roumeliotis

Carwiz

Ισοπεδωτικός στο τέλος 89-72 τη Μπάγερν

casino loutrakiou
redwell
Παίζοντας πολύ καλή άμυνα από την αρχή ως το τέλος και με ένα εκπληκτικό 4ο δεκάλεπτο ο Θρύλος καθάρισε εύκολα τη Μπάγερν στο ΣΕΦ με 89-72 και έφτασε στο 8-12 το ρεκόρ του. Σούπερ Βεζένκοφ με 20 πόντους σε 16' συμμετοχής, απολαυστικός ο Ρούμπιτ με 14 πόντους, τρομακτικός στη δημιουργία ο Ρότσεστι με 12 ασίστ, ενώ ο Κόνιαρης στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικά επιπέδου Euroleague και έδειξε ότι την επόμενη σεζόν θα είναι πανέτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Η γερμανική ομάδα εκμεταλλεύτηκε τις κακές επιθετικές επιλογές των "ερυθρολεύκων" και προηγήθηκε με 6π. (3-9) στο 5'. Ο Ολυμπιακός πίεσε στην άμυνα, γύρισε με υπομονή την μπάλα στην επίθεση και παρά την περιφερειακή του αστοχία (είχε 1/7 τρίποντα στα πρώτα δέκα λεπτά) έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενος με 17-14 (μάλιστα το σκορ διαμόρφωσε με το μοναδικό εύστοχο σουτ από τα 6.75μ. ο Γουέιντ Μπόλντγουϊν).

Με σταθερά καλή άμυνα και επιθετική αιχμή τον Μπράντον Πολ, η ομάδα μας ανέβασε τον δείκτη της διαφοράς στους 11π. (37-26 στο 18'). Η Μπάγερν, ωστόσο, απάντησε με ένα σερί 6-0 και μείωσε σε 37-32, με την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου.

Στην επανάληψη για περίπου πέντε λεπτά ο Ολυμπιακός έχασε κάθε επαφή με το καλάθι... Λάθη επί λαθών, κάκιστες επιθετικές επιλογές και περιφερειακή ευστοχία των Γερμανών ήταν τα στοιχεία που έφεραν τα πάνω κάτω και έφεραν την Μπάγερν στο +5 (37-42). Βασιζόμενη στον Λούσιτς η γερμανική ομάδα προηγήθηκε με 6π. (43-49) στο 27'.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα βελτίωσαν την αμυντική τους παρουσία, οι Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ κέρδισαν τη μάχη στην ρακέτα, την ίδια ώρα που οι Κόνιαρης και Βεζένκοφ "χτύπησαν" από τα 6.75μ. Όλο αυτό μεταφράστηκε σε ένα επί μέρους σκορ 18-4, χάρη στο οποίο η ομάδα μας προσπέρασε με 8π. (61-53 στο 32').

Και δεν σταμάτησε εκεί... Ο Σάσα Βεζένκοφ συνέχισε να εκτελεί από την γραμμή του τριπόντου, ο Ρούμπιτ έκανε σπουδαία δουλειά κάτω από τα καλάθια, αλλά και από τα 6.75μ. (από όπου είχε 2/3!) και ο Ολυμπιακός εκτόξευσε την διαφορά στους 20π. (86-66 στο 39'), "καθαρίζοντας" την υπόθεση νίκη.

Να σημειωθεί τέλος ότι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ: 7.121 εισιτήρια

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-14, 37-32, 54-53, 89-72

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Ρότσεστι 2 (12 ασίστ), Μπάλντουιν 10 (2/3 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Χαραλαμπόπουλος (2 ριμπάουντ), Κόνιαρης 10 (1/2 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές), Σπανούλης 6 (1/5 τρίποντα, 1 ασίστ, 5 λάθη), Μιλουτίνοβ 6 (5 ριμπάουντ), Βεζένκοβ 20 (2/4 δίποντα, 5/6 τρίποντα, 1/1 βολή, 5 ριμπάουντ), Πρίντεζης 10 (4/7 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Παπανικολάου 1, Ρούμπιτ 14 (2/2 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/6 βολές, 3 ριμπάουντ)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Κόστιτς): Μπρέι 15 (3/7 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 3/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Κόπονεν 8 (2), Μονρό 11 (4/9 δίποντα, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Λούτσιτς 15 (2/5 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Τσίπσερ 5 (1/7 δίποντα), Μπάρτελ 5 (1), Λεσόρ, Χιούστις 5 (1), Ραντόσεβιτς

