roumeliotis

Carwiz

Σόου Σλούκα και Θρύλου 82-68 τη Μπάγερν

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ήταν προοδευτικά πολύ καλός στον μικρό τελικό του τουρνουά της Βαλένθια και καθάρισε εύκολα τη Μπάγερν με 82-68, δείχνοντας αρκετά θετικά πράγματα ειδικά στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Οι Πειραιώτες ήταν... συνέχεια του αγώνα με τη Βιλερμπάν στο πρώτο δεκάλεπτο, αγκομαχούσαν να βγάλουν τα plays στην επίθεση και στην άμυνα είχαν θέματα με την αθλητικότητα των Γερμανών, χάνοντας την περίοδο με 10-17. Από το δεύτερο δεκάλεπτο όμως και μετά, οι ερυθρόλευκοι με τον "Σλούκι Λουκ" να κάνει... πάρτι επέβαλαν το ρυθμό τους στο παρκέ και με επιμέρους 21-15 ισορρόπησαν το παιχνίδι πηγαίνοντας στα αποδυτήρα με ένα πόντο πίσω, 31-32.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε φοβερά πράγματα στο παρκέ και με 27-17 έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο με 58-49. Εξίσου εντυπωσιακοί οι ερυθρόλευκοι στην τελευταία περίοδο παρά το φυσιολογικό... χαλάρωμα στο τέλος, είχαν διαστήματα πραγματικά εντυπωσιακού μπάσκετ και τελείωσαν με ένα επιμέρους 24-19 για το τελικό 82-68.

Τρομακτικός ο Κώστας Σλούκας ο οποίος τελείωσε το ματς με 13 ασίστ. 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 7 πόντους, πραγματικά ήταν παίκτης-ορχήστρα για τους Πειραιώτες. Αποκάλυψη ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ο οποίος έδωσε πράγματα σε άμυνα, δημιουργία και σκορ με 13 πόντους δείχνοντας ξεκάθαρα ότι έχει θέση στον Ολυμπιακό και μπορεί να δώσει πολλά.

Πολύ καλός ο Μάρτιν ο οποίος με 13 πόντους έβγαλε ξανά πράγματα στο επιθετικό κομμάτι ενώ από κοντά και ο Βεζένκοφ με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ. Από την Μπάγερν ξεχώρισαν οι Βλάντιμιρ Λούσιτς με 11 πόντους και Μάλκολμ Τόμας με 10 πόντους.

Με τους Μάρτιν, Πρίντεζη, Παπανικολάου, ΜακΚίσικ και Σλούκα μπήκε στο ματς ο Ολυμπιακός αλλά ήταν εντελώς... ακούρδιστοι οι παίκτες και μέχρι να αρχίσουν να πατάνε καλά στο παρκέ και να βρίσκουν σιγά σιγά σωστές επιλογές στην επίθεση, είχαν ήδη περάσει 8' αγωνιστικά λεπτά και το σκορ ήταν 4-14 για τους Γερμανούς. Με τρίποντο του Τζέντοβιτς στο 9' το σκορ πήγε στο +11 με 6-17 για τη Μπάγερν, όμως οι Χάρισον και Βεζένκοφ μείωσαν στο -7 με 10-17 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Η Μπάγερν πήγε στο +10 με 15-25 με ένα γρήγορο 6-0 μετά από τάιμαουτ στο 14' και στο +12 με 18-30 από τρίποντο του Μπρέι στο 16', όμως ως εκεί. Η είσοδος του Λαρεντζάκη έδωσε πνοή στον Ολυμπιακό και τα δικά του σουτ μαζί με εκείνα του Βεζένκοφ ροκάνισαν τη διαφορά πριν ο ΜακΚίσικ σκοράρει γκολ-φάουλ για το 31-32 στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Ακόμη καλύτερος και στην επίθεση και στην άμυνα ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος, όπου έχοντας και καλή κυκλοφορία στην επίθεση πήγε στο +4 με 38-34 και μετά είχε... κατηφόρα. Οι Πειραιώτες πήραν μπρος, η "μηχανή" δούλεψε και με Σλούκα-Μάρτιν να έχουν εξαιρετικές συνεργασίες και την ομάδα σαφώς βελτιωμένο ποσοστό στα τρίποντα, έφτασαν ακόμη και στο +12 με 58-46 για το +9 στο τέλος της περιόδου με 58-49.

