roumeliotis

lentiamo

Ήττα από Άλμπα 86-93 και... τετέλεσται

casino loutrakiou
redwell

Ήττα στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό με 86-93 από την Άλμπα Βερολίνου με 86-93 και αντίο... ζωή για φέτος καθώς οι ερυθρόλευκοι στο ντεμπούτο του Γιώργου Μπαρτζώκα ουσιαστικά είπαν "αντίο" στη Euroleague.

Με ρεκόρ πλέον 7-12 το... τρένο της 8άδας χάθηκε και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι με τον Έλληνα κόουτς καλούνται να φέρουν παίκτες ικανούς να αντέξουν το βάρος της φανέλας καθώς πολλοί από το υπάρχων ρόστερ σαφέστατα είναι πολύ μακριά από αυτό που είναι ο Ολυμπιακός σαν μπασκετικό μέγεθος.

Οπως εύκολα διαπιστώνει κανείς από το σκορ και από τα 13 τρίποντα των Γερμανών η αιτία της ήττας ήταν για μια ακόμα φορά η άμυνα και δη η περιφερειακή. Μιλουτίνοφ και Πρίντεζης με 15 και Σπανούλης με 14 σημείωσαν τους περισσότερους πόντους για τον Θρύλο ενώ για τους Γερμανούς οι Έρικσον με 22 πόντους και Χέρμανσον με 18 έκαναν τη ζημιά.

KAΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

Οι "ερυθρόλευκοι" προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους στην ρακέτα και προηγήθηκαν με 12-6 στο 5'. Η γερμανική ομάδα, ωστόσο, πίεσε στην άμυνα, άνοιξε πυρ από τα 6.75μ. και προσπέρασε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 11' (24-25). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανακάτεψε την τράπουλά, όμως, ο Ολυμπιακός εξακολούθησε να μην βρίσκει ρυθμό. Αντίθετα, η Άλμπα συνέχισε να εκτελεί με εξαιρετικά ποσοστά από την περιφέρεια (είχε 9/14 τρίποντα στο α' μέρος), με αποτέλεσμα να ελέγξει απόλυτα το παιχνίδι (30-41 στο 16') και να κλείσει το πρώτο εικοσάλεπτο στο +8 (42-50).

ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ... ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

Ο Έρικσον συνέχισε να βλέπει το "ερυθρόλευκο" καλάθι σα βαρέλι (49-56 στο 24'), όμως, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν υπομονή στην επίθεση, πέρασαν τη μπάλα στην ρακέτα στον Νικολα Μιλουτίνοφ και κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω (71-68 στο 30'). Στο σημείο αυτό η άμυνα της ομάδας μας αδράνησε, οι Έρικσον και Γκεντράιτις ... έπιασαν και πάλι δουλειά από τα 6.75μ. και (εκμεταλλευόμενοι και τις κακές επιθετικές επιλογές των "ερυθρολεύκων") οι παίκτες του Αϊτο Ρενέσες "έχτισαν" μια διαφορά 9π.(73-82 στο 33').

Με σούπερ άμυνα και ένα επί μέρους σκορ 13-5 η ομάδα του Πειραιά μείωσε στον πόντο (85-86) 28.4'' για το τέλος. Ωστόσο, το άστοχο τρίποντο του αρχηγού, σε συνδυασμό με το αντιαθλητικό φάουλ που τον χρέωσαν οι διαιτητές στην συνέχεια, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Γερμανών, καθώς όλο αυτό μεταφράστηκε σε 4-0 (με 4/4 βολές διά χειρός Γκεντράιτις και Σίκμα).

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ: 7.233 θεατές βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (14/1) στο ΣΕΦ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκαρσία, Γιόβτσιτς, Σίλβα

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-19, 42-50, 71-68, 86-93

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Ρότσεστι 2, Μπάλντουιν 6, Πολ 4 (2/5 σουτ, 3 ριμπάουντ), Κόνιαρης 11 (3/4 τρίποντα), Σπανούλης 14 (6/7 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2/2 βολές, 9 ασίστ), Μιλουτίνοβ 15 (5/5 δίποντα, 5/6 βολές, 6 ριμπάουντ), Βεζένκοβ 7 (1/5 τρίποντα), Πρίντεζης 15 (6/8 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 3/4 βολές, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Παπανικολάου 7 (1), Ρούμπιτ 5

