roumeliotis

leptokariopoulos

Ήττα για Θρύλο 10-8 από Ραντνίτσκι

casino loutrakiou
redwell

Στην αναμέτρηση για την αυλαία του δεύτερου γύρου του Champions League, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, γνώρισε την ήττα με 10-8 από την Ραντνίτσκι στη Σερβία. Στους «ερυθρόλευκους» στοίχισε η άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία δύο ημέρων που υπέστησαν στο ταξίδι για το Κραγκούγιεβατς, κάτι που φάνηκε από πρώτο οκτάλεπτο, στη διάρκεια του οποίου δέχθηκαν πέντε τέρματα (5-3).

Η ήττα αυτή ήταν η δεύτερη των Πειραιωτών στη διοργάνωση (πέντε νίκες, δύο ήττες, μια ισοπαλία), ωστόσο παραμένουν στη δεύτερη θέση του ομίλου, μαζί με την Φερεντσβάρος (16β.), την ώρα που η Μπρέσια βρίσκεται στην πρώτη θέση (20β.). Ο Ολυμπιακός, παρόλα αυτά, πάλεψε για το αποτέλεσμα και πλέον αφήνει πίσω του αυτό το ματς και στρέφεται στη συνέχεια της διοργάνωσης, στο δρόμο για το Final-8, που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Στο ματς της 8ης αγωνιστικής με την Ραντνίτσκι, πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Φουντούλης, που σημείωσε τρία γκολ.

Μπήκε επηρεασμένος...

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς εμφανώς επηρεασμένος από την ταλαιπωρία και βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1) από την Ραντνίτσκι, όμως απάντησε άμεσα και ισοφάρισε σε 1-1 (7:00) με τον Φουντούλη, από την περιφέρεια. Στη συνέχεια, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δέχθηκαν ένα 3-0 σερί (4-1) από τη σερβική ομάδα, ωστόσο μείωσαν σε 4-2 (1:23) με τον Γκίλλα στον παίκτη παραπάνω, αλλά στην επόμενη φάση, μετά από γκολ του Ραντούλοβιτς, έμειναν ξανά στο -3 (5-2). Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μείωσε τη διαφορά από τους Σέρβους στα δύο τέρματα (5-3, 0:06) με τον Μουρίκη, ολοκληρώνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με 2/5 στον παίκτη παραπάνω.

Βελτίωσε την άμυνα στο δεύτερο οκτάλεπτο

Στη δεύτερη περίοδο, οι Πειραιώτες «μπήκαν» δυνατά και μάζεψαν τη διαφορά στο ένα γκολ (5-4, 6:19) με ωραία λόμπα του Φουντούλη, από την περιφέρεια, ενώ στη συνέχεια, μετά το 6-4 των γηπεδούχων, με τον Τσουκ, «βρήκαν» δίχτυα με τον Γενηδουνιά στον παραπάνω, για το 6-5 (4:14). Οι «ερυθρόλευκοι», αν και ισορρόπησαν το ματς βελτιώνοντας τη λειτουργία της άμυνας, βρέθηκαν πίσω με 7-5 από την Ραντνίτσκι, μετά από τέρμα του Λούκιτς στη τελευταία φάση και έτσι, με το επιμέρους 2-2, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο τους ματς.

Ισοφάριση με Φιλίποβιτς, νέο προβάδισμα των Σέρβων

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Θρύλος βελτιώθηκε αισθητά στην άμυνα και μείωσε σε 7-6 (6:51) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φιλίποβιτς, με τον οποίο ισοφάρισε σε 7-7 (6:13) τους Σέρβους στον παίκτη παραπάνω. Ο Ολυμπιακός συνέχισε με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, ενώ έχασε και αρκετές ευκαιρίες επιθετικά, όμως δύο λεπτά πριν από το φινάλε της περιόδου, δέχθηκε γκολ από τη σερβική ομάδα, με τον Ραντούλοβιτς και βρέθηκε, έτσι, ξανά πίσω στο σκορ (8-7).

Μείωσε με Φουντούλη (9-8), έχασε την ευκαιρία…

Στην τέταρτη περίοδο, η Ραντνίτσκι σκόραρε για το 9-7, στα 5:24, ενώ ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Φιλίποβιτς να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι (4:30). Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, στο 4:02, μείωσε σε 9-8, με νέο γκολ του Φουντούλη από την περιφέρεια. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθεια ανατροπής, δέχθηκε νέο τέρμα από τους Σέρβους (Ουκρόπινα, 3:32) και έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 10-8.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-2, 1-2, 2-1

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Λούκιτς (περιφέρεια, 7:32), 1-1 Φουντούλης (περιφέρεια, 7:00), 2-1 Βρλιτς (π/π., 6:18), 3-1 Γιάνκοβιτς (π/π., 4:38), 4-1 Μίλιτσιτς (κόντρα, 2:51), 4-2 Γκίλλας (π/π., 1:23), 5-2 Ραντούλοβιτς (π/π., 0:44), 5-3 Μουρίκης (π/π., 0:06)

2ο οκτάλεπτο: 5-4 Φουντούλης (περιφέρεια, 6:19), 6-4 Τσουκ (π/π., 5:47), 6-5 Γενηδουνιάς (π/π., 4:14), 7-5 Λούκιτς (περιφέρεια, 0:17)

3ο οκτάλεπτο: 7-6 Φιλίποβιτς (πέναλτι, 6:51), 7-7 Φιλίποβιτς (π/π., 6:13), 8-7 Ραντούλοβιτς (περιφέρεια, 2:14)

4ο οκτάλεπτο: 9-7 Βρλιτς (φουνταριστό, 5:24), 9-8 Φουντούλης (περιφέρεια, 4:02), 10-8 Ουκρόπινα (π/π., 3:32)

ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ: (Ούρος Στεβάνοβιτς): Ντομποζάνοβ, Ραντούλοβιτς 2, Στανόγεβιτς, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 1, Κρουγκ, Ουκροπίνα 1, Πιέβαντσιτς, Τοχόλι, Μίλιτσιτς 1, Λούκιτς 2, Βρλιτς 2, Τοντορόβσκι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος, Ζερδεβάς

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...