Με τον Μάρτιν να τελειώνει με όμορφο τρόπο τις ασίστ του Σλούκα, ο Ολυμπιακός πήγε στο +13 με 64-51 στην αρχή της τέταρτης περιόδου. Μέσα από την καλή τους άμυνα, οι ερυθρόλευκοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς και όχι μόνο διατηρούσαν την υπέρ τους διαφορά σε διψήφια τιμή, αλλά πήγαν στο +14 με 71-57 στο 35’. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η... μηχανή έριξε στροφές πλην των Λαρεντζάκη και Βεζένκοφ που έκαναν ό,τι ήθελαν στην επίθεση για το τελικό 82-68.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-17, 31-32, 58-49, 82-68

* Εκτός 12άδας ήταν ο Βασίλης Σπανούλης για λόγους ξεκούρασης και ο τραυματίας, Λιβιό Ζαν-Σαρλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάρισον 9 (3/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα), Λαρεντζάκης 13 (2/2 δίποντα, 3/3 τρίποντα), Σλούκας 7 (1/3 τρίποντα, 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 3 κλεψίματα), Μάρτιν 13 (5/7 δίποντα, 3/6 βολές, 4 ριμπάουντ), Βεζένκοβ 12 (2/4 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Πρίντεζης 12 (4/9 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ), Παπανικολάου 10 (2), Τζένκινς, Έλις 3 (6 ριμπάουντ), ΜακΚίσικ 3 (0/6 τρίποντα)

ΜΠΑΓΕΡΝ (Τρινκέρι): Γοάιλερ-Μπαμπ 3 (1), Μπάλντουιν 7 (3/7 σουτ), Μπρέι 8 (3/9 σουτ), Ρέινολντς 7 (3/7 δίποντα, 8 ριμπάουντ), Τόμας 10 (1), Λούτσιτς 11 (2), Τζέντοβιτς 8 (2), Αμέιζ 3, Τζόνσον 7, Σίσκο 4 (7 ασίστ), Γκραντ

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 19/34 δίποντα, 10/25 τρίποντα, 14/21 βολές, 31 ριμπάουντ (24 αμυντικά - 7 επιθετικά), 19 ασίστ, 9 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 2 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπάγερν: 18/32 δίποντα, 8/21 τρίποντα, 8/13 βολές, 26 ριμπάουντ (23 αμυντικά - 3 επιθετικά), 16 ασίστ, 8 κλεψίματα, 13 λάθη

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

20 σχόλια

  • kasavetis
    kasavetis Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 17:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Andregon, χαίρομαι να διαβάζω τα ποσταρίσματα σου γιατί κατέχεις από μπάσκετ και γράφεις ψύχραιμα. Η διαφορά του παιχνιδιου με τη Βιλερμπαν ήταν στο ποσοστό από τα 6.75. Με τη Βιλερμπάν είχαμε 1/4 δηλαδή 7% ενώ με ητν Μπάγερν είχαμε 10/25 δηλαδή 40%. Και περισσότερα τρίποντα σουτάραμε και πολύ πιο εύστοχοι είμασταν. Και το καλό είναι ότι όταν οι αντίπαλοι βλέπουν να τα βάζεις από μακριά, ανοίγουν την άμυνα τους προς τα έξω και αφήνουν χώρους για διείσδυση. Αντίθετα όταν βλέπουν ότι αστοχείς από τα 6.75 τότε κλείνουν την άμυνα κοντά στο καλάθι και αφήνουν παίκτες αμαρκάριστους να βαράνε τούβλα....
    Στα ευχάριστα της αναμέτρησης η εμφάνιση του Λαρεντζάκη, είχα επισημάνει το καλοκαίρι ότι αποτελεί αναβάθμιση (επιθετικά & αμυντικά) σε σχέση με τον Κόνιαρη, δεν είναι όμως οργανωτής και αρκετοί φίλοι εδώ μέσα επισημαίνουν την ααπουσία ενός δεύτερου οργανωτή πίσω από τον Σλούκα (ο οποίος χτες έκανε παπάδες...)
    Στη θέση 5 λείπει ένας ψηλός, ταπεινή μου γνώμη είναι αυτή, ότι δηλαδή με Μάρτιν και Έλις δεν βγαίνει η χρονιά. Το έγραφα το καλοκαίρι, το γράφω και τώρα. Πάντως είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Ας κάνουμε υπομονή και ας περιμένουμε λίγο να μάθουν οι παίκτες τα συστήματα και να δέσουν....

