roumeliotis

Carwiz

Ήττα 3-0 από ΠΑΟΚ χωρίς αντίσταση

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και γνώρισε την πρώτη του ήττα με 3-0 σετ (25-15, 25-20, 25-21) στη φετινή σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκες» που στο ξεκίνημα της σεζόν έχουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες και ταξίδια, σε Ευρώπη και Ελλάδα, δεν εμφανίστηκαν έτοιμες και έμειναν μακριά από το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο σε μια αναμέτρηση που δεν τους βγήκε τίποτα.

Το ζητούμενο από εδώ και πέρα για την ομάδα του Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο, είναι η αντίδραση και η βελτίωση της εικόνας που θα επιβεβαιώσει ότι είναι η καλύτερη ομάδα, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι το φετινό.

Στην έναρξη του αγώνα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 4-2 και με 5-4 με τη Σάλας, όμως από εκείνο το σημείο δέχθηκε ένα 6-0 σερί, που έφερε μπροστά τις γηπεδούχες με 10-5. Η Χίπε μείωσε σε 10-6 αλλά στην εξέλιξη του σετ, ο ΠΑΟΚ αύξησε την υπέρ του διαφορά και στο 13-6 και στο 14-8. Με επίθεση της Χίπε διαμορφώθηκε το 15-9, με τις γηπεδούχες να διατηρούν το προβάδισμα και να φτάνουν στο 21-14.  

O Oλυμπιακός δεν έβγαλε αντίδραση στο διάστημα αυτό με αποτέλεσμα να προκύψει το 25-15, χάρη στο οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ με 1-0 στα σετ.
Η εικόνα διαφοροποιήθηκε στο 2ο σετ, αφού μετά το 3-1 των γηπεδούχων, ο Ολυμπιακός προσπέρασε με 4-3 και πήγε στο 6-4 με την Μαριάνα Κόστα. Ο ΠΑΟΚ ανέκτησε το προβάδισμα στο 7-6, αλλά με δυο διαδοχικούς πόντους της Σάλας με μπλοκ άουτ και άσσο ο Ολυμπιακός ανέτρεψε την κατάσταση για το υπέρ του 8-7.

Οι δυο ομάδες πήγαν μαζί στο σκορ μέχρι το 9-9, όταν ξέφυγαν με +2 οι ερυθρόλευκες στο 11-9 για να ακολουθήσει ένα 4-0 του ΠΑΟΚ που διαφοροποίησε και πάλι την κατάσταση δίνοντας το προβάδισμα με 13-11. Η Γιώτα μείωσε σε 13-12 αλλά στη συνέχεια διαμορφώθηκε το 15-12 υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Ολυμπιακός με 3-0 σερί πλησίασε στον πόντο, (15-14) με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στο 18-14. Με την Εμμανουηλίδου οι ερυθρόλευκες μείωσαν σε 18-16 και σε 19-17, πριν το νέο σερί των γηπεδούχων οι οποίες έφτασαν στο 22-17. Η Μαριάνα Κόστα σημείωσε το 23-19, όμως η Κογιάρ έδωσε το πρώτο σετ μπολ στον ΠΑΟΚ στο 24-19 για να ακολουθήσει το 25-20 και το 2-0 στα σετ.

Στο 3ο σετ, οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στο ξεκίνημα, αλλά μετά το 7-5, οι γηπεδούχες χάρη σε ένα σερί αύξησαν το προβάδισμά τους για το 11-5, αρχικά και το 13-8 στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός απάντησε με 3-0 σερί και με άσσο της Μαριάνα Κόστα, πλησίασε στους 2 για το 13-11.

Ακολούθησε νέο +4 για τις γηπεδούχες στο 15-11, για να μειώσουν οι «ερυθρόλευκες» σε 15-13, με άσσο της Κατερίνας Γιώτα. Στην εξέλιξη του σετ, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να μειώσει περισσότερο αφού οι γηπεδούχες πήγαν στο 17-13 και στο 18-14. Η Σάλας μείωσε στους 3 στο 18-15 και η Μαριάνα Κόστα σημείωσε το 19-16, ενώ μετά από επίθεση άουτ της Κογιάρ, διαμορφώθηκε το 19-17.

