roumeliotis

lentiamo

Απάντησε ο Γκος σε Ολυμπιακό (videos)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός αναζητά δυο γκαρντ, έναν με πιο δημιουργικό ρόλο και έναν με πιο εκτελεστικό, για να πλαισιώσουν τον Κώστα Σλούκα τη νέα σεζόν και επιτέλους η ομάδα να έχει δυνατή περιφέρεια και όχι να είναι one-man-show όπως τα τελευταία χρόνια με τον Βασίλη Σπανούλη να "βολοδέρνει" μόνος του και εσχάτως τον Σλούκι-Λουκ σε αυτόν τον ρόλο.

Ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί και έχει αρκετά "συν" για να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του ο Ολυμπιακός είναι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ο οποίος δεν ενθουσίασε στο πρώτο του πέρασμα από τον Πειραιά, όμως σίγουρα δεν ήταν και αδιάφορος τύπου Χάρισον ή λίγος τύπου Τζένκινς.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε επαφή με την πλευρά του 27χρονου κόμπο ο οποίος παίζει περισσότερο στο "1" αλλά μπορεί να αγωνιστεί άνετα και στο "2" και "αλίευσαν" ότι ο παίκτης απαιτεί ένα συμβόλαιο της τάξεως των 700.000 δολαρίων ετησίως για να πει το "ναι".

Ο έχων εμπειρία από την Euroleague με τον Θρύλο, τους τελευταίους μήνες έπαιξε στην Λοκομοτίβ Κουμπαν με την οποία μέτρησε στο Eurocup κατά μέσο όρο 17 πόντους, 5,2 ασίστ, 2,5 ριμπάουντ, 2,3 κλεψίματα και 2 λάθη ανά 29:10'' λεπτά συμμετοχής.

Εκεί που πραγματικά έκανε ματσάρες ήταν τα δύο ματς με την Ούνικς Καζάν, όταν και είχε 31 πόντους και 25 πόντους αντίστοιχα με 5 ασίστ κατά μέσο όσο. Εξίσου εξαρετικά νούμερα «γράφει» και στην VTB League καθώς μετράει 16,4 πόντους, 5,4 ασίστ, 3,6 ριμπάουντ και 17 πόντους στο PIR.

Στη ρωσική ομάδα αγωνίστηκε στη θέση «1» κατά κύριο λόγο και ήταν φοβερός, ενώ στο παρελθόν τόσο στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Παρτιζάν από όπου αποκτήθηκε από τους ερυθρόλευκους έπαιζε και σαν σούτινγκ γκαρντ. Αξίζει να σημειωθεί πως με τη σερβική ομάδα είχε μετρήσει 17 πόντους, 6,7 ασίστ, 2,8 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα.

Να θυμίσουμε τέλος πως συνολικά σε 30 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, είχε κατά μέσο όρο 9,2 πόντους, 4,2 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1,4 λάθη, σουτάροντας με ποσοστό 42,1% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα και 83% στις βολές. Δείτε τον στα παρακάτω βίντεο...

autospecialist
beercatalog

Physioactive

VIDEO









Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

79 σχόλια

  •  Red
    Red Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 23:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πιστεύω πως αν φέρουμε τον γουοκαπ και Ντόρσεϊ γκος με λίγα λεφτά ο γκος θα είμαστε μια χαρά στο 1 2 και Μίκι και λαντειλ στο 5 red τι πιστεύεις για αυτο