ΑΛΜΠΑ (Ρενέσες): Σίβα 12 (2), Γκιφάι 4 (1/4 σουτ), Έρικσον 22 (6/9 τρίποντα), Μάτισεκ, Σνάιντερ, Χέρμανσον 18 (5/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/3 βολές, 6 ασίστ), Όγκμπε 3 (1), Γκεντράιτις 15 (2/4 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ), Τίμαν 4, Κάβανο, Νόκο 4, Σίκμα 11

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 29/39 δίποντα, 5/18 τρίποντα, 13/16 βολές, 24 ριμπάουντ (20+4), 22 ασίστ, 3 κλεψίματα, 12 λάθη, 1 μπλοκ

Τα ομαδικά στατιστικά της Άλμπα: 18/31 δίποντα, 13/23 τρίποντα, 18/21 βολές, 20 ριμπάουντ (16+4), 19 ασίστ, 6 κλεψίματα, 10 λάθη, 2 τάπες

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Μπάγερν Μονάχου (17/1 στις 20:30), ενώ η Άλμπα θα παίξει στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα (17/1 στις 20:00).

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

42 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναγιώτης Τιακας
    ΕΑΝ ΓΡΑΦΑΝΕ ΑΥΤΑ ΧΤΕΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΑΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕ Η ΜΠΡΟΖΕ ΜΠΑΣΚΕΤΣ ΤΟΥ ΤΡΙΝΚΙΕΡΙ.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Σας πείραξε καποιους που ο ΠΟΛ εκανε ενα κακο παιχνιδι. Ναι, οκ...οντως εκανε κακο παιχνιδι.
    Ομως αυτό δε το έχουμε δει ξανα και ξανα να το κάνουν παιχτες οπως ο Σπανούλης ο Πριντεζης ο Παπανικολαου; ; ;
    Οχι, δεν τους συγκρίνω, η προσφορά τους σε βάθος χρόνου ειναι τεράστια. Φυσικά.
    Ομως αν θελουμε να εχει μελλον ο Ολυμπιακός θα πρέπει ( η μαλλον...θα επρεπε) να εχουμε βάλει την ομάδα πανω απο παιχτες και ονοματα. Δηλ τι παει να πει αν ο Σπανουλης εκανε οσα εκανε...το καλο της ομαδας δεν μετραει; Αρα θα επρεπε να κανει στην ακρη καιρό τώρα γιατί ειναι ΑΣΤΑΘΗΣ και κανει εδώ και 2 χρονια αυτο για το οποίο κατηγορείτε σημερα καποιοι τον ΠΟΛ. Δηλ μια παιζει και ειναι φοβερός, την αλλη ομως μπορει να ειναι αφαντος! Και ισχύει αυτο...όμως για καθίστε ρε μάγκες! Ο Πολ φταιει; ; ; Η οτι η ομάδα έχει γεμίσει με μετριότητες;
    Ουτε συμφωνώ οτι ο Μπλατ κατεστρεψε την ομάδα. Αυτό το επίπεδο ρόστερ του προσφέραν οι διοικούντες. Μακάρι να δούμε από τη νέα χρονιά τον Μπαρτζώκα να φέρνει παιχταραδες. Αλλά αυτό δε το βλέπω να γίνεται. Δε μπορει ξαφνικά οι Αγγελόπουλοι να πατησουν ενα κουμπί και να λύσουν ολα τα οικονομικά τους θεματα που στεκονται εμπόδιο εδώ και 2 έτη στο να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη τους!
    Ας γινουμε λιγο ρεαλιστές!
    Ούτε θα έρθουν παιχτες που σεβονται τον εαυτό τους οταν ξέρουν πως θα ερθουν σε μια ομάδα που θα παίζει 30κατι παιχνιδια ολη τη χρονιά. Δηλ μονο ευρωλίγκα!
    Πρεπει να το δούμε αλλιώς το πράγμα....πολύ αλλιώς!