Το σερί του Ολυμπιακού σταμάτησε από επίθεση της Καλαντάντζε για το 20-17 για τον ΠΑΟΚ που πήγε και στο 21-17.  Οι «ερυθρόλευκες» μείωσαν ξανά στους 2 στο 21-19, αλλά η Μερτέκη σημείωσε το 22-19 . Με πλασέ η Χίπε σημείωσε το 22-20, όμως ακολούθησε το 23-20 και το 25-21 για το τελικό 3-0 σετ υπέρ των γηπεδούχων.

Τα σετ: 3-0 σε 1.13. 25-16 (23’), 25-20 (24’), 25-21 (26’)

Η Διακύμανση:
1ο σετ: 8-5, 16-9, 21-14, 25-16     
2ο σετ: 7-8, 16-14, 21-17, 25-20
3ο σετ: 8-5, 16-13, 21-17, 25-21

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

6 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 23:53 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedArrow Να κανεις οση κριτικη θελεις ολοι κανουμε κριτικη αλλα δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να μιλας σεξιστικα γιαυτα τα κοριτσια και να λες να πανε στις κουζινες τους.Δεν ειναι καν χιουμορ.Στο λεω φιλικοτατα.Και εν παση περιπτωσει αν αναφερεσαι στην Χριστοδουλου στην Γιωτα και στην Χιππε που εχουν απομεινει απο τον κορμο της ομαδας μην τις απαξιωνεις τοσο ευκολα οχι μονο επειδη εχουν προσφερει τα παντα στην ομαδα και αξιζουν μεγαλυτερου σεβασμου αλλα επειδη εχουν ακομα να δωσουν.Δεν ειναι τελειωμενες.Απο κει και περα το προβλημα ειναι στις επιλογες των ξενων και δη της Σαλας.Οταν φερνεις ενα ονομα ως σουπερ σταρ να σε ανεβασει επιπεδο (κατι αντιστοιχο δηλαδη με τις παικτριες που εφερε ο παοκ απο την Κορεα) και παιζει σαν μετρια ελληνιδα ακραια επειδη προερχεται απο σοβαροτατο τραυματισμο εχεις λαθεψει στον σχεδιασμο.Κι οταν παιρνεις και δευτερο μεγαλο ρισκο υπογραφοντας και την Αγκοστ που θα μπει στην ομαδα απο Δεκεμβρη αλλα επισης προερχεται απο σοβαροτατο τραυματισμο ε τοτε ισχυει αυτο που λεμε το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου

  • Λολ
    Λολ Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν νομίζω ότι έχει ρήξεις κάποια άλλη ομάδα περισσότερα χρήματα..απλα κάνουν καλύτερες επιλογές..στις ξένες... Και σε προπονητή .εγώ προτιμώ στο βόλεϊ Σέρβους ..γενικά ανατολικού μπλοκ..έχουν δυναμική..και βέβαια..οι Ελληνίδες μας μια χαρά είναι..απλα θέλουμε καλύτερες ξένες..

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό δεν ήταν ηττα...μας έκαναν χαβαλέ. Ναι οκ, ολα τα άλλα χρόνια τους κάναμε εμείς... Όμως όταν όλα τα χρόνια είσαι τόσο ανώτερη ομάδα, πιο δεμένη, έμπειρη κτλ, φτάνεις ξαφνικά να δέχεσαι μια τόσο εύκολη ήττα αυτό δείχνει ότι κάτι ΛΑΘΟΣ γίνεται και δεν δουλεύει σωστά!!! Όπως και ότι αρκετά έχουν μείνει κάποιες παίχτριες που έχει φύγει η μπογιά τους στην ομάδα. Ας κάτσουν στις κουζίνες τους γιατί πλέον δεν μπορούν. Δεν είναι κακό. Αλλά είναι ώρα να φρεσκαριστει το ροστερ...

