koufopoulos

vmgfactory

Μέχρι τέλους και στα... τοπικά όλοι

regency casino
lets ferry

Το "μέχρι τέλους" του Ολυμπιακού ήδη παρουσιάζει αποτελέσματα, όσο τραγικά και άσχημα ας είναι αυτά για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά αφού όλοι ήθελαν να συνεχιστεί πέρυσι τέτοιο καιρό η... σαπίλα και με ψήφους 13-1 έριξαν "άκυρο" στον Θρύλο, καλά να πάθουν.

Η πρώτη ομάδα που επίσημα... διαλύεται από το "μέχρι τέλους" και τις συνέπειες της απόφασης του Ολυμπιακού για αποχώρηση από το πιο ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα του πλανήτη είναι το Ρέθυμνο καθώς από την ανοικτή συνάντηση της Παρασκευής (05/06) στο κλειστό του Ρεθύμνου, με βασικό θέμα συζητήσης το μέλλον της ομάδας μετά την αποχώρηση Ζομπανάκη, έπεσε στο... τραπέζι μέχρι και το να συνεχίσει η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα της Κρήτης.

Περισσότεροι από 150 φίλαθλοι του Ρεθύμνου έδωσαν το παρών στην ανοικτή συνάντηση στο «Μελίνα Μερκούρη» αναφορικά με το μέλλον της ομάδας, που ουσιαστικά είναι στα χέρια του κόσμου της, ο οποίος μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά και να παίξει ρόλο στο πού θα αγωνίζεται το Ρέθυμνο την επόμενη σεζόν.

Κρίμα για μια τόσο σοβαρή και πραγματικά συμπαθέστατη ομάδα με κόσμο και αγάπη για το μπάσκετ, αλλά ας πρόσεχαν και αυτοί. Όταν ο Ολυμπιακός έλεγε "ελάτε όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα νέο πρωτάθλημα με περισσότερα έσοδα, διαιτησίες 50%-50%, με πιο ελκυστικό προϊόν για τον κόσμο" το Ρέθυμνο μαζί και άλλες ομάδες που θα διαλυθούν λίαν συντόμως, πέταγαν... χαρταετό.

techartland
kooqie
Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

24 σχόλια

 • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
  ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 01:40 Σύνδεσμος σχολίου

  Το ερυθρόλευκο "Μέχρι Τέλους" πέταξε σήμερα έξω από το Ελληνικό Basket και τον Τράκη που πουλάει τον PAO ALIVE γιά 25 εκατομύρια .
  Το άλλο σημαντικό΄'ομως σήμερα είναι ότι ο Βασιλακόπουλος με δηλώσεις του, αντιτάχθηκε στο νομοσχέδιο του Αυγενάκη γιά Κατάρτιση Εθνικού Μητρώου Αθλητικών Σωματείων με ειδική Αθλητική Πιστοποίηση ( δηλ. δεν θα υπάρχουν εικονικά Σωματεία-σφραγίδες όπου θα ροκανίζονται κρατικές επιδοτήσεις από κάθε λογής λαμόγια) και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται ένα άλλο κουβάρι πιθανών βρώμικων νημάτων που ίσως εξηγεί όχι μόνον την διαδρομή του Κρατικού χρήματος , αλλά και το πώς εξασφαλίζονταν μέχρι τώρα κάποιες ψήφοι γιά να συντηρείται ο Βαζελακόπουλος στην ηγεσία του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

 • Κλάϊντ Ντρέξλερ
  Κλάϊντ Ντρέξλερ Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

  Red goal, Τελικά γνωρίζουμε αν θα πάρουμε 3ο τριάρι ή θα παιζει ο Μακισκ στο τρία μαζί με Παπ και Χαράλαμποπουλο;
  Το τεσσαροπενταρι θα προηγείται έναντι του Βεζενκωφ (ως 2ο τεσσάρι) ή θα είναι πίσω από τον Ελις (ως 2ο πενταρι);
  Όλα εξαρτώνται από τον Σλουκα, ή υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο πλάνο, έστω για την θέση των ψηλών;

  REDGOAL: Καλά ερωτήματα...

 • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
  ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

  Προς τον pp08593 : Ο Θρύλος αποχωρώντας από την Α1 δεν έχασε τίποτε. Αναμενόμενο ήταν όμως να χάσει το Ελληνικό Μπάσκετ από την αποχώρηση του Θρύλου , κάτι που τελικά και έγινε. Όμως από ποιούς αποτελείτο το Ελληνικό μπάσκετ στην Α1 ? Από 12 ομάδες σφουγκοκωλάριες του τράκη σύν τον βάζελο. Αμφιβάλλω αν κάποια από τις 12 ομάδες , τις υποταγμένες στην συμμορία των τράκη-βαζελακόπουλου-γκρίζων λύκων ( με εξαίρεση πιθανόν της ΑΕΚ και του Προμηθέα ) έχει σαν μεσοπρόθεσμο στόχο να ισχυροποιηθεί με την πάροδο του χρόνου και να διεκδικήσει στα ίσια κάποτε το πρωτάθλημα από την ομάδα του Τράκη. Τουλάχιστον οι 10 από αυτές δείχνουν ότι βολεύονται με τον ρόλο του κομπάρσου. Όμως ο ρόλος του κομπάρσου δεν είναι gramm;enow στο DNA του Θρύλου.
  Στην πρόσφατη συνεδρίασή της λίγκας των 13 ομάδων (22-5-20) δεν έγινε καμία κουβέντα γιά τους διαιτητές. Θεώρησαν όλοι σαν μοναδικό αίτιο που χρειάζεται αναβάθμιση την οικονομική επάρκεια των ομάδων που θα συμμετέχουν στην Α1 της επόμενης χρονιάς και θέσπισαν ( όχι ομόφωνα) σαν ελάχιστο budget τις 800.000 Ευρώ + 1 εγγυητική επιταγή 200.000 Ευρώ . Λες και αυτό 'ηταν το μόνο πρόβλημα του Ελληνικού μπάσκετ . Δηλ. θα κοντράρουν δήθεν στα ίσια τον Τράκη με budget 5.000.000 τ.χ. !!! Εδώ γελάμε .
  Οι καταχρεωμένες ομάδες των ΠΑΟΚ ( ακόμη περιμένουν τον Ιβάν) , Άρη , Λάρισας , κλπ. δεν ψήφισαν την πρόταση. Ψηφίστηκε ακόμη να μην υποβιβασθούν οι ΠΑΟΚ και Άρης και να κηρυχθεί ο ΠΑΟ πρωταθλητής 2019-20.
  Το Ρέθυμνο που ήταν μεταξύ αυτών που την ψήφισαν και εθεωρείτο οικονομικά εντάξει , λίγες μέρες μετά ανακοίνωσε την διάλυσή του επειδή αποχώρησε ο βασικός χρηματοδότης του ο κ. Ζομπανάκης , Στις 5-6-2020 , ο ...ρομαντικός περί το Basket ( κατά τον σύν-γαυρο Δημήτρη) Κος Ζομπανάκης , προσελήφθη σαν σύμβουλος στον ΕΣΑΚΕ του Βασιλακόπουλου . Και έτσι καταλάβαμε γιατί έριξε ..."πατητή" στο Ρέθυμνο και ..την έκανε μπραφ με ελαφρά πηδηματάκια .
  Ο Λιόλιος παραιτήθηκε από πρόεδρος του Προμηθέα και φιλοδοξεί να διαδεχθει τον βασιλακοπουλο στις εκλογές Σεπτεμβρίου του ΕΣΑΚΕ. Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα δούμε πόσες ομάδες ακόμη θα διαλυθούν.
  Αυτό είναι το Ελληνικό BASKET στην Α1. "Δρυός πεσούσης πάς ανήρ ξυλεύεται".!!!

