roumeliotis

lentiamo

«Μπράβο στη Σύρο που έπαιξε τόσο καλά»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φοίνικα Σύρου στον ημιτελικό του Final 4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που διεξάγεται στη Βέροια, ηττήθηκε με 3-0 σετ Ο προπονητής των Πειραιωτών, Δημήτρης Καζάζης, δήλωσε μετά το ματς τα εξής: 

«Νομίζω ότι η Σύρος έκανε το τέλειο παιχνίδι για το δικό της επίπεδο. Από κει και πέρα εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια και μπράβο στη Σύρο που έπαιξε τόσο καλά και η νίκη της είναι πεντακάθαρη.

Η δική μας εικόνα δεν ήταν καλή, θεωρώ ότι οι παίκτες κλειδιά δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και τα δυνατά στοιχεία τα δικά μας ήρθαν ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή μας πίεσαν υπερβολικά στο σερβίς και είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο κομμάτι της υποδοχής και στο μπλοκ δεν μπορούσαμε να έχουμε συνοχή ώστε να καταφέρουμε να κόψουμε μπάλες.

Από κει και πέρα τι να πω; Ότι έφυγε το μυαλό μας επειδή πήραμε το πρωτάθλημα. Οκ. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχουμε καλύτερη εικόνα και αν είχαμε καλύτερη εικόνα θα βλέπαμε ένα φανταστικό παιχνίδι.

Γιατί η Σύρος πραγματικά ήταν πολύ καλά αλλά έπρεπε και εμείς τουλάχιστον να έχουμε ποιότητα και να παίξουμε καλύτερα από αυτό που δείξαμε σήμερα. Δεν νομίζω ότι το παλέψαμε αγωνιστικά.

Σε κανένα σημείο δεν είχαμε το μομέντουμ της νίκης αλλά κρατούσα παίκτες οι οποίοι μας έχουν δώσει μεγάλες νίκες, έχουμε πάρει και το πρωτάθλημα οπότε πίστευα ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει και θα μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα. Τελικά δεν έγινε και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη χρονιά γιατί είχαμε μια πολύ σταθερή και καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος που είναι μεγαλύτερος στόχος της ομάδας. Αυτά τα τουρνουά κρίνονται σε νοκ άουτ παιχνίδια. οπότε λίγο σε κακή ημέρα να βρεθείς μπορεί να συμβεί.

Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος 8 μηνών στον οποίο πρέπει να είσαι σταθερός και ειδικά με το φετινό σύστημα δεν έπρεπε να χάσουμε ούτε βαθμούς στα κανονικά παιχνίδια Νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκριθήκαν πλήρως και πήραμε ένα πρωτάθλημα με 9 βαθμούς και 17 βαθμούς από τους αντιπάλους.

Δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, ούτε η σημερινή ήττα που δεν μας αρέσει και μας ενοχλεί εμάς περισσότερο αλλά νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στη χρονιά».και ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος καθάρισε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...