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 18/30 δίποντα, 13/32 τρίποντα, 14/19 βολές, 32 ριμπάουντ (22 αμυντικά - 10 επιθετικά), 21 ασίστ, 9 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 11 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπάγερν: 14/41 δίποντα, 12/21 τρίποντα, 8/10 βολές, 28 ριμπάουντ (18 αμυντικά - 10 επιθετικά), 19 ασίστ, 7 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 13 λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Αγία Πετρούπολη με τη Ζενίτ (23/1 στις 19:00), ενώ η Μπάγερν θα υποδεχθεί στο Μόναχο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (23/1 στις 21:30)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

28 σχόλια

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Σάκη μου και από εμένα χρόνια σου πολλά για χθες. Σου εύχομαι τα καλύτερα και πάνω από όλα υγεία.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 10:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟΣ 7
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟ

  • ΓΙΩΡΓΟΣ 7
    ΓΙΩΡΓΟΣ 7 Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 08:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Σάκη(κατ'αρχήν χρόνια πολλά για εχθές, πολύχρονος) το αν είναι επιτυχημενοι ή όχι οι Αγγελοπουλοι είναι σχετικό.Προσωπικά κ με τόσα λεφτά που έχουν ρίξει πιστεύω ότι οι επιτυχίες τους είναι λίγες(στα εγχώρια τουλάχιστον-βέβαια υπάρχει και ένα πράσινο σύστημα από πίσω).Στην Ευρώπη αυτή τη 10ετια ίσως ήμασταν η κορυφαία ομάδα.Όμως έχουν έχουν κάνει και μεγάλα λάθη.Κανείς δε λέει να παίρνουμε κάθε χρόνο την Ευρωλιγκα-παίζουν και άλλοι(εδώ η ποδοσφαιρική Μπαρτσελονα παρουσιαζοντας την κορυφαία ομάδα όλων των εποχών με Μεσι,Τσαβι και Ινιεστα δεν πήρε ποτέ 2 σερί τσ-λ) όμως η πτώση είναι κατακόρυφη τα τελευταία 2 χρόνια.Έχουμε γίνει κομπαρσοι και επίσης έχουμε να κάνουμε σοβαρή μεταγραφή κάποια χρόνια επίσης.Με τον Φώτη συμφωνώ απόλυτα στο τελευταίο του μνμ.Φώτη μου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά(καταλαβαίνεις τι εννοώ......).

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 01:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΧΤΥΠΑΩ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.
    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ.

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 23:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Νίκο για το μόνο το οποίο είμαι σίγουρος και φαίνεται είναι ότι ξέρεις πολύ μπάσκετ. Αυτό που χαίρομαι σε σένα φίλε είναι ότι και να γράφεις πάντα το τεκμηριωνεις και σε πάρα πολλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εκείνο που θέλω να σου πω είναι πως δεν γίνεται να απαξιωνουμε την τεράστια προσφορά των αδερφών στην ομάδα έστω και αν το τελευταίο διάστημα με τα προσωπικά τους προβλήματα δείχνουν να έχουν παρατήσει την ομάδα. Δεν μπορούμε τουλάχιστον εγώ σαν φίλαθλοι της ομάδας να απαξιωνουμε αυτά τα δύο παιδιά που έχουν ματώσει οικονομικά για την ομάδα και μάλιστα χωρίς ανταποδώση. Από την άλλη όμως κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύει να κάνουμε κριτική βλέποντας την ομάδα σε αυτό το χάλι και να συνεχίζουν να μην βοηθάνε και ειδικά στα μεταγραφικά είναι τραγικοί..... Εδώ τον Μαρινακη τον έχουν ξεσκίσει στην κριτική. Δεν μπορούμε να κρίνουμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά στην τελική. Κανείς που διοικεί τον Ολυμπιακο δεν είναι στο απυρόβλητο. Α! Και μια συμβουλή Νικόλα μου. Το άτομο που άνοιξες έντονο διάλογο μαζί του είναι αυτό που έγραψα ότι έχει αλλάξει πρωσονυμιο. Χρίζει Ψυχιατρικής βοήθειας. Μην ασχολεισε φίλε....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Σεβαστές οι απόψεις, αλλά νομίζω ότι σας επηρεάζει η προιστορία των παιχτών αυτών και στο μυαλό σας εχετε τα "χρυσά" πεταχτάρια του Πρίντεζη και τριποντα οπως αυτο με τη μπαρτσα στο ΟΑΚΑ που πηραμε προκριση για το Φ4.
    Nαι, ειναι απρόβλεπτος παιχτης, δε λεω...παντα ηταν. Δεν ειπα οτι ξεχασε το μπάσκετ. Ομως τι να το κάνω ξαναλέω να βαζει 17 πόντους σε ενα ματς, οταν σε αλλα 3 παιχνίδια δε μπορεί να βάλει ουτε βολή.
    Ο Σπανούλης, εχει βαρυ ονομα και ιστορία.
    Λεμε οτι η μετάβαση σε νεο παιχτη επιπεδου πρέπει να γινει πιο ομαλα και δεν ειναι ευκολο. Ομως ειναι απλά τα πράγματα εδώ. ΤΑ ΣΚΑΣ και φερνεις παιχταρα. Αν πάλι δεν εχουν την δυνατοτητα να φερουν η να βρουν ενα παιχταρα τετοιο, τοτε συγνώμη αλλά ειναι θεμα ανικανότητας και οχι μονο χρημάτων!
    Δεν επιτρέπεται η Ζενίτ να εχει παιχτη οπως ο ΑΥΟΝ η στην Αλμπα να παιζει παιχτης σα τον Ερικσεν η ο Κοπονεν στην Μπαγερν.
    Αν είχες σοβαρούς ανθρώπους να βρουν παιχτες λαβράκια θα εφτιαχνες ομάδα.
    Πως η Λαμποράλ πριν 2-3 χρόνια εβγαλε απο το πουθενά παιχτες οπως ο ΑΝΤΑΜΣ και ο ΤΖΕΙΜΣ...
    Πως η ΕΦΕΣ εβγαλε τον παιχταρά τον ΛΑΡΚΙΝ?
    Θελω να πω οτι ας ειχε ο Ολυμπιακός την ικανότητα να βγαλει τετοια "λαβράκια" και θα σου λεγα ποσο ευκολα θα γινόταν η μετάβαση από το Σπανούλη σε νεους παιχταραδες! Για να μη γινεται ομως αυτό, κατι αλλο παιζει....και οχι μονο ο παραγοντας τυχη.
    Κατι μου λέει ότι ΜΟΝΟ όταν ο Σπανούλης ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ θα βρεθεί παιχταράς να τον αντικαταστήσει. Και όχι όσο αυτός είναι ακομη ενεργός!