 • El Professor
  El Professor Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

  Αναρωτιέμαι αν και φέτος, όπως φαίνεται' δεν ανέβουμε Α1... Το επόμενο καλοκαίρι πόσες ομάδες θα έχουν εγκαταλείψει? Πόσες θα μας παρακαλάνε να ανέβουμε?

  Επίσης ο Άρης και ο ΠΑΟΚ που σώθηκαν χαριστηκα... Αυτή την χρονιά που μας έρχεται πως θα ανταπεξελθουν? Θα είναι καρπασοεισπρακτορες?

  Υ. Γ. Μα καλά αυτοί οι απόγονοι του Μπαγκς Μπανι είναι με τα καλά τους? Κοροϊδεύουν εμάς που δεν μπορούμε να πάρουμε και Σλούκα και Καλαθη? (έχουμε πάρει από ο, τι φαίνεται τον σλούκα). Το κάνουν αυτό από την στιγμή που δεν μπορούν να κρατήσουν τον ηγέτη τους τον Καλαθη και οι ίδιοι δεν ξέρουν ακόμη τι μέλλει γενέσθαι στον σύλλογο τους? Είναι να απορεί κάνεις

 • Τκ
  Τκ Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

  To χω ξαναπεί....πρέπει να συμμετέχουμε στο κυπριακό πρωτάθλημα μπάσκετ και όχι μόνο για καθαρά αθλητικούς λόγους....
  Και μόνο στην ιδέα της συμμετοχής οι Κύπριοι είναι ενθουσιασμένοι.....φανταστείτε να πάμε να παίξουμε στην Κυπρο

 • Nick
  Nick Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

  Καλησπερα redgoal! Ενας ιταλος δημοσιογραφος μολις τωρα ανεβασε στο Τουιτερ πως ο ΟΣΦΠ προσπαθησε την υστατη ωρα να παρει και Καλαθη και Σλουκα αλλα εν τελει ο Καλαθης του χρονου θα ειναι μπλαουγκρανα.

  Υπαρχει καποια ενημερωση σχετικα με ακυρο του Καλαθη στην τελευταια μας προταση ή μηπως δεν ειναι ενημερος ο συγκεκριμενος για την τελευταια προταση και αναφερεται στην προηγουμενη;

  REDGOAL: Φίλε όλα μέσα είναι. Δεν ξέρουμε τι "πηγές" έχει αυτός που τα γράφει. Εμείς ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έκανε σούπερ-πρόταση που υπολείπεται κατά 300.000 ευρώ σε εύρος τριετίας από αυτή της Μπαρτσελόνα. Όταν το γράψαμε, κανείς δεν είχε πει τίποτα. Μετά από κανά 24ωρο άρχισαν δειλά δειλά να μας ακολουθούν όλοι. Όπως τα έχουμε γράψει είναι φίλε, στο χέρι του Καλάθη είναι το πού θα καταλήξει. Αν θέλει ησυχία και παλαμάκια, μπορεί να πάει στη Βαρκελώνη. Αν θέλει να προκαλέσει σεισμό και να γράψει ιστορία με τον Θρύλο, καλώς να ορίσει.

 • Giannis17
  Giannis17 Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 18:04 Σύνδεσμος σχολίου

  Όλοι αυτοί ψήφισαν με γνώμονα να τα έχουν καλά με την Ομοσπονδία και τον Εσακε μήπως πάρουν κανένα σφύριγμα και μείνουν κατηγορία ή μπούνε 8αδα..Τώρα που πάνε στα τοπικά ή διαλύονται να δούμε τι θα ψηφίσουν και αν θα τους σώσει ο Βαζελακοπουλος..

