roumeliotis

leptokariopoulos

Thursday 08/04 All-Day-Chat με ThomKorr

casino loutrakiou
redwell

Φίλες και φίλοι του RedGoal ήρθε η ώρα για το πρώτο ματς ποδοσφαιρικό All-Day-Chat και σας καλωσορίζω στην μαραθώνια... επικοινωνία μας καθ' όλη τη διάρκεια της Πέμπτης (08/04) η οποία θα κρατήσει μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ρωτήστε με ό,τι θέλετε για ποδοσφαιρικά θέματα του Θρύλου μέσω του πεδίου ερωτήσεων παρακάτω και θα λάβετε τις απαντήσεις σας όσο το δυνατό πιο σύντομα.

Έχουμε πολλά να πούμε για τον "οδοστρωτήρα" Ολυμπιακό του ελληνικού ποδοσφαίρου που επάξια και με κοινή παραδοχή είναι Νο1 στη χώρα μας και φουλάρει για την κατάκτηση του δεύτερου σερί νταμπλ.

Παρακαλείσθε, να τσεκάρετε τις ήδη απαντημένες ερωτήσεις για να μην στέλνετε τα ίδια. Καλή μας συνέχεια...

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου All Day Chats With RG

46 σχόλια

  • ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 07:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. ΕΧΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΙΝΕΜΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙς ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΟΥΠΑ. Ε ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΕΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ !!! Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΝΕΣΑ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ 1-2 ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΙΣΙΣΙΩΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖςΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ !!!

  • ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπάρχει περίπτωση να πάρουμε τον Μούσα; Είναι μεγάλη παιχτούρα

    KORRES: Φίλε ζητάει πάνω από 2.000.000 ευρώ καθαρά συν μπόνους και φτάνει στα 2.500.000 ευρώ ετησίως. Αν πέσει στο 1.500.000 ευρώ το χρόνο, είναι μια δυνατή επιλογή

  • Peter
    Peter Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα και συγχαριτηρια για την ιδεα της αμεσης επικοινωνιας.θα ηθελα να μου πειτε εσεις ποιον παικτη θα βαζατε να παιξει. αυτον που δεν αποδιδει οπως πρεπει στην προπονηση οπως λετε αλλα παντα μας ξεπλενει οποτε παιζει και μας δινει τους βαθμους πχ φορτουνης η αυτος που τα δινει ολα στην προπονηση αλλα στα επισημα παιχνιδια ειναι λιγος.Ευχαριστω.

    KORRES: Φίλε θυμάσαι τον Αϊλτον; Έναν χοντρούλη Βραζιλιάνο επιθετικό της Βέρντερ Βρέμης; Ο τύπος έκανε προπόνηση 2 φορές την εβδομάδα με την ομάδα και τις άλλες μέρες έκανε μασάζ. Όταν δηλαδή οι παίκτες της Βέρντερ άφηναν κορμιά στο προπονητικό κέντρο, αυτός έκανε μασάζ. Ξέρεις τι έγραψε με τη Βέρντερ; Σε 214 ματς είχε 106 γκολ και 41 ασίστ. Στη Γερμανία λένε πως μαζί με αυτά τα νούμερα (γκολ-ασίστ) άλλα τόσα γκολ προήλθαν από δικές του ενέργειες που τελείωσαν συμπαίκτες του και δεν καταγράφηκαν ως γκολ ή ασίστ του. Κοινώς, μέτραγε ο τύπος ένα γκολ ουσιαστικά ανά αγώνα για την ομάδα του από τα πόδια του. Όλα αυτά γίνονταν με την άδεια του προπονητή που ήξερε ότι αν τον "σκίσει" στην προπόνηση, στο ματς θα σέρνεται. Πού θέλω να καταλήξω; Οι προπονητές ξέρουν καλύτερα απ' όλους μας και σίγουρα θέλουν το καλό της ομάδας καθώς αντικατοπτρίζεται άμεσα στους ίδιους και τις τσέπες τους.