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Αμερικανοί που έχουμε είναι για μπάσκετ γειτονιάς !!! Τρεις καλούς παίρνεις και οι υπόλοιποι Έλληνες !!! Αλλά ναναι τοπ οι τρεις να ανεβάσουν και τους Έλληνες που έχουν ταλέντο !!! Συν Μίλο Πρίντεζη Σπαν , Βεζενκοφ ,Κόνιαρη Παπ ,πάρτε και το Λαρεντζάκη ανεβάστε το Ποπουσεφσκιδυο τρεις ακόμα για βοήθειες σε κοντούς και ψηλούς και είσαι ομαδάρα !!!

  • Παναγιώτης Τιακας
    Παναγιώτης Τιακας Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ακούσατε, τι γράφουνε σήμερα τα Αθλητικά Μέσα Ενημέρωσης στη Γερμανία Κυριοι Αγγελοπούλοι????. Alba Berlin κέρδισε στο μπάσκετ Ευρωλίγκαε κτός έδρας τον Ολυμπιακό Πειραιώς, απίστευτο κι όμως αληθινό. !¡!!!!!!!!!!!!!!
    Προπονητής αΑξίας δεν φτάνει για να ξαναοικοδομηθεί η Oμάδα και να φτάσει στον Στόχου που φωνάζατε πριν μερικές ημέρες για το top 8. Χωρίς Στελέχωση της Ομάδας με Ικανούς Ποιοτικούς Γκαρντ και Αθλητικούς Ξένους Παικταράδες που να παίζουν Μπάσκετ όπως
    είχαμε παλαιότερα τον, Walter Berry, Rivers, Enty Johnson Ρόι Τάρπλεϊ και πριν από μερικά χρόνια των Teondosis, Νταστον, Hunter η Kai l Hines.
    Με ποιους παίκτες σας ρωτάω σήμερα Κύριοι Αγγελόπουλοι, θέλατε και θέλετε ακόμη να πετύχετε αυτό τον στόχο???? όταν η ομάδα ξέμεινε και από παίκτες ποσοτικά όχι μόνο ποιοτικά, διώξατε επαναλαμβάνω τους προηγούμενους Μήνες και Εβδομάδες ήδη 5 Παίκτες και ξεμείναμε μόνο με πέντε ή έξι Παίκτες. Ποιοτικοί με Φιλότιμο και με πάθος να αγωνίζονται ,. να τα δίνουν όλα και να θυσιάζονται για τους άλλους έξι Ανύπαρκτους Αμερικανούς που διαλέξατε και εισηγήθηκατε εσείς οι Ιδιοι επαναλαμβάνω και Μόνοι σας αποκλειστικά την Απόκτηση τους. και χάσαμε τόσα Παιχνίδια άδοξα και άδικα, ειδικά και δικά μας Παιχνίδια ολοδικαμας Παιχνιδια και φτάσαμε σήμερα από δικά σας χοντρά Λάθη όχι μόνον των Ανύπαρκτων Αμερικανών Παικτών να γίνουμε Περίγελο της Ευρώπης.
    Αλλάξετε επειγόντως μία επιτυχημένη Κατεύθυνση για να ξαναμπεί η ομάδα πάλι στην Κανονικότητα καθ να ξαναδούμε πάλι εύχομαι Κανονικό και Ωραίο Μπάσκετ.

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην ουσία παίζουμε χωρίς ξένους και δη Αμερικανούς. Μιλάμε ότι η περίοδος Μπλατ ήταν το λιγότερο καταστροφική. Συντρίμμια άφησε το άτομο. Θέλουν διώξιμο όλοι οι Αμερικανοί το καλοκαίρι συν τον Πωλ ο οποίος δεν παίζει άμυνα και σε ένα παιχνίδι να βάζει 5 τρίποντα και στο άλλο να είναι άφαντος στην κυριολεξία. Το καλό είναι ότι έχουμε τον Κονιαρη σε συνεχή άνοδο και μια φουρνιά νέων Ελλήνων παικτών εξαιρετική. Συν τους ΠΑΠ, Σπανουλη, Πριντεζη με καλή επιλογή ξένων μπορούμε από το καλοκαίρι να φτιάξουμε ξανά τον Ολυμπιακο που ονειρευομαστε. Ξέχασα την τραγική καθυστέρηση στην αντικατάσταση των Τσερι, Ριντ που μας στοίχησε το δικαίωμα στον στόχο της οχταδας και ότι καλύτερα να μην πάρουμε τίποτα τώρα να μην έχουμε πρόβλημα να τους διώχνουμε πάλι το καλοκαίρι. Όπως στρώσεις θα κοιμηθεις που λέει και ο σοφός λαός.