 • Sniper046
  Sniper046 Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 18:03 Σύνδεσμος σχολίου

  Ρε φίλε redgoal πραγματικά δεν έχεις την αίγλη άλλων αθλητικών σαιτ η την επισκεψημοτητα αλλά είσαι ποιο έγκυρος από αυτά και πιο σοβαρός at to the point όπως λένε και στο χωριό μου .Μπράβο φίλε συνέχισε έτσι.

  REDGOAL: Σίγουρα φίλε δεν συγκρινόμαστε με τα μεγάλα αθλητικά σάιτ ομίλων που καταπιάνονται με όλες τις ομάδες και όχι μόνο, αλλά κάτι κάνουμε και εμείς. Έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες που μας γουστάρουν γιατί δεν ταΐζουμε σανό...

 • Πτερέλαος
  Πτερέλαος Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 17:45 Σύνδεσμος σχολίου

  Από ό,τι εχω διαβασει και ο Προμηθεας Πατρών ειχε συγκαλέσει Γ.Σ. για ενημερωση μελών και οπαδών σχετικά με το μέλλον της ομαδος. Φιλοι του RG μάθαμε τίποτε για το τί αποφάσισαν αυτοί ??
  Όσο για τον κ. Ζομπανάκη , παρόλο που δεν τον γνωριζω , η όλη συμπεριφορά του μόνο ρομαντισμό για το μπάσκετ δεν δείχνει. Πρώτα ψήφισε υπερ των απόψεων του Τράκη στο 13-1 καί όταν πλέον ειδε τις συνέπειες του να έχει κάποιος νοοτροπία κότας , τράβηξε μία παραίτηση και αποποιήθηκε των ευθυνών του , γιατί αν έμενε θα χρειαζόταν να εισφέρει πολύ περισσότερο χρημα στο Ρέθυμνο για να καλυφθεί το οικονομικό χάσμα που αφησε η αποχωρηση του Θρυλου. Ολοι με τα λεφτά που προσείλκυε ο λαός του Θρυλου κανανε προκοπή. Πολύ σωστό λοιπόν το απαντητικό σχόλιο του RG στον συν-γαυρο Δημήτρη.
  Εγώ είμαι κατά της άκριτης συμμετοχής του Θρύλου σε Βαλκανική Λίγκα μπάσκετ χωρις όρους διασφάλισης ακεραιότητος και ήθους, ιδιαίτερα αν πρόκειται να συμμετάσχει σε αυτήν και ο βαζελος. Σε μια τετοια Λίγκα οι βαλκάνιοι διαιτητές ( όλων των εθνικοτήτων) που θα διευθύνουν αγώνες , δεν περιμένω να έχουν λιγότερο λιγούρικη νοοτροπία από τους Έλληνες ομολόγους των . Από ποιό διοικητικό όργανο λοιπόν θα ελέγχονται οι διαιτητές ? Από ποιές παραγωγικές δομές θα παράγονται / καταρτίζονται νέοι διαιτητές και ποιός θα τις ελέγχει ?? Από ποιες ακριβώς εθνικές "δεξαμενές" ( π.χ. Ελλάδος, Αλβανίας , Σκοπίων , Μαυροβούνιου ,Βουλγαρίας , Σερβίας , Ρουμανίας , Βοσνίας κλπ.) και με ποιά κριτήρια θα αντλούνται τα στελεχη διαιτησιας ???
  Τα οικονομικά μεγέθη για διάφορα λειτουργικά κόστη ( πλην ίσως κόστους μετακινήσεων) που ισχύουν στις αλλες βαλκανικες χωρες ειναι κλάσματα των αντιστοίχων που ισχυουν για Ελλάδα. Πως λοιπόν θα διασφαλισθεί ότι δεν θα υπάρξουν και εκεί ελαστικές συνειδήσεις παραγόντων της Λιγκας ή/και διαιτητών ή οτι δέν θα εμπλακεί διοικητικά και εκει κάποιος Τράκης ή καποιος ..."μπροστινός" του Βαζελακόπουλος , δρώντας πάλι σαν φορέας διαφθοράς ??
  Δεν ειναι τυχαιο οτι η προταση κυριως Βουλγαρων μπασκετικων παραγοντων για δημιουργια Βαλκανικής Λίγκας ( ενώ υπηρχε ηδη η Αδριατική ) εγινε οταν ο Θρυλος αποχώρησε απο την "εν Ελ-λάδι Μπασκετο-λίγδα" και η οικονομική κατάρρευση του Ελληνικού Μπάσκετ έγινε πλεον αναπόφευκτη. Οι "διαφορικές " οικονομικές και άλλες ωφελειες των υπολοιπων βαλκανικών ομαδων από την πιθανή συμμετοχη τους σε βαλκανική λιγκα μαζί με Θρύλο , ειναι μονόπλευρα πολυ περισσότερες από όσες αντίστοιχες θα εχει ο Θρυλος.
  Ας μην ξεχνάμε επίσης οτι την αίτηση συμμετοχής μας στην Αδριατική Λιγκα , γράφτηκε οτι την μπλόκαραν κυρίως οι διοικητικοί παραγοντες του Ερυθρού Αστέρα , δηλ. των αδελφοποιητών μας, μαλλον επειδή φοβήθηκαν οτι θα εχαναν το ..."μονοπώλιο" των τίτλων. Αυτοί θα συμμετάσχουν σε μια Βαλκανική Λίγκα ή θα μεινουν στην Αδριατική ??