  • Μανος7
    Μανος7 Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 19:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα σας. 2 ερωτησεις αν ξερετε μου λετε
    1. Εχεις ακουσει κατι για Μανωλα - Καμαρα στην Ναπολι μιλαω για ανταλλαγη.
    2. Ποσο προχωρημενο ειναι του Μπελχαντα και εαν εχει μεσολαβησει ο Ελ Αραμπι.

    KORRES: Φίλε ανταλλαγή Μανωλά-Καμαρά δεν ξέρουμε αλλά και να πέσει στο τραπέζι τέτοιο πράγμα θα πρέπει να μας δώσουν τον Μανωλά και 15.000.000 ευρώ για να πει το "ναι" ο Ολυμπιακός.
    Για τον Μπελχαντά έχει απαντηθεί. Υπάρχει επαφή και ναι ο Ελ Αραμπί κάνει το ψηστήρι

  • Κωστας
    Κωστας Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Θωμά καλησπέρα . Ερώτηση υποθετική ,αν φύγει ο Μαρτίνης έχουμε κάποια εναλλακτική ? Και ερώτηση ουσίας . Για αριστερό Μπακ παίζει τίποτα ?

    KORRES: Φίλε δεν θα φύγει ο Μαρτίνς. Δύσκολο να πληρώσει κάποιος ρήτρα 4.000.000 ευρώ αν και ο ιδιοκτήτης της Νις δεν ξέρει τι έχει ο τύπος. Δεν δίνω ούτε 5% να φύγει το καλοκαίρι ο Μαρτίνς. Εναλλακτική θα ψάξουν αν ενημερώσει ο Μαρτίνς ότι φεύγει. Τώρα, δεν υπάρχει λόγος. Για αριστερό μπακ δεν ξέρω κάτι πέραν του ότι αν υπάρξει πρόσφορο έδαφος για Λυκογιάννη θα γίνει προσπάθεια

  • Νίκος
    Νίκος Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Άμα έρθει ο Μπελχαντα, θα είναι για την θέση του Καμαρά ή του Πέπε;

    KORRES: Φίλε στα τετραγωνικά του Καμαρά θα κινείται στο 4-3-3 αλλά δεν έχει σχέση με άλλους παίκτες. Είναι ανεξάρτητη περίπτωση

  • Πάνος
    Πάνος Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα. Άλλη μία ερώτηση έχω. Θεωρείτε πιθανό να προκύψει εκ νέου θέμα Μιραλάς; Κάτι είχε ακουστεί νομίζω πριν μέρες.

    KORRES: Καμία πιθανότητα φίλε

  • τοκαταλαβες?7
    τοκαταλαβες?7 Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 17:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Η απαντηση στον Δημητρη για τα μπακ λεει πολλα στο πως θα παει η επομενη χρονια. χωρις καλα μπακ δεν εχεις καλα εξτρεμ , η επιθεση με εναν χρονο ακομη στην πλατη βαλμπουενα ...... φορτουνης σαν παλαιμαχος οποτε περιμενουμε απο τα αμυντηκα χαφ και οσο για τα σεντερ μπακ απο τσαφ χορτασαμε. Αυτα αν θελουμε να μιλαμε για εναν ολυμπιακο που πρεπει να ονειρευομαστε οπως μας λεει ο προεδρος αλλιως θα ασχολουμαστε με την επο κ τα πτωματα του πρωταθλατος που ουτε καν πρεπει να μας αφορουν αλλα να κανουμε μια προπονηση σε καθε ματς.
    Ηταν η χρονια του 90' φετος μαρσειγ ,Psv και αρης. σιγουρα βαδηζει με μαθηματικη ακριβεια ο προεδρος να κανει την αεκ πρωταθλητρια σε δυο χρονια καθως του χρονου θα εχουμε πανω κατω ιδιο ροστερ και μιας κ θα αποτυχει σιγουρα παλι στην ευρωπη θα πω οτι παμε για δυνατο ξηλωμα το επομενο καλοκαιρι. δεν νομιζω στην παε να μην το βλεπουν και αυτο με ενοχλει γιατι θα δωσουν στον κοσμο καραμελα .να ονειρευομαστε ευρωπαικο τελικο ή τετραδα ή απλα εσοδα?ευχαριστω.