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @Λολ Σαφως και επενδυσε σε ξενες ο μπαορκ ειδικα στις διδυμες Κορεατισες εκμεταλλευομενος την ιστορια με το μπουλινγκ και την αποπομπη τους αλλα το σημερινο 3-0 ειναι εξαιτιας των δικων μας ζητηματων κι οχι της τρομερης δυναμικης του αντιπαλου.Και οχι μονο ο μπαορκ φετος επενδυσαν πολλες ομαδες σε υψηλου επιπεδου ξενες παικτριες λογω της επιδοτησης απο το υφυπουργειο αθλητισμου και λογω του ποσοστου απο το στοιχημα που να πουμε βεβαια πως ακομα δεν εχει αποδωθει στις ομαδας.
    Εμεις πηραμε τεραστιο ρισκο με την Σαλας το οποιο μεχρι στιγμης δεν μας βγαινει και οπως σωστα επισημαινεις υπογραψαμε και την Αγκοστ η οποια επισης προερχεται απο σοβαροτατο τραυματισμο και μακρα απουσια απο τα ταραφλεξ.Αν σε αυτα συνυπολογισεις την αποσυρση απο την ενεργο δραση της Κονομι της καλυτερης λιμπερο της δεκαετιας και μια απο τις καλυτερες λιμπερο εβερ στο ελληνικο βολλευ και την φθινουσα αποδοση της Στελλας αμεσως καταλαβαινεις πως υπαρχει σοβαρο προβλημα.Δεν ξερω τωρα που εχει ξεκινησει η σεζον πως μαζευεται παντως τοσο στα προκριματικα παρα τις δυο προκρισεις οσο και αποψε η ομαδα δεν επεισε.
    Δεν μπορω να αξιολογησω τον Κουτινιο ειναι μικρο το δειγμα ακομη αλλα προσωπικα θα προτιμουσα να παιρναμε Ελληνα προπονητη (τον Νικολακη ας πουμε)
    Η ομαδα και τα κοριτσια αυτα μας εχουν χαρισει μεγαλες χαρες ειδικα με το τρεμπλ και κανεις δεν μπορει να πει τιποτα γιαυτα αλλα οι ιθυνοντες δεν πρεπει να αφησουν την ομαδα να παρακμασει.
    Ο μπαορκ δεν ειναι μονο οτι απεκτησε δυνατες ξενες και σε καλη ηλικια ειναι οτι εχει αναδειξει μια τρομερη φουρνια απο πιτσιρικες που ειναι το μελλον του ελληνικου βολλευ (Ηλιοπουλου Πολυνοπουλου Ξανθοπουλου Μεροδουλακη) και βαδιζει στα χναρια που βαδισαμε εμεις οταν χτισαμε την ομαδα που σαρωσε επι μια 8ετια ολους τους τιτλους.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Αδιανοητο 3-0 και μαλιστα χωρις καν να γεμισουμε τα σετ.Δυστυχως δεν εχω εικονα του παιχνιδιου αφου ηταν pay per view (σιγα μην εδινα το ευρω μου στο paorktv) αλλα απο την περιγραφη στο λαιβ φαινοταν οτι ηταν ηττα με κατω τα χερια.
    Τα ερωτηματικα και τους προβληματισμους τα ειχαμε εκφρασει εγκαιρα π.χ βλεπε την ασταθη αποδοση της Σαλας που μια φαινεται μπομπερ και μια παικτρια της σειρας προφανως λογω του σοβαροτατου τραυματισμου που περασε, το ντεφορμαρισμα της Χριστοδουλου που εδω και 1,5 χρονο παρουσιαζεται δυο ταχυτητες κατω απο τα στανταρ της, το τρομερο κενο που αφησε η Κονομι στην θεση του λιμπερο και διαφορα αλλα θεματα τα οποια ομως ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ μπορουν να δικαιολογησουν μια τετοια ευκολη ηττα.Κριμα. Μπορει να μην εκρνε κατι αυτη η ηττα αλλα η εμφανιση βαρεσε οχι καμπανακια αλλα καμπαναρες οτι κατι δεν παει καλα.Ας το βρουν οι ιθυνοντες που τρεχουν το τμημα κι ας το διορθωσουν

  • Λολ
    Λολ Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΠΑΟΚ επένδυσε σε ξένες..εμείς...σε μια σούπερ παίκτρια που είναι όμως σε περίοδο ανάρρωσης..σε Μάι Αμερικανίδα που και αυτή είναι σε περίοδο ανάρρωσης...και σε έναν προπονητή..που προσωπικά δεν μου γεμίζει το μάτι..από πέρυσι γίνονται λάθη στον ερασιτέχνη..η ομάδα θέλει περισσότερο προσοχή ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...