το είπα πολλές φορές, παίχτη που διεκδικούν και πραγματικά θέλουν οι μεγάλοι, δεν μπορείς να τον αποκτήσεις. Μόνο ο Σλούκας μας έκανε τη χάρη, λόγω του ηλίθιου νόστου που αποκτούμε και γυρνάμε πίσω χωρίς λόγο και μας παίρνει η κατρακύλα αυτής της χώρας.

    Mickey επίσης θέλει 1.000.000, δεν νομίζω να δώσει η ομάδα, επίσης με τέτοιους ψηλούς, θα χρειαστείς σίγουρα Κουφό, ή κάτι αντίστοιχο για 2ο. Μάρτιν δεν πολύ-κανει.

  • ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα ρεδγοαλ.

    Πόσες είναι η πιθανότητες για Λαντάλ ή Χάκετ;

    REDGOAL: Είναι 24,53% για Λαντάλ και 46,78% για Χάκετ. Σε πειράζουμε φυσικά. Δεν ξέρουμε φίλε. Ο Λαντάλ δεν φαίνεται να πολυψήνεται για Ευρώπη και ο Χάκετ έχει συμβόλαιο και προχωρά η ομάδα του για πλέι οφ και F4. Τι να σου πούμε; Δεν ξέρουμε

  • geodiv
    geodiv Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγνωμη κε Ανδρεοπουλε, αλλα η απαντηση σου στον ΑRΙΣ7 ειναι αβαντα στην πολιτικη των Αγγελοπουλων. Κανενας δεν ειπε για 30 εκ. Αν δεν μπορουν μονοι τους, ας αναζητησουν συμπαικτη. Ο Μαρινακης ειχε πει οτι θα βοηθησει, αν χρειαστει. Να επισημανω πως ολοι συμφωνουν πως οι κινησεις θα πρεπει να ειναι γρηγορες. Εχουμε τελειωσει απο τον χειμωνα, τι πιο λογικο να εχουν γινει καποιες κινησεις για να προλαβουμε τα γερα πορτοφολια; Δηλαδη ειναι λαθος η Ρεαλ που εκλεισε Πουαριε, Χενρι (ιδανικοι για μας); Αν ειναι να ειμαστε στη μεση της Ευρωλιγκας, μαλλον θα ασχολουνται μονο οι δημοσιογραφοι με το μπασκετ. Παντως ελπιζω οι Αγγελοπουλοι να κανουν τις κινησεις που πρεπει για να ξαναφερουν τον ΘΡΥΛΟ εκει που οι ιδιοι τον οδηγησαν. ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! Ευχαριστω.

    REDGOAL: Φίλε πού τις βλέπεις τις αβάντες; Καταγραφή πραγματικότητας λέγεται. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει εκφράσει ποτέ ενδιαφέρον για να πάρει την ΚΑΕ. Όταν το κάνει, θα σας ενημερώσουμε αλλά μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει απολύτως τίποτα

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 09:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα μου άρεσε να δω και Μίκι και Λαντειλ στους ψηλούς, με την προϋπόθεση ότι ο Βεζενκοφ θα κατέβει στο 3. Νομίζω ότι με αυτούς τους δύο είμαστε καλυμμένοι και χωράνε στο μπάτζετ μας δεδομένου ότι ο Αυστραλός δεν νομίζω να πάρει πάνω από 700-800χιλ.
    Ο Μίκι και φέτος στην κιμκι αρχικά σαν 4 υπολογιζόταν έχοντας τους Μπούκερ και Μονρό στο 5.
    Είτε συνεχίσει είτε όχι ο Σπανούλης θεωρώ ότι πρέπει να κινηθούμε για 3 παίχτες στα γκαρντ εκ των οποίων οι δύο να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και ο άλλος να χρησιμοποιείται με συγκεκριμενο ρόλο για 10-15 λεπτά. Ένας τέτοιος μπορεί να είναι Μήτρου Λονγκ εφόσον μέχρι στιγμής δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε επαγγελματική ομάδα, έχει ελάχιστο κασέ εφόσον στην g League νομίζω έχουν στάνταρ συμβόλαια στις 50χιλ και επιπλέον διαθέτει ελληνικό διαβατήριο.
    Ονόματα όπως ο Λαιτι της Βιλερμπάν και ο Γκράντ του Προμηθέα ελπίζω να αναφέρονται από διάφορες ιστοσελίδες απλά για τα κλικ. Αν ειναι να αποκτήσουμε κάποιον παίχτη από κατώτερο επίπεδο πρέπει να έχει κάποια χαρακτηριστικά σε εξαιρετικό βαθμό. Για παράδειγμα οι Τριμπλ και Ρόμπινσον που αναφέρονται είναι αρκετά αθλητικοί. Ο πρώτος έχει και καλή επαφή με το καλάθι ενώ ο δεύτερος είναι πολύ καλός δημιουργός και αμυντικός. Αυτός που πιστεύω εγώ ότι μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατό είναι ο Κανααν της Ούνιξ. Εξαιρετικός σκόρερ, καλός δημιουργός και σχετικα αθλητικός. Μόνο του μειονέκτημα το ύψος του.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...