Ανακοίνωσε Στέφανι Κόστοβιτς ο Θρύλος
Μια ακόμα προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση της Στέφανι Κόστοβιτς. Η Αμερικανίδα παίζει ως πάουερ-φόργουορντ και ως σέντερ με τον Θρύλο να ανακοινώνει τα εξής:
"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Στέφανι Κόστοβιτς. Η 25χρονη Αμερικανίδα, ύψους 1,88μ., (Ημ. γέννησης 09-10-1995) αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5», υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου μας".
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Στέφανι Κόστοβιτς ανέφερε τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω για τον Ολυμπιακό, στην Τρίτη μου χρονιά στην Ελλάδα. Αγαπώ την Αθήνα και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά μαζί με τις υπόλοιπες ταλαντούχες αθλήτριες αυτού του ιστορικού συλλόγου».
Προηγούμενες ομάδες
2014-2018: Wisc.-Milwaukee
2018-2019: Αθηναϊκός
2019: Beac (Budapest, Hungary)
2019: Wisconsin glo (GWBA champions)
2019-2020: ΑΟ Σπόρτιγκ