  REDGOAL: Καλά και η Αδριατική με το... δάκτυλο στη σκανδάλη είναι κάποιοι για να τη διαλύσουνε. Γενικώς υπάρχει μια αβεβαιότητα σε πολλές Λίγκες και αν προχωρήσει θέμα με Βαλκανική σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον.

 • GABRIEL7
  GABRIEL7 Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 17:36 Σύνδεσμος σχολίου

  Κάτι άσχετο redgoal
  με Καλάθη που βρισκόμαστε;;;
  Υπάρχει περίπτωση να έρθει κι αυτός ;;;
  η πρόταση που του έχουμε κάνει είναι εξαιρετική !
  εσείς τι πιστεύετε ;;
  Παρακαλώ απαντήστε μου !

  REDGOAL: Πού να ξέρουμε φίλε τι θα αποφασίσει; Ή Μπαρτσελόνα θα πάει ή Ολυμπιακό. Αυτές τις δυο προτάσεις έχει στα χέρια του τώρα ενώ μην ξεχνάς ότι ακόμα δεν έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό και "χτίζει" την ομάδα της νέας χρονιάς, τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει σε μεταγραφές και γηπεδικό;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Sportbet.gr

Μεγάλος Τελικός και μαχήτρια Βίμποργκ

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Παρασκευή σήμερα και σιγά-σιγά οδεύουμε προς το σαββατοκύριακο και ολοένα και πιο κοντά στο τέλος της σεζόν. Για σήμερα Παρασκευή, κρίνοντας με το πώς...

Read more

Με ρίσκο Σκανδιναβία σε κύπελλο-πρωτάθλη…

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Βαδίζουμε προς το τέλος της εβδομάδας, Πέμπτη σήμερα και ήδη η τελική ευθεία συγκεκριμένων πρωταθλημάτων αρχίζει σιγά-σιγά και τελειώνει. Η Δανία με την οποία...

Read more

Σουηδία και Τουρκία σε πρώτο πλάνο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και ήδη μετράμε αντίστροφα για το τέλος της αγωνιστικής σεζόν και ήδη γίνεται χαμός τόσο στις υποθέσεις υποβιβασμού...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οριστικό... τέλος από Σλούκα

Ο Ολυμπιακός έχει στήσει όλο το "οικοδόμημα" της νέας σεζόν...

Απέχει 250.000 ευρώ ο Ομάρ...

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας του στον...

Σιγουριά Χάρισον για μεγαλεία με ΟΣΦΠ (video)

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη... βούλα είναι εδώ και...