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατά την προσωπική μου άποψη οι παίχτες Ευρωλίγκας με εμπειρία που είμαστε πρόθυμοι να αποκτήσουμε θα ειναι μεταγραφές στυλ Στρελνιεκς, Γιανγκ,Τιλι που έγιναν παλαιότερα.
    Δηλαδή ναι μεν σχετικά γνωστοι και έμπειροι παίχτες αλλά όχι σούπερ σταρ. Άντε στην καλύτερη να αποκτηθεί ο Λόιντ, του οποίου η επόμενη ομάδα θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις του Ραζνατοβιτς. Όπως σωστά ανέλυσε ενας φίλος σε σχόλιο για την μεταγραφή του και φέτος στον ερυθρό.
    Εφόσον από ότι φαίνεται το μπάτζετ μας θα κινηθεί στην καλύτερη στα 10-12εκ τότε πρέπει οι παίχτες που θα αποκτηθούν να ειναι φουλ αθλητικοί. Εφόσον δεν μπορείς να ανταγωνιστείς σε ποιότητα τις πλούσιες ομάδες τότε προσπαθείς να τις χτυπήσεις στην αθλητικοτητα.

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Gungho 7,
    Δεν αμφιβάλλει κανείς για το άνοιγμα της ψαλίδας και την αναγκαιότητα αύξησης του μπάτζετ κάτι που έμμεσα προανήγειλε ο κόουτς Μπαρτζώκας μιλώντας για την προσθήκη 3-4 παικτών που θα ξέρουν το Ευρωπαϊκό μπάσκετ και θα έχουν παίξει στο απαιτητικό επίπεδο της Ευρωλίγκας. Αυτό είναι όντως ρεαλιστικό, όμως το θέμα είναι τι μπορείς τελικά να αποκτήσεις, όχι απλά τι θέλεις γιατί είναι καθαρά οικονομικής φύσεως η λήψη της όποιας απόφασης.
    Εγώ μιλάω πάντα με δεδομένη την οικονομική πολιτική που εφαρμόζει χρόνια τώρα η παρούσα Διοίκηση και όχι με βάση το τι θα ήθελα εγώ προσωπικά. Αν αύριο οι Αφοι την δούνε αλλιώς ή βρεθεί άλλος επενδυτής ή συγχρηματοδότης βλέπουμε τότε.
    Ως εκ τούτου σήμερα θεωρώ ουτοπικό παίκτες του βασικού ροτέϊσον με σημαντικό ρόλο στο παρκέ στην πλειοψηφία τους να αμοίβονται κάτω από 700χιλ. και εμείς να λέμε ότι χρειαζόμαστε μπακ απ ποϊντ γκαρντ με 700χιλ.
    Μπορεί η ύπαρξη του συμβολαίου του Σλούκα σε σχέση με τα άλλα συμβόλαια του βασικού ροτέϊσον να είναι σαν να φοράμε πανάκριβο "κοστούμι με παντόφλες" όμως πριν βιαστούμε για την "γραβάτα" καλό είναι να σκεφτούμε οτι μας λείπουν πιο απαραίτητα πράγματα που προηγούνται για να ρίξουμε το περισσότερο χρήμα προκειμένου να "ντυθούμε" σωστά.
    Για μένα τα πράγματα είναι πολύ απλά θα προτιμούσα σίγουρα τον Walkup για αυτον τον ρόλο αλλά επειδή δεν μου βγαίνουν τα κουκιά, τελικά καλός είναι και ο Goss αρκεί να μην απαιτεί το κασέ του πρώτου για να συμφωνήσει. Τωρα αν εσύ πιστεύεις ότι το πρόβλημα μας βρίσκεται κυρίως στις ρεζέρβες και θες τα ούτως ή άλλως λίγα χρήματα μπάτζετ που διαθέτουμε να πάνε εκεί και όχι σε παικτες πρωταγωνιστές που μας λείπουν είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να το πιστεύεις. Σεβαστή η άποψη σου αλλά δεν συμφωνώ.

