roumeliotis

lentiamo

«Μπορώ να πω... ουάου»

casino loutrakiou
redwell

Τρομακτική επιστροφή για τον Θρύλο σε... χαμένο ματς από το -9 που βρίσκονταν ένα λεπτό πριν το τέλος κόντρα στη Χίμκι και μια εύκολη στην παράταση νίκη με 109-98 για τους Πειραιώτες και φυσικά ο Κεστούτις Κεζμούρα είχε πολλά να πει στη συνέντευξη Τύπου μετά από αυτό το θρίλερ. Ξεκίνησε απαντώντας σε ερώτηση για το τι έχει να πει μετά από ένα τέτοιο ματς...

«Καλησπέρα. Μπορώ να πω… Ουάου… Παίξαμε στον περισσότερο χρόνο καλά και είχαμε το προβάδισμα, το αξίζαμε γιατί ακολουθούσαμε το πλάνο μας. Στο μπάσκετ του σήμερα και απέναντι σε ομάδες όπως η Κίμκι, αν χάσεις την συγκέντρωσή σου για 1-2 λεπτά, δέχεσαι τρίποντα και αλλάζει το μομέντουμ όπως έγινε σήμερα.

Αλλάξαμε πολλές φορές την άμυνα στο «πικ εν ρολ» στον Σβεντ για να τον μπερδέψουμε, κάναμε αλλαγές αλλά δεν μπορέσαμε να τον μπερδέψουμε. Πήρε πολλά σουτ, είναι μεγάλος παίκτης. Στο τέλος φαινόταν το παιχνίδι πως είχε χαθεί αλλά τα παιδιά δείξανε μεγάλη καρδιά. Εκτός από τα μεγάλα τρίποντα, θέλω να τονίσω δύο άλλα πράγματα.

Το ότι δεν σταματήσαμε να παίζουμε επιθετικά, στο πως κάναμε παγίδες που από αυτά γυρίσαμε στο παιχνίδι. Στην παράταση κυριαρχήσαμε από την άμυνα. Όταν πηγαίνεις στην παράταση παίζει ρόλο τι έχεις κάνει και στο προηγούμενο παιχνίδι και ο Σβεντ ήταν κουρασμένος και όπως είδατε πολλοί παίκτες δούλεψαν πάνω τους.

Είμαι χαρούμενος γι αυτή τη νίκη, μπορεί να μας δώσει ώθηση. Πριν το ματς είχα πει είναι σημαντικά τα λάθη και τα ριμπάουντ. Κάναμε 12 λάθη αλλά ίσως κάναμε και λάθη για κάποια άσχημα σφυρίγματα που έγιναν ή δεν έγιναν αλλά στο τέλος δεν ζημιωθήκαμε.

Είναι ομαδική νίκη, αλλά ο Σπανούλης είναι μεγάλος παίκτης είχε μεγάλα σουτ, 10 σουτ, ο Πρίντεζης ήταν εξαιρετικός, ο Κώστας μας έδωσε ενέργεια, μας έφερε όλους μαζί και του είπα ότι όταν παίζεις έτσι είναι δύσκολο να χάσουμε παιχνίδι.

Για το τι είπε στο τελευταίο τάιμ άουτ στους παίκτες πριν την ανατροπή: «Όταν πήρα το τελευταίο τάιμ άουτ είπα κάντε παγίδες στο πικ εν ρολ και να πάρουμε ρίσκα, δεν είχαμε κάτι άλλο να κάνουμε. Να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα και στην επίθεση να είμαστε σωστοί αλλά γρήγοροι στην επίθεση».

Για τον Σβεντ είπε: «Η ποιότητα των μεγάλων παικτών φέρνει αυτά τα αποτελέσματα. Είχαμε πει ότι θα πάρει πολλές προσπάθειες αλλά έπρεπε να δουλέψει σκληρά για να τις πάρει. Η ποιότητά του φάνηκε. Το ίδιο και στον Σπανούλη, που δεν του άρεσε που τον έβγαλα αλλά του είπα, περίμενε, έχει ακόμα πολύ παιχνίδι. Αυτή είναι η ποιότητα των μεγάλων παικτών.

Προσπαθήσαμε να πάρουμε πολλές άμυνες και θέλω να πάρω εγώ την ευθύνη, όπως δώσαμε λάθος στην βοήθεια και ο Μπέρτανς έμεινε ελεύθερος στο τρίποντο, ή μπερδεύτηκαν σε περίπλοκες άμυνες και αυτό ήταν η δική του ευθύνη που δεν μετέφερα σωστά την πληροφορία στους παίκτες. Μετά παίξαμε αλλαγές και σκόραραν πάνω από το κεφάλι του Μιλουτίνοφ. Δεν μπορείς να πεις κάτι».

Για τον Μπόλντγουιν που δεν έπαιξε καθόλου είπε: «Δεν είναι θέμα αν είναι καλός ή κακός, αλλά προσπαθώ να δω ποιος ταιριάζει καλύτερα. Δεν είναι πόιντ γκαρντ αλλά είναι περισσότερο «δυάρι». Έχει ταιριάξει με τον Ρότσεστι αλλά ήθελα να δω τα ζευγάρια μου πως ταιριάζουν. Θα μπορούσα να τον βάλω με τον Τσέρι αλλά θα ήμασταν αδύναμοι αλλού. Ο Σπανούλης έπαιξε καλά, ο Τσέρι έπαιξε καλά, ο Πολ. Είπα στον Παπανικολάου κατέβασε τη μπάλα και πάρε μερικές ευθύνες. Ο Κόνιαρης που δεν έχει σκοράρει αλλά μας βοήθησε πολύ, με την άμυνα, πως έκανε deny στη μπάλα. Θα πρέπει να είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...