  • Νικος 76
    Νικος 76 Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow επειδη οποτε γραφεις σε διαβαζω και σε καταλαβαινω πως γραφεις τωρα θα μου επιτρεψεις να πω πως τα βλεπω και γω τα πραγματα. Σε εχει πιασει η ανυπομονησια να γινει η αλλαγη σκυταλης. Και εμενα το ιδιο. Αλλα αυτα τα πραγματα δε γινονται ετσι μπαμ . Κια μαλιστα δε γινονται με διοικηση που δε ξερουμε αν θα μπορεσει να αντικαταστησει τους δυο αυτους παικτες με τουλαχιστον παρομοιους αγωνιστικα. Ο πριντεζης εχει το πιο απροβλεπτο στυλ σκοραρισματος. Δεν γνωριζεις απο που θα φυγει η μπαλα και με πιο χερι. Ο τυπος δε μαρκαρεται. Εξακολουει να ειναι ο καλυτερος απλα πλεον θελει ανασες. Τις ειχε χθες απο βεζενκοφ αλλα μη κοροιδευομαστε... δε μπορει να παιξει ετσι ο βεζενκοφ (ας πως τουλαχιστον ακομα) συχνα. Ειχαμε και ροτσεσκι σε οργασμο οργανωσης ( ο μπαρτζωκας ζωγραφισε) και εγινε δουλεια. Ο πριντεζης ειναι τοπ σκορερ και μετριος αμυντικος. Αν λεγομασταν ρεαλ θα σου ελεγα να βρουμε αλλον αλλα τωρα ουτε με σφαιρες. Ενα μετριο και στα δυο θα βρουμε.
    Παμε για σπανουλη. Επειδη ειχα πει πριν κατι μηνες οτι θα ερθει η ωρα που θα τα βαλουμε με τις σημαιες μας... δε φταιει ο αθλητης. Επρεπε να ειχαν μπει τα χρηματα και να γινοταν μεταβαση σιγσ σιγα. Δεν επιασε ο γκος που επαιζε πιο πολυ απο τον σπανουλη περσι (επρεπε να φυγει) αλλα φετος δεν εγινε καμια προσπαθεια να βρεθει ο νεος γκος. Δεν υπηρχαν χρηματα και απο σλουκα πηγαμε στον τσερυ. Ο σπανουλης λοιπον εξακολουθει οταν ειναι στη μερα του να ειναι καλυτερος απο τους περισσοτερους. Δε βαζει μονο τριποτα. Ισα ισα εξακολουθει να μπουκαρει, και μαλιστα αν βλεπετε, εχει βρει και νεα τριπλα που του επιτρεπει να μην θελει τοση ταχυτητα. Οταν ομως η ομαδα ακομα ψαχνεται με ποιους θα μεινει και ποιους θα φερει, μη περιμενουμε τον σπανουλη να το παρει μονος του. Αυτο μια στα 5 θα το κανει. Πρεπει να ερθει αμμεσα playmaker γνωστης τους αθληματος να μοιραστει τον χρονο. Ο ροτσεσκι αν ηταν 25 θα μου αρεσε.
    Ο παπανικολαου , ειναι απο τους λιγους αθλητες που θα δεις να μη γρααφω καλα πραγματα. Αγωνιστικα θα πω οτι εχει βελτιωσει τη τριπλα του τα τελευταια χρονια σε βαθμο που μπερδευομαι να δω ποιος σκαει τη μπαλα. Αμυντικα το προσπαθει και δε μπορω να πω κουβεντα. Αλλα κανει λαθη 20 χρονου και εχει παρατησει το σουτ. Επειδη ομως το σουτ αν το εχεις δε ξεχνιεται ελπιζω να το επαναφερει. Ο αλλος παπ ειναι που θα ειναι μια ζωη ασουτος αφου αν δεν εχεις σταθεροποιησει το σουτ κα ιτη καμπυλη μεχρι τα 20 μετα δουλεια δε γινεται. Νομιζω οτι ειναι καλος παικτης για δευτερος. Οχι ομως και να φυγει.