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε kasavetis,
    Από την στιγμή που δεν είμαστε μέσα στα πράγματα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Η άποψη μου είναι ότι για να φύγει ένας επιτυχημένος παίκτης από την Βαλένθια και το υψηλό επίπεδο της ACB για να πάει στην ΑΒΑ και τον Ερυθρό Αστέρα και μάλιστα με πόσο που δεν ξεπερνάει τα 450χιλ. (κατά δήλωση του Προέδρου του Ερυθρού Αστέρα κανένα συμβόλαιο φέτος δεν ξεπερνάει τα 450χιλ) πρόκειται καθαρά για μανατζεροδουλειά (Ραζνάτοβιτς) με ειδικούς όρους (πχ. εξασφαλισμένο αγωνιστικό χρόνο, εξασφαλισμένο ηγετικό ρόλο, μηδενική ρήτρα αποχώρησης μεσούσης της σεζόν κ.α.) που πιθανόν εμείς δεν θα δεχόμασταν.
    Αναφορικά με την περίπτωση της Λιθουανικής Ζαλγκίρις πέραν του ότι το μπάσκετ είναι το πιο δημοφιλες άθλημα στην χώρα και το γήπεδο τους αποφέρει σημαντικά έσοδα αφού είναι σε κάθε αγώνα γεμάτο (σε αντίθεση με εμάς που είναι μόνο στα ντέρμπι) προφανώς έχουν καλύτερα στελεχωμένο τμήμα scouting. Εμεις όπως γνωρίζεις έχουμε πλέον υποστελέχωση σε όλα τα επίπεδα και η Διοίκηση μας καλείται να δώσει λύσεις. Ενδέχεται οι επιχειρηματίες της χώρας τους να έχουν φορολογικά κίνητρα να ασχοληθούν ή ακόμη και φορολογία που δεν είναι αποτρεπτική όπως η δική μας για να επενδύσουν περαιτέρω στον χώρο.
    Τώρα το αν έχουν μικρότερο ή μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς είναι ενά μεγάλο θέμα προς συζήτηση και θα προσπαθήσω με λίγα λόγια να σου εξηγήσω ότι μερικά πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Στον επαγγελματικό αθλητισμό κάθε ομάδα είναι και μια εταιρεία το πλειοψηφικό πακέτο της οποίας ανήκει σε κάποιο επιχειρηματία που την διαχειρίζεται μέσω ενός επιτελείου έμμισθων συνεργατών του. Επείδη δεν πρόκειται για την μοναδική ενασχόληση του αλλά για παράλληλη, αυτή ανήκει μαζί με άλλες σε ένα όμιλο εταιρειών του που ενδέχεται να λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία ανάλογα με τις ανάγκες του. Συνεπώς μονο και μόνο για φορολογιστικούς λόγους ενδέχεται να υπάρχουν ΚΑΕ που εμφανίζουν σκόπιμα υποτιμολογήσεις ή υπερτιμολογήσεις (π.χ.μεταγραφών) και γενικά να εμφανίζουν υπέρογκες δαπάνες ή πλασματικά έσοδα ανάλογα τις ανάγκες του ομίλου. Για παράδειγμα πρόεδρος μιας ανταγωνίστριας ομάδας μπορεί να εμφανίζει υψηλές χορηγίες από τις άλλες εταιρείες του προς την ΚΑΕ, αυξάνοντας τις δαπάνες τους και ταυτόχρονα τα έσοδα του μπασκετικού τμήματος και να κερδίζει σήμερα φορολογικά και στις 2 περιπτώσεις.
    Επειδή το θέμα θα μπορούσε να είναι πιο περίπλοκο καθώς θα μπορούσε υποβόσκει και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες-ξέπλυμα χρήματος (τοποθέτηση-στρωματοποίηση-ενσωμάτωση κεφαλαίων), οι Διοργανώτριες αρχές έχουν θεσπίσει αυστηρούς κανόνες οικονομικής διαφάνειας.
    Ετσι λοιπόν βάσει FFP από το 2022-23 οι ιδιοκτήτες των ομάδων θα μπορούν να βάλουν από την τσέπη τους μέχρι και το 40% του μπάτζετ, ενώ το υπόλοιπο 60% θα πρέπει να προέρχεται υποχρεωτικά από τα έσοδα της ομάδας. Μια σημαντική παράμετρος που οι περισσότεροι οπαδοί της ομάδας αγνοούμε απαιτώντας εδώ και τώρα αύξηση μπάτζετ και μεταγραφές εκατομμυρίου με συρρικνωμένα έσοδα.