  • Andregon
    Andregon Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Oπως στις ήττες των φιλικών δεν πρέπει να υπάρχει υπέρμετρος προβληματισμός, έτσι και στις νίκες δεν πρέπει να υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός.
    Η ομάδα ακόμη μοντάρεται και σε αυτήν την φάση οι ήττες είναι ενδεχομένως πιο χρήσιμες αφού σε αναγκάζουν να προσπαθήσεις να βελτιωθείς ακόμη περισσότερο για την συνέχεια από τις νίκες που συνήθως δημιουργούν εφησυχασμό και μια ψευδή αίσθηση ανωτερότητας.
    Αλλωστε αν η ομάδα πέταγε αυτήν την περίοδο θα έμοιαζε με τον κλασσικό "λαγό" της κούρσας μεγάλων αποστάσεων που συνήθως προπορεύεται και όταν φτάσει στην τελική ευθεία μένει από δυνάμεις και τερματίζει τελευταίος. Η Euroleague είναι ένας μαραθώνιος μετ' εμποδίων.
    Ολες οι ομάδες έχουν δαπανήσει σημαντικό μπάτζετ για την ενίσχυσή τους (πολλές μεγαλύτερο από εμάς) και αν εξαιρέρεις μια πεντάδα ομάδων που θεωρούνται φαβορί, όλες οι υπόλοιπες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία την διοργάνωση. Συνεπώς η θεωρεία περί ασθενέστερων ομάδων της Euroleague ενώ ακόμη είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας είναι ατεκμηρίωτη.
    Αναφορικά τώρα με το δεύτερο φιλικό ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος όχι γιατί έπαιξε με υποδεέστερη ομάδα αλλά γιατί ο αντίπαλος είχε διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ και ο τρόπος αντιμετώπισης του ήταν πιο συμβατός για εμάς στην χρονική περίοδο που βρισκόμαστε.
    Το σημαντικότερο στοιχείο στον χθεσινό αγώνα ήταν ότι τα τρίποντα αυτήν την φορά μπήκαν και συνεπώς η ομάδα ρόλαρε καλύτερα εντός και εκτός ζωγραφιστού αφού ανάγκασε τους αντιπάλους να ανοίξουν την άμυνά τους και να αφήσουν διόδους για κάθετο παιχνίδι και συνεργασίες κάνοντας ευκολότερο το έργο των παικτών μας.
    Ετσι είχαμε ένα σημαντικό αριθμό παικτών να καταγράφει υψηλό PIR αφού πρώτα βέβαια ο Σλούκας οργίασε οργανωτικά με ρεκόρ στις ασίστς βάζοντας άπαντες μέσα στο παιχνίδι.
    Παραδόξως για να συμβούν όλα αυτά έπρεπε να μπει στην εξίσωση ένας συμπληρωματικός παίκτης που αναπάντεχα έδωσε αυτοπεποίθηση και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του (που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν κουμπωμένοι) με το πάθος, την άμυνα και την αποτελεσματικότητα του. Ο Λαρετζάκης είναι ένας καλός παίκτης όμως δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο επιδραστικός για τους συμπαίκτες του και παρότι είναι νωρίς δημιουργεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή του. Μακάρι να έχει ανάλογη συνέπεια και συνέχεια.
    Δεν υπάρχει λόγος να σταθούμε περισσότερο είτε σε αυτούς που διακρίθηκαν είτε σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν αφού είναι αρκετά νωρίς και άλλωστε η λογική μιας ομάδας είναι να μπορεί να αντεπεξέλθει στα προβλήματα που βάζουν οι αντίπαλοι κάθε φορά και με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.
    Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο φιλικό για να δούμε μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας, αυτοπεποίθηση και περαιτέρω βελτίωση παικτών που μέχρι τώρα δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

