roumeliotis

Carwiz

Υποδοχή πρωταθλητών Ευρώπης (video)

casino loutrakiou
redwell

Τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα έφτασαν στην Ελλάδα τα μέλη της ομάδας πόλο Γυναικών του Θρύλου που κατέκτησαν βρέθηκαν στην κορυφή του βάθρου και γνώρισαν την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας στο Καραϊσκάκη.

Οι πολίστριες του Ολυμπιακού πάτησαν ελληνικό έδαφος, τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα στην Ελλάδα, μετά από τον θρίαμβο του Σαββάτου (01/05) επί της Ντουναϊσβάρος με 7-6 στη Βουδαπέστη και με πούλμαν κατευθύνθηκαν στο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Εκεί, υποδέχτηκαν την αποστολή ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, μέλη του Δ.Σ., αλλά και περίπου 300 οπαδοί των Πειραιωτών, που αποθέωσαν την ομάδα για την τεράστια επιτυχία της...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

2 σχόλια

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τρίτη, 04 Μαΐου 2021 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέποντας και ξανά βλέποντας το βίντεο της μεγάλης Υποδοχής από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο αεροδρόμιο , στις Αξιες και ανεπανάληπτες Πρωταθλήτριες Ευρώπης του πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, δεν δεν μπορείς να κρύψεις τα Δάκρυά σου που τρέχουν μόνα τους , να να μην κλαις αυθόρμητα από τη μεγάλη χαρά και συγκίνηση από την Ελληνική υπερηφάνεια για τη μεγάλη και ένδοξη αυτή ελληνική Νίκη μας προσέφεραν σε όλους αυτές οι ηρωίδες κοπέλες του Ολυμπιακού. Μεγάλη πάρα πολύ μεγάλη νίκη επαναλαμβάνω ανεπανάληπτη για όλους τους Έλληνες, για όλη την Ελλάδα.
    Παρόμοιες στιγμές συγκίνησης και μεγάλης Χαράς ξανά ζήσαμε και ξανά γευτήκαμε στην πάρα πολύ μεγάλη Νίκη τότε του Ολυμπιακού στο polo από τους άντρες στην ίδια πόλη στη Βουδαπέστη που ανακηρύχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης μετά από τη μεγάλη σφαγή ότι θυμάστε την προηγούμενη χρονιά έπρεπε να αναδειχθεί Ολυμπιακός ανδρών στο πόλο κανονικά πρωταθλητής Ευρώπης αφού πάτησε και νίκησε στον τελικό στην Κροατία και Γιουνγκ,αν θυμάμαι καλά με 7-6 αλλά οι διαιτητές τότε με το έτσι θέλω με σφαγή ακυρώνουν το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού , το ειχε πετύχει στην Εκπνοή του παιχνιδιού ο Παπαθεοδώρου η ο Νικιτς αν δεν απατώμαι, και δίνουν με το έτσι θέλω τη νίκη τότε στους Κροάτες και μας στέρησαν τη μεγάλη νίκη και την Στέψη τον πρωταθλητή Ευρώπης. που ήταν δίκαιο , τίμιο και πανάξιο.Αλλά δόξα τω θεώ ο τίτλος του πρωταθλητή Ευρώπης ήρθε μία χρονιά αργότερα στη Βουδαπέστη. Στη μεγάλη Υποδοχή και Αποθέωση σαν ήρωες του Ολυμπιακού πρωταθλητών Ευρώπης Στον Πειραιά, ήρθε και το αντιτορπιλικό υποβρύχιο Αβέρωφ για να υποδεχθεί τους μεγάλους ήρωές του Ολυμπιακού πρωταθλητές Ευρώπης στο polo.
    Ανεπανάληπτη μεγάλη εθνική υπερηφάνεια και αξέχαστη
    Έτρεξα και πήγα και αγόρασα την εφημερίδα του Ολυμπιακού για να βλέπω πάντα τους πρωταθλητές στο σπίτι μου διότι τότε δεν είχαμε τίποτα ίντερνετ για έκφραση γνώμης και Σχολειων φιλάθλων.
    Αγαπητοί μου φίλοι προς μεγάλη μου έκπληξη και απογοήτευση , δεν θα το ξεχάσω αυτό ποτέ, είχα διαβάσει ένα πολύ μεγάλο άρθρο από μία δημοσιογράφος που έγραψε μία λέξη , "Υπερκόπωση στον Ολυμπιακό"" που με πείραξε πάρα πολύ και έδειξε πολύ άσχημο Τρόπο Συμπεριφοράς απέναντι στον κόσμο,