  • Gungho 7
    Gungho 7 Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Andregon για αυτό και τερματίσαμε 12 . Από εδώ και πέρα έτσι θα είναι αν δεν αλλάξει αυτό ώστε να μικρύνει η ψαλίδα. Βλέπε Elis & Martin. Η Ρεάλ του χρόνου θα έχει Tavares Poirier απ'ότι φαίνεται, τι περιμένεις να γίνει δηλαδή με παίκτες 400 χιλιάδων. Αυτό που έγραψα δεν είναι ουτοπικό, ρεαλιστικό είναι. Ο Οκαρο που αναφέρεις είναι διαλυμένος από τους τραυματισμούς, αλλιώς θα ήταν ακόμα NBA ή στην χειρότερη σε ομάδα Euroleage....

  • kasavetis
    kasavetis Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 14:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal
    σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Σωστό αυτό που μου απάντησες. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί κάποιος παίκτης δεν "βγήκε". Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχουν προσωπικοί λόγοι και μποροί να υπάρχουν και αγωνιστικοί λόγοι (να μην είχε χημεία ο παίκτης στην ομάδα, να του έτυχε ένας τραυματισμός που τον πήγε πίσω κλπ). Το έχουμε δει το έργο να φεύγουν από εμάς παίκτες ως αποτυχημένοι και να παίζουν αλλού και να κάνουν παπάδες (π.χ. Μπολντγουιν και Παντερ φέτος).
    Προσωπικά πιστεύω ότι ο Χάρισον δεν ήταν κακός παίκτης, αλλά δεν αξιοποιήθηκε σωστά από τον Μπαρτζώκα. Δεν είδα ποτέ κάποιο σύστημα για να βγαίνει ελεύθερος στο τρίποντο και να το μπουμπουνάει. Ίσως αν πάει σε άλλη ομάδα του χρόνου να μπορέσει να δείξει την αξία του... ο χρόνος θα δείξει.
    Πάντως, από τους παίκτες που έφερε ο Μπαρτζώκας μόνο ο ΜακΚισικ βγήκε και φυσικά ο Βεζένκοφ που έκανε μεγάλο step up φέτος (Ο Μπαρτζώκας τον πίστεψε, τον στήριξε, ο παίκτης δούλεψε και φέτος φάνηκαν τα αποτελέσματα). Από τους άλλους ξένους κανείς δεν βγήκε... ούτε ο Μάρτιν που συχνά αναφέρεται ως μεταγραφή που βγήκε, ούτε αυτός κατά τη γνώμη μου.

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 14:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Gungho 7,
    Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω διότι δεν έχει καμία σημασία τι θέλεις αλλά τι μπορείς. Αν εξαιρέσεις τον Κωστα Σλούκα και τον Κωστα Παπανικολάου, όλοι οι άλλοι παίκτες του βασικού ροτέϊσον αμοίβονται με λιγότερα από 700χιλ. έκαστος και συνεπώς το να μιλάμε για μεταγραφές παικτών που προορίζονται για δευτερεύοντες ρόλους σε τέτοια κόστη, για μένα προσωπικά φαντάζει ουτοπικό.
    Σεβαστή η άποψη σου όμως εγώ δεν το θεωρώ απόλυτο ότι η χρηματιστηριακή αξία ενός παίκτη ή η διοργάνωση στην οποία αγωνίζεται είναι ανάλογη της πραγματικής του αξίας και άλλωστε η προηγούμενη απόδοση κάποιου δεν εγγυάται την μελλοντική. Δηλαδή θα μας χάλαγε π.χ. o γνωστός σε όλους μας Okaro White που αγωνίζεται σήμερα στο Eurocup και είναι καλύτερος από αρκετούς PF στην Euroleague; Προφανως και όχι όμως σε κάθε περίπτωση θα φανεί σύντομα μέχρι που φτάνει η τσέπη μας για την επόμενη σεζόν.