  • Νικος 76
    Νικος 76 Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 22:40 Σύνδεσμος σχολίου

    dark matter ξαναδιαβασε τι εγραψες γιατι μαλλον το ξεχασες... μετα διαβασα τι εγραψα γιατι μαλλον μπερδευτικες και μετα δες γιατι εισαι off topic. Λαθη γινονται δε σε παρεξηγω.

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Red7arrow το παιχνίδι με την Βαλένθια που είναι ομάδα οχταδας ποιος το πήρε; Ο Πριντεζης και ο Παπανικολάου. Δηλαδή τι πρέπει να κάνει ο Πριντεζης; Να βάζει σε κάθε ματς 20 πόντους; Είναι ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας. Και ο πιο σημαντικός. Βαρόμετρο. Ο Παπανικολάου όταν παίζει στην άμυνα είναι σαν να παίζουμε με 7 παίκτες. Έχει όμως ένα σοβαρό θέμα. Παρασυρετε και κάνει λάθη που δεν τα κάνουν ούτε στην αλάνα. Αυτό πρέπει να το δουλέψει μαζί με τον προπονητή. Από αυτό όμως μέχρι ότι δεν κάνει για την ομάδα υπάρχει μεγάλη απόσταση. Εκεί που θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου είναι για τον Σπανουλη τον οποίο θεωρώ τον παίκτη που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου και τον σέβομαι και τον θαυμάζω αφάνταστα. Φέτος όμως περισσότερο από ποτέ μου δίνει την εντύπωση ότι παίζει περισσότερο για τα νούμερα του στο παρκέ παρά για την ομάδα. Σε κάποια φάση με την Βαλένθια με την Άλμπα δεν θυμάμαι είχε 0 στα 6 τρίποντα. Με την Άλμπα με διποντο παίρνουμε το παιχνίδι και αυτός βγαίνει έξω και σουτάρει τρίποντο από τα 10 μέτρα χωρίς λόγο. Δηλαδή πρέπει να καταλάβει και ο ίδιος ότι δεν βοηθάει την ομάδα έτσι.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Dark Matter μάλλον έχει ...."τσιμπήσει" σκοτεινή ύλη στο μυαλό του . Κάτι συμβαίνει και ίσως πρέπει να δει γιατρό . Έχει μπλέξει ποδόσφαιρο με μπάσκετ και γράφει κάτω από είδηση του μπάσκετ σχόλιο για τον ποδοσφαιρικό Θρύλο. Άσε το ότι αυτά που γράφει είναι ...."κορακίστικα" και δεν καταλαβαίνει κανείς που το πάει και τι εννοεί , ενώ ακόμη δεν ενημερώνεται , π.χ. μιλάει για τα 40 μύρια έσοδα από το Τσ.Λ. , ενώ λογιστικά διαθέσιμα είναι πλέον μόνο τα 20 από αυτά , μετά τα 7 που δόθηκαν για τον Ποντενσε , τα 2-3 που δόθηκαν συνολικά για Νίκολιτς , Τσούμιτς, Κωστή , Φαντζέ Τουρέ και τα 11 που επιδίκασε τελεσίδικα ο Άρειος Πάγος ότι πρέπει να πληρωθούν από τον Θρύλο για "τζερεμέδες" της εποχής Κοσκωτά ( και είχε δεσμευθεί ότι θα πληρώσει ο Κόκκαλης).

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...