  • kasavetis
    kasavetis Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Από το καλοκαίρι τα γράφαμε εδώ μέσα ότι με αυτό το ρόστερ δεν έχουμε τύχη στην πολύ ενισχυμένη φέτος ευρωλίγκα. Έγιναν εγκλήματα το καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η φετινή ομάδα είναι ικανή για το καλύτερο (π.χ. να πάρει διπλό στην έδρα της Τσεσεκα και της Βαλένθια και να χάσει ενός έδρας από την Άλμπα). Όποιος δεν το έβλεπε αυτό το καλοκαίρι είναι απλά άσχετος με το άθλημα. Εγώ πιστεύω ότι και οι Αγγελόπουλοι το έβλεπαν, απλά δεν είχαν φέτος την απαιτούμενη ρευστότητα για να στελεχώσουν την ομάδα με ποιοτικούς ξένους. Όσοι πιστεύουν ότι φταίει ο Μπλατ και ο Κεμζούρα ας μην ασχολούνται καθόλου με το άθλημα. Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα γίνει καλύτερος σχεδιασμός, δεν θα υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και θα έρθουν 4 ξένοι παικταράδες. Ταυτόχρονα, πρέπει να χτιστεί κι ελληνικός κορμός με παίκτες όπως οι Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος, Βεζένκοφ, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, ίσως και κάποιος ακόμη νεαρός από την αναπτυξιακή. Σε αυτούς θα βάλουμε και τους έμπειρους Σπανούλη και Πρίντεζη για συγκερκιμένο ρόλο (λίγα ποιοτικά λεπτά) και τους Μιλουτίνοφ και Πολ. Όλοι οι άλλοι ξένοι πρέπει να αντικατασταθούν με 4 ποιοτικούς ξένους.

  • Παναγιώτης Τιακας
    Παναγιώτης Τιακας Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 17:25 Σύνδεσμος σχολίου

    όλοι οι Αμερικάνοι παίκτες που κοροϊδεύουν φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού δρόμο. Ειδικα ο Ροτσεστι, Μπολτγουιν και Ρουμπιτ αμέσως να μας αδειάσουν τη γωνιά.
    Φτάνει πια αυτός ο κατήφορος Αδελφοί Αγγελόπουλοι. Αυτούς τους παίκτες τους Αμερικανούς ειδικά τους ανύπαρκτους τους διαλέξατε μετά την εισήγηση του εκάστοτε προπονητή παραδείγματος χάρη Μπλατ και Κεμζούρα, τους εγκρίνεται Εεις μόνο Εσείςκαι κανένας άλλος.
    Οι Γερμανοί σήμερα πανηγυρίζουν εκτός έδρας Νίκη κατά της ομάδας του Ολυμπιακού. αν είναι δυνατόν πανηγυρίζουν και δεν το πιστεύουν οι ιδιοι, ότι νίκησαν την ομάδα μας πραγματικά.
    Πάρτε επιτέλους 5 Παίκτες Αξίας που να αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού.

  • Δημητρης78
    Δημητρης78 Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολος ο κοσμος το εβλεπε οτι ειμαστε για τα πανηγυρια με τους παικτες που πηραμε το καλοκαιρι....οι κ.κ Αγγελοποπουλοι που παιζουν και μπασκετ και βλεπουν μπασκετ τι αλλο ειχαν φανταστει οτι θα γινοταν με τοσα παλτα??

  • GTR
    GTR Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 15:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ,ΕΙΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ!Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΞΕΝΟΥΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑ ΙΒΚΟΒΙΤΣ, ΟΤΑΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΗΡΘΕ Η ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΑΛΑΜΕ 5 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΟΝΙΑΡΗΣ!!!!!
    ΟΜΑΔΑ Α2 ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΠΑ 7-8 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Λέστερ 1.72 και Λιντς combo με 1.82

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Championship Αγγλίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μπρίστολ Σίτι-Λέστερ και Γουότφορντ-Λιντς. Στην Pro League Βελγίου, η...

Read more

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...