  • Gungho 7
    Gungho 7 Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά αν ο Σλούκας έχει συμβόλαιο 1.6 με 1.8 τότε για backup θέλεις παίκτη τον 700 ή 800 χιλιάδων για να πεις ότι έχεις μια αξιόπιστη λύση. Με 400 χιλιάρικα έχεις παίκτες επιπέδου Eurocup. Αν τύχει και βρεις παίκτη με τόσα λίγα θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα και σίγουρα θα είναι παίκτης από το κατώτερο επίπεδο ανερχόμενος και χωρίς παραστάσεις....

  • kasavetis
    kasavetis Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 12:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Andregon,
    θα συμφωνήσω για ακόμη μια φορά μαζί σου. Είναι ακριβώς έτσι όπως τα γράφεις εσύ και οι DeCoupepe και Gungo7.
    Ο Γκος είναι οργανωτής, οι Λόιντ και Ντόρσει είναι δυάρια.
    Στην περίπτωση μας, είναι δύσκολο να δοθούν 700χιλ για παίκτη που θα παίζει 15 λεπτά και θα ξεκουράζει τον Σλούκα. Εγώ δεν μπορώ να πω αν είναι λίγα ή πολλά γιατί δεν γνωρίζω την αγορά και στην τελική δεν τα δίνω εγώ αυτά τα λεφτά αλλά η διοίκηση μας. Μου φαίνεται όμως δύσκολο να δοθεί τέτοιο ποσό για δευτερεύοντα ρόλο.
    Όσον αφορά Λόιντ και Ντόρσει πιστεύω ότι ο Ντόρσει είναι πιο προσιτή περίπτωση οικονομικά (τον Λόιντ ήδη τον προσεγγίζουν τα μεγάλα πορτοφόλια της ευρωλίγκας). Επίσης, κατά την ταπεινή μου άποψη ο Ντόρσει ταιριάζει καλύτερα με τον Σλούκα, έχει ελληνικό διαβατήριο, γενικά έχει πολλά θετικά η περίπτωση του.

    Το ερώτημα που θα ήθελα να θέσω και σε σένα Andregon αλλά και στο redgoal είναι το εξής:
    Πως γίνεται ομάδες με μικρότερο μπάτζετ από εμας να κλείνουν καλούς παίκτες κι εμείς να μην το κάνουμε? Για παράδειγμα, ο Λόιντ πέρσι έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα με 450.000, ο Γουόκαπ στη Ζαλγκίρις και πολλά άλλα παραδείγματα. Σε αυτό το θέμα κατηγορώ τον Μπαρτζώκα, του ρίχνω την ευθύνη 100% γιατί έφερε Χάρισον με 800 και Τζένκινς με 400 αντί να φέρει Λόιντ και κάποιον πιο αξιόπιστο back up του Σλούκα (ακόμη και ο Γουόλντεν του Ερυθρού καλύτερος θα ήταν από τον Τζένκινς).

    Κλείνοντας, θα επιχειρήσω μια πρόβλεψη. Οι παίκτες που θα έρουν θα είναι 1 έλληνας και 3 ξένοι. Ο Ντόρσει ως ελληνας και 3 παίκτες τύπου Χάκετ (στη θέση του Τζένκινς), Λαντάλ στη θέση του Έλις κι ένας δεινόσαυρος στη θέση του Κουφού. Συνολικά 4 προσθήκες. Εγώ θα ήθελα κι ένα 3άρι ακόμη αλλά δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις ούτε βάζω τα χρήματα.

    REDGOAL: Φίλε υπάρχουν και άλλα παραδείγματα ομάδων που πλήρωσαν 1.000.000 και τους βγήκαν παλτά. Κοινώς, είναι θέμα σκάουτινγκ και του κατά πόσο "κολλάει" στο σύστημα ο παίκτης και φυσικά και τύχης για το αν θα σου βγει. Μπορεί ο άλλος να είναι παιχταράς και όταν έρθει στην ομάδα να χωρίσει με τη γυναίκα του και να έχει άλλα στο κεφάλι του και να μην αποδώσει για εξωαγωνιστικούς λόγους. Πολλά παίζουν ρόλο...

