roumeliotis

lentiamo

«Χρυσός» βαθμός 8-8 με Σπαντάου

casino loutrakiou
redwell

Τον πρώτο λόγο για την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Final 8, διατηρεί ο Ολυμπιακός μετά την ολοκλήρωση του Β’ Γύρου της φάσης των ομίλων του Champions League. Oι Πειραιώτες στο τέταρτο παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, που έδωσαν σε διάστημα τεσσάρων ημερών στη «φούσκα» της Όστια, αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 8-8 με τη Σπαντάου και έφτασαν στους 10 βαθμούς που τους διατηρούν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α’ ομίλου, στο +3 από τη Μαρσέιγ και στο +5 από την γερμανική ομάδα.

Από κει και πέρα η αναμέτρηση με τη Σπαντάου ήταν συναρπαστική σε εξέλιξη και με εναλλαγές στο σκορ. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 στο 1ο οκτάλεπτο κράτησε το προβάδισμα με 3-2 στη λήξη του, αλλά στη συνέχεια με ένα 4-0 σερί βρέθηκε στο -3 για το 3-6, στην έναρξη της 3ης περιόδου. Στο σημείο αυτό η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έβγαλε αντίδραση και με δικό της 4-0 σερί ανέτρεψε την κατάσταση για το 7-6.

Οι Γερμανοί ανέτρεψαν με τη σειρά τους τα δεδομένα και προηγήθηκαν με 7-8, φτάνοντας κοντά στη νίκη όμως ο Ντάουμπε έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας στο τελικό 8-8, 14’’ πριν τη λήξη του αγώνα. Η υπόθεση της πρόκρισης στο Final 8, θα κριθεί οριστικά στα παιχνίδια του Γ’ Γύρου που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στην Όστια, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Γιουγκ (19/4), Προ Ρέκο (20/4) και Μαρσέιγ (21/4).

«Ερυθρόλευκο» προβάδισμα

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και αρχικά έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί. Στα 7:10, ο Κάκαρης κέρδισε πέναλτι, όμως ο Ντάουμπε δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάξα, ο οποίος του μπλόκαρε το σουτ. Ένα λεπτό αργότερα οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Δημήτρη Σκουμπάκη από την περιφέρεια και στα 5:13, έφτασαν στο 2-0 με τέρμα του Στέλιου Αργυρόπουλου στην κόντρα. Οι Γερμανοί μείωσαν με προσπάθεια του Ντέντοβιτς από την περιφέρεια στα 4:49 και ένα λεπτό αργότερα ο Ζερδεβάς με εξαιρετική επέμβαση τον νίκησε σε προσπάθεια του στη κόντρα και κράτησε το 2-1. Τελικά η Σπαντάου ισοφάρισε σε 2-2 με τον Γιέλεν από το φουνταριστό, αλλά ο Ντίνος Γενηδουνιάς με γκολ στην εκπνοή έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ολυμπιακό για το 3-2.

«Μπλακ άουτ» στο 2ο οκτάλεπτο

Το 2ο οκτάλεπτο δεν ξεκίνησε καλά για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι δέχθηκαν δυο ακόμα γκολ από την περιφέρεια με τους Ντέντοβιτς (7:31) και Κάγκαλι (6:10) τα οποία έδωσαν για πρώτη φορά το προβάδισμα στη Σπαντάου. Το σερί των Γερμανών διεύρυνε στο 3-0 ο Ντέντοβιτς που με το τρίτο προσωπικό του τέρμα, σημείωσε το 3-5 στον παραπάνω στα 3:59. Στα λεπτά που απέμειναν μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου παρέμεινε το 3-5.

Βρέθηκε στο -3, αλλά αντέδρασε με 4-0 σερί!

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν σε πιο δύσκολη θέση στην έναρξη του 3ου οκταλέπτου, όταν ο Στρελέσκι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-6, διευρύνοντας στο 4-0 το σερί των Γερμανών οι οποίοι αύξησαν στο +3 το προβάδισμά τους (6:29). Το σερί αυτό σταμάτησε ο Μαξ Ίρβινγκ σκοράροντας στον παραπάνω για το 4-6, 4:50 πριν την ολοκλήρωση του 3ου οκταλέπτου. Στα 2:12, ο Μάριος Καπότσης βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Στέλιο Αργυρόπουλο ο οποίος ευστόχησε στον παραπάνω και μείωσε στο ελάχιστο τη διαφορά για το 5-6. Η αντίδραση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και είχε ως αποτέλεσμα την ισοφάριση, η οποία ήρθε χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γενηδουνιά, ο οποίος έφυγε στην κόντρα και έγραψε το 7-7. Το σερί του Θρύλου συνεχίστηκε και έφτασε στο 4-0 μέσα σε 4 λεπτά, με το παλικαρίσιο τέρμα του Αργυρόπουλου στην κόντρα, ο οποίος με το τρίτο προσωπικό του τέρμα έδωσε ξανά το προβάδισμα γράφοντας το 7-6 (0:52)! Το οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με το γκολ της ισοφάρισης από τον Ντέντοβιτς στα 11’’ και με το επιμέρους 4-2, το σκορ διαμορφώθηκε στο 7-7.

Ο Ντάουμπε τον «χρυσό» βαθμό στο φινάλε!

Τα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου, κύλησαν χωρίς να προκύψει κάποια αλλαγή στο σκορ. Στα 5:20, ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με την προσπάθεια του Καπότση στον παραπάνω να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Μπάξα. Τελικά οι Γερμανοί ήταν αυτοί που βρήκαν το γκολ με σουτ του Γιέλεν από την περιφέρεια και ανέκτησαν το προβάδισμα στα 4:19, φτάνοντας στο 7-8. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα παράτησαν ωστόσο και με τέρμα του Χανς Ντάουμπε στα 14’’ ισοφάρισαν στο τελικό 8-8, το οποίο κράτησαν με την εξαιρετική τους άμυνα στην τελευταία φάση του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-3, 4-2, 1-1

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Σκουμπάκης (περιφέρεια, 6:20), 2-0 Αργυρόπουλος (κόντρα, 5:13), 2-1 Ντέντοβιτς (περιφέρεια, 4:49), 2-2 Γιέλεν (φουνταριστό, 3:21), 3-2 Γενηδουνιάς (0:01)

2ο οκτάλεπτο: 3-3 Ντέντοβιτς (περιφέρεια, 7:31), 3-4 Κάγκαλι (περιφέρεια, 6:10), 3-5 Ντέντοβιτς (π/π., 3:59)

3ο οκτάλεπτο: 3-6 Στρελέσκι (π/π., 6:29), 4-6 Ίρβινγκ (π/π. 4:50), 5-6 Αργυρόπουλος (π/π., 2:12), 6-6 Γενηδουνιάς (κόντρα, 1:31), 6-7 Αργυρόπουλος (κόντρα, 0:52), 7-7 Ντέντοβιτς (π/π., 0:11)

4ο οκτάλεπτο: 7-8 Γιέλεν (περιφέρεια, 4:19), 8-8 Ντάουμπε (0:14)

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Αργυρόπουλος 3, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ 1, Γαλανόπουλος

ΣΠΑΝΤΑΟΥ (Πέτρα Κοβάσεβιτς): Μπάξα, Τσιρού, Γιέλεν 2, Τσουκ, Καγκάλι `, Γιένγκλινγκ, Στρελέζκου 1, Ντέντοβιτς 4, Σταμ, Χόλοντ, Ρέστοβιτς, Σέκουλιτς Βερνέτ

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...