  • Καραφλός Πράκτωρ
    Καραφλός Πράκτωρ Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 07:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Διώξτε τον προδότη. Φέρτε μας το γάβρο Καλάθη.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 03:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα για το ότι ο Λαρεντζάκης μπορεί να βοηθήσει και πρέπει να πάρει τις ευκαιρίες του. Το παιδί είναι στην ποιο ώριμη φάση της καριέρας του και με εμπειρίες από Ισπανική Λίγκα, ενώ φαίνεται ότι βελτιώνεται και άλλο. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για Κόνιαρη, σίγουρα είναι 2-3 χρόνια μακρυά από το να είναι παίχτης του Ολυμπιακού - και ότι συνεπάγεται αυτό, και είναι φανερή η ξεκάθαρη έλλειψη σέντερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που έχουμε. Μπορεί να κάνουμε πολλούς αντίπαλους ψηλούς σταρ φέτος.

    Χαραλαμπόπουλο τον βλέπω δύσκολα να βοηθάει και φέτος, ελπίζω να έχει ευκαιρίες, και ο Jenkins ίσως είναι μισή κατηγορία κάτω από ομάδα που θέλει σίγουρα 8άδα.

    Ο Χάρισον δυστυχώς βλέπω ψάχνεται ακόμη, και ο ΜακΚίσσικ κάποια παιχνίδια θα είναι off, αλλιώς θα έπαιζε με 5πλάσιο συμβόλαιο σε άλλη Ευρωπαική ομάδα και έχει "πολύπλοκο" ρόλο, αφού παίζει 2-3 αλλά θέλει και μπάλα στα χέρια. Αυτοί οι 2 θέλουν λίγο σωστότερη διαχείριση από τον προπονητή για να αποδώσουν τα μέγιστα.

    Μάρτιν νομίζω θα το βρει, Βεζέ του πήγε το παιχνίδι γιατί η Μπάγερν δεν είναι πολύ αθλητική ή ικανή, παίχτης στο 4 με το σουτ του είναι χρησιμότατος στο σύγχρονο μπάσκετ, και Πρίντε, δεν ξέρω πόσα τέτοια παιχνίδια θα κάνει φέτος, όχι πολλά μάλλον, αλλά για 15 λεπτά είναι σούπερ σε οποιαδήποτε ομάδα 8άδας.

    Για Σλούκα τι να πω, 4ος καλύτερος παίχτης στην ιστορία της Φενέρ ψηφίστηκε, πάνω από Ντάτομε, Μπιέλιτσα, Ντίξον, Μπογκντάνοβιτς, Μέλι και Κάλινιτς...Παίχτης που θα γραφτεί στην ιστορία της Euroleague.

