roumeliotis

Carwiz

Απίστευτη δήλωση Παυλίδη...

casino loutrakiou
redwell

Σίγουρος για το μέλλον της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού είναι ο Χάρης Παυλίδης, ο προπονητής που οδήγησε τις ερυθρόλευκες σε άλλη μία διάκριση, σε άλλη μία ευρωπαϊκή κούπα:

«Είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια, γιατί ξέρω ότι έρχονται καλύτερες καταστάσεις και στον Ολυμπιακό αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό, ο Ολυμπιακός θα φτάσει σε νούμερα του Κυπέλλου Πρωταθλητριών που δεν θα τα πιστεύετε.

Θα φτάσουμε να κερδίζουμε ένα κάθε δύο χρόνια. Θα είμαστε συνέχεια στους τελικούς, όπως και τώρα. Δώστε πίστωση χρόνου γιατί τα θαύματα δεν γίνονται κάθε ημέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάρης Παυλίδης.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

7 σχόλια

  • giorgos.
    giorgos. Τετάρτη, 05 Μαΐου 2021 01:14 Σύνδεσμος σχολίου

    10ν.
    Περί κολυμβητηρίου.
    Εγώ Δεν έχω δει Καμμιά Σοβαρή προσπάθεια της διοίκησης για να γίνει.
    Μόνο φούμαρα.
    Δηλώσεις του τύπου είμαδτε αστεγοι,χρειαζόμαδτε κλπ.
    Ρε προσπάθεια.
    Ακουσε κανεις την διοίκηση να πει το εξης;;;
    Κύριοι υπεύθυνοι πείτε μας πότε θα γίνουν τα εγκαίνια γιατί αλλοιώς θα λάβουμε αλλα μέτρα.
    Από Αποκλεισμό Ολων των Αθλητών κ Αθλητριών απο τις εθνικές Ολων των αθλημάτ ν σε Ολυμπιακή χρονιά ,απο Απαγόρευση να ερθουν Πειραιά Ολοι οι πολιτικάντηδες βουλευτές,υπιυργοί,υφυπουργοί, πολιτικοί κλπ κ άλλα πολλά.
    Ειδατε κατι; η αεκ πήρε το κλειστο στα ανω λιόσια,ο πάο παίρνει το οάκα.
    Εμεις; το καραισκάκη με ενοίκιο για το ΣΕΦ ούτε λόγος,για το Τροκαντερό τίποτα κ για κολυμβητήριο θα μας φτιάξετε;;;;
    Ρε τέλος να ζητας.

    Απαιτείς Αυτά κ τα παίρνεις.
    Ετσι ξρρω Εγω αλλοιώς κλονίζεις το Σύμπαν.
    Ολυμπιακός είσαι.
    2ον. Οι κύριοι του ποδοσφαίρου κ ειδικά του μπάσκετ που κάθονται θα παθαίνανε τίποτα να δίνανε 1000ευρώ έκαστος στον Ερασιτέχνη;;;;; κ καλά οι ξένοι. Τα Ελληνόπουλα;; θα φτωχύνουν;;;; εκατομμύρια παίρνουν.
    Αλλα τι να πούμε για κατι πρίντεζη,σπανούλη,βεζένκοφ,παπανικολάου κλπ που γίνανε Φωτόπουλος κ κάααααααααθονταιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! Ενω τα κορίτσια του πόλο είναι πρώτες σε Ολη την Ευρώπη νηστικές.
    Τσίπα δεν εχουν τα καμάρια του μπάσκετ;;;;;;;;