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 05:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ με τα σχόλια των Gungo7 και DeCoupePe καθώς δεν θα πρέπει να συσχετίζεται η περίπτωση τυχόν απόκτησης του Nigel William Goss με τις περιπτώσεις απόκτησης των Jordan Loyd και Tyler Dorsey.
    Μπορεί να πρόκειται για γκάρντς αλλά διαφορετική η θέση που παίζει ο Nigel William Goss και ο ρόλος που προορίζεται αν τελικά αποκτηθεί αφού θα είναι για μπακ απ του Κώστα Σλούκα και ουσιαστικά αντικαταστάτης του Charles Jenkins. Παίκτες εξαιρετικοί όπως πχ. ο Thomas Walkup, o Jayson Granger ή ο Μartin Ηermannsson με το κασέ που έχουν σήμερα δεν μπορούν να αποκτηθούν για μπακ απ και άλλωστε αμφιβάλλω αν θα δέχονταν να έρθουν ειδικά σε εμάς για έναν δευτερεύοντα ρόλο. Σε ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά μέσα στην 8αδα ίσως.
    Για εμένα ο William Goss είναι μια καλή περίπτωση και σε όσους βλέπουν με μισό μάτι μια ενδεχόμενη απόκτηση του θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι αν πράγματι έχει κασέ 700χιλ.να μην ανησυχούν γιατί η ομάδα πιθανότατα θα πάει σε πολύ φτηνότερο παίκτη ανάλογου κασέ με αυτό του Charles Jenkins για την κάλυψη ενός τέτοιου ρόλου.
    Για την θέση του Aaron Harrison εξαιρετικές λύσεις είναι ο Jordan Loyd με τον Tyler Dorsey. Ο πρώτος νοιώθει πολύ πιο άνετα να σκοράρει με ντράϊβ (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σουτάρει καλά) ενώ ο δεύτερος πολύ πιο άνετα να σκοράρει με σουτ από μακρινή απόσταση (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει το ντράϊβ).
    Ομως ο Jordan Loyd έχει φτιάξει ήδη μια υπεραξία τέτοια (3ος σκόρερ στην διοργάνωση της Euroleague) που έχει εκτινάξει ψηλά το κασέ του και έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών επίδοξων «μνηστήρων» οπότε η απόκτησή του είναι πάρα πολύ δύσκολη.Πληρωμή υπεραξίας και πλειστηριασμός είναι 2 πράγματα ασυμβίβαστα με την οικονομική πολιτική της ομάδα μας στις μεταγραφές.
    Αντίθετα o Tyler Dorsey είναι πιο προσιτός οικονομικά αφού έχει διατηρήσει την χρηματιστηριακή του αξία περίπου στα ίδια επίπεδα και παρότι κοστίζει αρκετά χρήματα έχει κάποια πλεονεκτήματα (π.χ.υπηκοότητα, υψηλά ποσοστά στα σούτ από μακριά κ.α.) που τον κάνουν πιο απαραίτητο για την ανάληψη ενός πρωτεύοντα ρόλου στον οποίο δεν κατάφερε φέτος να αντεπεξέλθει ο Aaron Harrison. Εφόσον μείνει ελεύθερος πιστεύω ότι η ομάδα μας θα κυνηγήσει την περίπτωση απόκτησής του περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι παίκτες όπως ο Jordan Loyd και ο Tyler Dorsey όσο παραμένουν διαθέσιμοι στην αγορά τόσο θα έχουν δελεαστικές προτάσεις και ως εκ τούτου δεν τους συμφέρει να βιαστούν και να υπογράψουν σήμερα οπότε έχουν πολύ δρόμο ακόμη για να κλείσουν θετικά ή αρνητικά οι υποθέσεις τους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...