    Περιμένουμε να δούμε την ομάδα, αλλά μάλλον είμαστε 2 παίχτες μακρυά από την σίγουρη 6άδα, και πάμε να μπούμε 8άδα με αξιώσεις. Κάποια παιχνίδια μπορεί να είναι πολύ δύσκολα, ειδικά με σούπερ αθλητικές ομάδες, ομάδες με πολύ καλό τρίποντο (η περιφερειακή άμυνα θα είναι ένα ζητούμενο) και ομάδες με πολύ βαριά κορμιά.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 01:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Χτες σχολιασα οτι ο Ολυμπιακος απεναντι σε μια σουπερ αθλητικη ομαδα-ισως την πιο αθλητικη φετος στην Ευρωλιγκα-τα πηγε εξαιρετικα στην αμυνα παροτι εχασε πολλα αμυντικα ριμπαουντς και παροτι τακτικα εκανε πολλα λαθη ειδικα στην αντιμετωπιση του Φολ.Ειπα μαλιστα πως αν ξαναπαιζαμε μαζι τους σε μια εβδομαδα θα τους κραταγαμε κατω απο τους 70 ποντους.74 ποντους λοιπον παθητικο με την Βιλερμπαν 68 με την Μπαγερν (που ειναι βεβαια και κατωτερη ομαδα απο την γαλλικη αλλα δεν εχει σημασια) Τα δειγματα ειναι θετικα σε αυτο το κομματι του παιχνιδιου.Πιστευω οτι προιοντος του χρονου η ομαδα θα γινεται ακομη καλυτερη αμυντικα και προβλεπω οτι θα κρατησει φετος αρκετες ομαδες κατω απο τις 75 ποντους.
    Οπερ σημαινει πως απο δω και στο εξης πρεπει να δουλευτει το κομματι της επιθεσης.Για μια ακομη φορα με Σπανουλη εκτος η ομαδα λειτουργησε καλυτερα.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο......Και περυσι με το που τραυματιστηκε και αποχωρησε για το υπολοιπο της σεζον η ομαδα επαιξε πιο ελκυστικο μπασκετ αλλα κυριως ΠΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ.Δυστυχως αντι να αποκτησουμε εναν σουπερ combo guard στο στυλ του Γουιλμπεκιν παικτη δηλαδη τουρμπατο με scoring instict να εχει την εκρηξη στο πρωτο βημα για να δημιουργει ανισορροπιες στις αντιπαλες αμυνες να βοηθαει τον Σλουκα στο δημιουργικο κομματι (αρα να ειναι και καλος πικερολιστας) οταν ο Κωστας ειναι στον παγκο 10-12 λεπτα αλλα και να μπορει να ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙ στην ιδια πενταδα μαζι του εμεις φεραμε τον Αμερικανο Μαντζαρη τον Τζενκινς για χαρη του Σπανουλη.Για να μην ειναι τρυπια η second unit.Αυτο ειναι το μεγαλο λαθος του φετινου ροστερ περισσοτερο απ'οτι η μη προσθηκη 7footer η τελοσπαντων ψηλου με μεγεθος να γεμιζει την ρακετα και να μπορει να αντιμετωπιζει μεγαλα κορμια.
    ΥΓ: O Λαρεντζακης μπορει να υστερει σε ταλεντο αλλα αντισταθμιζει αυτο το ελλειμα με την ψυχη τον τσαμπουκα και το θρασος του.Ειλικρινα στο παιχνιδι με την Μπαγερν εμοιαζε σαν να ηταν φτιαχμενος για να παιξει στον Ολυμπιακο και θυμισε Σιγαλα του 2020.

  • ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
    ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΙΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ ΚΑΛΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

  • Δημητρης
    Δημητρης Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγνώμη. Μερικοί δεν την παλεύετε. Να φύγει ο τζενκινς γράφεται... Βγάλατε συμπέρασμα από 2 φιλικά; το ότι ο κόουτς τον έχει πάρει για να μαρκάρει τον καλό περιφερειακό του εκάστοτε αντιπάλου σας λέει κάτι; ή νομίζετε ότι είναι ο λαρκιν που θα βάζει 30 πόντους στο ρελαντί;

  • Γιώργος
    Γιώργος Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 21:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ είναι ο ιδανικότερος και απαραίτητος προπονητής της ομάδας, ευτυχώς έχουμε πλέον Σλούκα και έναν αξιόλογο ακόμα Έλληνα τον Λαρεντζάκη. Μπράβο για την σημερινή νίκη και μακάρι να ανέβει η ομάδα πολύ. Από εκεί και πέρα αν δεν πάρουμε σέντερ πραγματικά ψηλό και έμπειρο με την Ευρωλίγκα τότε περιττό να συζητάμε για καλή πορεία και κάποια διάκριση. Ούτε τον Παναθηναικό δεν θα μπορούμε να νικήσουμε πόσο μάλλον τις άλλες πρώτης γραμμής ομάδες. Επίσης παίκτες σαν τον Τζέκινς δεν κάνουν για να ανέβει επίπεδο η ομάδα!!!!!!

  • pan
    pan Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ακουγεται κατι για λαπροβιτολα που ειναι ελευθερος...φεικ η υπαρχει βαση?ξερετε κατι?

    REDGOAL: Δεν μας προκύπτει ότι πάει για προσθήκη στα γκαρντ και μάλιστα πρώτου μεγέθους. Εκτός αν έχει αποφασίσει να διώξει κανέναν αλλά και πάλι δεν μας προκύπτει κάτι τέτοιο

  • Οδυσσέας 7
    Οδυσσέας 7 Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή ο Μπαρτζώκας δεν προεκεθται να παρει σέντερ δυνοσαυρο (για 3-2 λεπτα?) , ας παρει ένα ποιντ γκαρντ γιατί ο σλουκας μόνος του δεν γίνεται να βγάλει όλοι την χρόνια ,(δανεισμο κονιαρη)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...