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • ΡΙΒΕΡ
    ΡΙΒΕΡ Τρίτη, 04 Μαΐου 2021 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρόνια πολλά σε όλους!!! Χαίρομαι παρα πολύ για τον συγκεκριμένο τίτλο για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι Κέρδισε ο Ολυμπιακός έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο και ο δεύτερος είναι ότι η ομάδα είχε μόνο Ελληνίδες παίκτριες και μάλιστα μικρές σε ηλικία (17,18). Και μια φορά που τα ταλέντα δεν μένουν στον πάγκο αλλά προσφέρουν και μάλιστα σε βαθμό τέτοιο ώστε να κερδίσει η ομάδα σε ευρωπαϊκό τελικό! Το μέλλον τους ανήκει γιατί γίνεται σοβαρή δουλειά στο πόλο και μακάρι επιτέλους να φτιαχτεί αυτό το κολυμβητήριο να απογειωθεί η ομάδα και κάθε χρόνο να παίζουμε τελικό Ευρώπης! Μακάρι αυτά τα κορίτσια να έδωσαν ένα μάθημα σε κάποιους αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου και μπάσκετ για τον τρόπο που αγωνίζεται κανεις με καρδιά και πάθος χωρίς να παίρνουν τα εκατομμύρια που ενδεχομένως να άξιζαν.!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 04 Μαΐου 2021 16:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο προπονητής ξέρει και μακάρι όλοι οι προπονητές όλων των αθλημάτων να διαθέτουν τέτοια αυτοπεποίθηση ότι θα πετύχουν τους στόχους τους και μάλιστα θα φτάσουν στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης!!!! Το καλό είναι ότι στο δημοφιλέστερο άθλημα ο κόουτς Μαρτίνς πάντοτε συζητάει για την κορυφή της Ευρώπης και ήδη ζήλεψε με το πόλο!!!! Μακάρι να το ακούσουμε και να δούμε αυτή την αυτοπεποίθηση από όλους γιατί η υποδομή υπάρχει σε όλα τα αθλήματα της ομάδας!!!!!

  • ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
    ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ Τρίτη, 04 Μαΐου 2021 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΣΩΡΗΔΟΝ.ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΡΑ.ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΚΡΟΑΤΕΣ. Υ.Γ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΕΔΡΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΓΚ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΟΓΩ ΕΔΡΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΛΙΓΚΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΙ) ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.

  • Babis
    Babis Τρίτη, 04 Μαΐου 2021 00:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν πολλα απο τα κοριτσια προερχονται απο τις ακαδημιες τοτε εχει καθε λογο να το λεει ο κοουτς γιατι μπηκαν απο μικρες στο υψηλο επιπεδο και εμποτιστηκαν με το μεταλλο του πρωταθλητισμου.Αρα υπαρχει μελλον.Στο 3 οκταλεπτο λογω πολλων αποβολων χρησιμοποιησε τις μικρες και τα πηγαν ΜΙΑ ΧΑΡΑ.Οποτε οταν αυτα τα κοριτσια θα λογιζονται ΒΑΣΙΚΕΣ θα ειναι ετοιμες γιατι θα εχουν εμπειρια ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 03 Μαΐου 2021 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχας χρονια πολλα σε ολους! Δεν νομιζω οτι χρηζει ιδαιτερης ερμηνειας η δηλωση του Παυλιδη.Στηριζομενος στην κοινη λογικη εκανε αυτην την δηλωση και με αυτην την βεβαιοτητα μαλιστα διοτι η ομαδα αυτη που κατεκτησε το φετινο τροπαιο αποτελειται μονο απο Ελληνιδες παικτριες και εχει στο ροστερ της αρκετες 17χρονες και 18χρονες δηλαδη ειναι μια ομαδα που εχει τρομερο γηγενες ταλεντο και εχει ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.Η δουλεια που γινεται στις υποδομες στο συγκεκριμενο τμημα-κατω απο αντιξοες συνθηκες μαλιστα- ειναι φανταστικη και αποδιδει καρπους.Με μια δυο προσθηκες ξενων παικτριων που θα μπορουσαν να απογειωσουν το επιπεδο γιατι να μην πιστευει ο προπονητης οτι αυτη η ομαδα θα κυριαρχησει στην Ευρωπη τα επομενα χρονια?Εξαλλου η Ελλαδα ειναι σημαντικη δυναμη στην υδατοσφαιρηση και σε εθνικο και σε συλλογικο επιπεδο. Και που να τηρουνταν και οι προεκλογικες υποσχεσεις για κατασκευη κλειστου κολυμβητηριου στον Πειραια.(Βαγγελα ακους?Μωραλη ακους?Αυγενακη ακους?)

  • Xristos
    Xristos Δευτέρα, 03 Μαΐου 2021 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ γκολ ,τι εννοούσε ο προπονητής μας υπάρχει κατι που δεν ξέρουμε .

    REDGOAL: Θα δείξει φίλε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...