roumeliotis

lentiamo

«Μπορούμε πρόκριση, ανυπομονούμε για BLMA»

casino loutrakiou
redwell

Την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του να προκριθεί στους ομίλους της Ευρωλίγκας και να πραγματοποιήσει μία αξιόλογη πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο γυναικείο μπάσκετ.

Ο Θρύλος την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 18:30, φιλοξενεί την BLMA στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης», στο πρώτο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του θεσμού. Οι «ερυθρόλευκες» θα παλέψουν για τη νίκη και το αποτέλεσμα που θα τους προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια για το δεύτερο ματς με την ομάδα από την Γαλλία στις 2 Οκτωβρίου.

Η Άννα Σπυριδοπούλου μίλησε στο www.olympiacossfp.gr για την πορεία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, την BLMA, την περσινή πορεία της ομάδας της στην Ευρωλίγκα και τον κόσμο του Θρύλου.

Αρχικά η φόργουορντ των αήττητων νταμπλούχων Ελλάδας υποστήριξε αρχικά για την δουλειά στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας όλο αυτό το διάστημα: «Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν για εμάς. Έχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα στο γήπεδο. Τα φιλικά στην Ουγγαρία έδειξαν τις αδυναμίες μας και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα μαζί με το προπονητικό τιμ έχουμε προσπαθήσει να διορθώσουμε τις όποιες ατέλειες. Είμαστε μία ομάδα ίδια σε σχέση με πέρσι, συν κάποιες προσθήκες που σίγουρα θα μας βοηθήσουν στην σεζόν και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε καλύτερες σε σχέση με την περσινή χρονιά. Έχουμε εμπιστοσύνη σε μας, την τελευταία εβδομάδα προσθέσαμε τις αναγκαίες… πινελιές και τώρα ήρθε η ώρα να δώσουμε και την ψυχή μας για την πρόκριση».

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη φιλοξενεί την BLMA, με την Σπυριδοπούλου να τονίζει σχετικά με την γαλλική ομάδα ότι: «Σίγουρα η BLMA είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα. Πέρσι είχε μία εξαιρετική πορεία στο Eurocup και αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη για τις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Διαθέτει αθλήτριες που έπαιζαν στο WNBA κάτι που δείχνει την δυναμική της. Μπήκαν αργότερα στην προετοιμασία της ομάδας τους και ίσως αυτό τους δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα χημείας. Βέβαια αυτό εμάς δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει, αφού οφείλουμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο και να περιορίσουμε τα ατού της. Πιστεύω ότι είμαστε ικανές και μπορούμε την πρόκριση στον όμιλο της Ευρωλίγκας, όμως αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποδείξουμε στο παρκέ».

Την σεζόν που πέρασε, ο Θρύλος μέσω της προκριματικής φάσης, προκρίθηκε στους ομίλους της Ευρωλίγκας και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε για αυτό πως: «Αυτό που καταφέραμε πέρσι με την Wisla μας δίδαξε πολλά. Έχουμε λοιπόν την εμπειρία, κάτι που είναι εφόδιο για τις αναμετρήσεις με την BLMA. Μακάρι να μας βοηθήσει και να μπορέσουμε να προσφέρουμε μία ακόμα χαρά στους φίλους της ομάδας μας».

Τέλος, ο Θρύλος θα αγωνιστεί στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης» απέναντι στην BLMA, έδρα που κατέκτησε την πρώτη του ιστορική νίκη στην Ευρωλίγκα επί της Sopron.

Η Άννα Σπυριδοπούλου, δήλωσε για την επιστροφή της ομάδας στο συγκεκριμένο γήπεδο ότι: «Η Χαλκίδα μας έχει αγκαλιάσει πραγματικά. Ο κόσμος είναι πολύ θερμός και μας στηρίζει και με το παραπάνω όποτε παίζουμε εκεί. Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε για την αναμέτρηση με την BLMA και θα ήθελα τους φίλους της ομάδας μας στο πλευρό μας. Είναι μία πολύ απαιτητική αναμέτρηση και τους έχουμε ανάγκη, ώστε να μας σπρώξουν στο αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει και για το δεύτερο ματς στην Γαλλία».

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...