    Έγραψε αυτή η κυρία για Υπερκόπωση του Ολυμπιακού επαναλαμβάνω, μετά και τη δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Απέναντι στην ΑΕΚ με τις νίκες 2-0 μέχρι στιγμής στο σκορ. Ξέχασε όμως κάτι βασικό ότι ο πρωταθλητής στο μπάσκετ ανακινήστε μετά από τρεις νίκες και όχι πριν. Και δεν μπορεί ποτέ ένας άνθρωπος και πόσο περισσότερο ένας δημοσιογράφος να δείχνει στοιχεία συμπεριφοράς αλαζονεία ψευτό υπερηφάνειας και υπεροψίας, στοιχεία που μισώ αφάνταστα και με πείραξε πάρα πολυ τέτοιου είδους απαράδεκτης Συμπεριφοράς.
    Να θυμίσω ξανά ότι κάτι που είναι γνωστό σε όλους ότι, η πρώτη νίκη στην έδρα της ΑΕΚ Ολυμπιακός 0-1 με φοβερό Δημήτρη Παπανικολάου άκουγα το ματς στο Ραδιόφωνο με πολύ μεγάλη Αγωνία, αφού σπάσαμε την Έδρα ΑΕΚ και νικάμε 2-0 στην έδρα μας στο ΣΕΦ και μας απέμεινε μόνο μία νίκη για να γίνουμε πρωταθλητές Ελλάδος. Μετά από πάρα πολύ καλες εμφανίσεις επαναλαμβάνω του Δημήτρη Παπανικολάου που ξεχώριζε με το απίστευτο πάθος του και τη δύναμή του για τη νίκη του Ολυμπιακού μας και τον Παιχταρά μας που είχαμε τότε τότε το μεγάλο και ανεπανάληπτο Φορτ.
    Αλλά δυστυχώς αυτό δεν έφτασε αλλά δυστυχώς αυτό δεν έφτασε χάσαμε δυστυχώς από 2-0 23 χωρίς να μπορώ να το χωνέψω αυτό με τίποτα δικό μας πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια μας να χαθεί τόσο άδοξα ήτανε κάτι ανεπίτρεπτο αδικαιολόγητο και απαράδεκτο.
    Ερχόταν στο μυαλό μου το άρθρο αυτή αυτής της κυρίας με τη μεγάλη υπεροψία της αλαζονεία της και ψευτο υπερηφάνεια της να γράφει άστρα εκ των προτέρων χωρίς να γνωρίζει καν πριν το τέλος του παιχνιδιού.
    Δηλαδή θα την πείραζε πάρα πολύ η κυρία να την αν κερδίζαμε και στο μπάσκετ τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος ή μήπως κερδίζαμε κάθε μέρα πρωτάθλημα στην Ελλάδα μπάσκετ και δεν το γνωρίζαμε και έγραφε βλέπω Υπερκουπωση στον Ολυμπιακό.
    Λίγο Μετριοφροσύνη και Ταπεινότητα δεν θα έβλαπτε ποτέ αγαπητή μου κυρία. Αν και δεν ξέρει κανείς πότε ίσως να διαβάσει σήμερα το σχολειο μου εκ των υστέρων και να της πω ότι είστε επιεικώς απαράδεκτη.
    Διότι όσα και να κέρδιζε ο σύλλογος μας ο Ολυμπιακός Πειραιώς αλλά και οποιοδήποτε σύλλογος στον κόσμο και λίγα και πολλά ο άνθρωπος πρέπει να είναι ευχαριστημένος, μετριόφρων και ταπεινός με αυτά που κερδίζει με αυτά που του δίνει ο θεός λίγα ή πολλά και ποτέ να μην είναι αλαζών και πότε υπερόπτης και πότε ψευτο υπερήφανος.

    Καλημέρα σας και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 03 Μαΐου 2021 15:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό Επρεπε να γίνει.
    Ξενύχτι για τις Θρυλικές Γοργόνες!!!!!!!!
    Κ Εξαντλούμε τα εισητήρια της Φιέστας.
    Όλοι κάρτα μέλους κ Φιλάθλου.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...