    KORRES: Φίλε για να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ σε δυο χρόνια, πρέπει να κάνει 10 βήματα εμπρός και εμείς 10 πίσω. Δεν νομίζω ότι αμφισβητείται η ανωτερότητα του Ολυμπιακού εντός συνόρων. Η συνταγή είναι πετυχημένη την τελευταία διετία. Πολύ καλός προπονητής, ρόστερ ένα επίπεδο τουλάχιστον ανώτερο των ανταγωνιστών και κατακτήσεις εγχώριων τίτλων με άνεση και επιβλητικό τρόπο. Για την Ευρώπη, σίγουρα χρειάζεται περισσότερα πράγματα για να πετύχεις. Και καλύτερο ρόστερ και λίγη τύχη παραπάνω. Δεν βλέπω το λόγο της "μαυρίλας" σου. Προσωπικά, μου αρέσει η μπάλα που παίζει η ομάδα και μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει θεωρώ. Εκτός πια και αν ξηλωθεί και φύγουν 4-5 βασικοί παίκτες που αποτελούν τον κορμό και πας να φτιάξεις από την αρχή τα πάντα. Δεν νομίζω όμως να συμβεί κάτι τέτοιο

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα Θωμά. Χαίρομαι πολύ που μιλάω μαζί σου. Έχω ξαναγράψει ότι εσύ και ο Αλέξανδρος Δραγανογλου είστε οι αδυναμίες μου στο σαιτ. Το πρώτο που ήθελα να σου πω είναι ότι σέβομαι την άποψη σου στην απάντηση που έδωσες σε έναν φίλο για τον Σισε αλλά για εμένα ο συγκεκριμένος παίκτης είναι απλά ανέκδοτο. Αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι αν συμφωνείς ότι με τρεις πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς μπορούμε να παίξουμε το 3-5-2 στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι είναι ιδανικό με τους κατάλληλους παίκτες φυσικά σε κάθε θέση. Και μια δεύτερη ερώτηση που προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ. Με την ΑΕΚ στο ημίχρονο είμαστε 0-4 με τον Βαζελο πριν λίγα χρόνια 3-0 στο ημίχρονο. Γιατί σταματάμε και δεν τους ξεφτυλιζουμε; Συμφωνείς με αυτό; Ειδικά με την ΑΕΚ να παραπαίει στην κυριολεξία θα μπορούσε άνετα να φύγει το σκορ...... Και ειδικά με την συγκεκριμένη ομάδα φυσικά και δεν υπάρχει θέμα σεβασμού....... Ευχαριστώ και συγνώμη αν σε κούρασα Θωμά μου.

    ΚΟRRES: Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Φώτη. Το σύστημα δεν είναι 3-5-2 αλλά 3-4-3 με τρεις στόπερ, δυο χαφ στον άξονα, δυο ακραίους φουλ μπακ και τρεις μπροστά (έναν στο δεξί φτερό, έναν στο αριστερό και έναν σέντερ φορ). Αυτό δουλεύει και θεωρώ ότι θα το χρησιμοποιήσει αρκετά τη νέα σεζόν.
    Για το ξεφτίλισμα των αντιπάλων τώρα, δεν ξέρω. Τι να σου πω; Εμένα το τάλιρο προχθές με κάλυψε πάντως.

  • Peristeri_7
    Peristeri_7 Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 16:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε Κορρε καλησπέρα και ευχαριστούμε για την δυνατότητα που μας δίνετε.Ξερετε αν είναι πιθανό το σενάριο να φύγει ο Ντρεγκερ να πάει ο Ανδρούτσος στο χαφ και να γυρίσει ο Γιάννης Μασούρας?Εχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ με τα όσα κάνει.(Πιστευω μπορεί να ανταποκριθεί έστω ως Μπακ απ του Λαλά)

    ΚΟRRES: Ο Ντρέγκερ θα φύγει. Ο Ανδρούτσος καθιερώνεται ως ένα δυνατό δεξί μπακ και δεν βλέπω το λόγο να του αλλάξει θέση ο κόουτς. Ο Λαλά είναι ακλόνητος. Δύσκολα να επιστρέψει ο Γιάννης Μασούρας για να κάθεται στον πάγκο ή εκτός αποστολής.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...