roumeliotis

leptokariopoulos

Τρίμπαλο... οι Παίδες 3-0 τον Παναθηναϊκό

casino loutrakiou
redwell

Η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού πέτυχε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15. Παράλληλα παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα διατηρώντας τη διαφορά από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τον Παναθηναϊκό, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Σουχλάκης κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, όμως το πλασέ του σταμάτησε πάνω στον Χριστοδουλόπουλο.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα στο γήπεδο και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Κότσαλο και τον Τρικαλιώτη να στέλνουν την μπάλα μακριά από την εστία.

Στο 23′ ο Τρικαλιώτης έκανε όμορφη κούρσα από δεξιά, πάσαρε σε σωστό χρόνο στον Μιχαηλίδη και εκείνος με πλασέ στο παραθυράκι της εστίας δεν άφησε κανένα περυθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφοντας το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μιχαηλίδης μετά από κλέψιμο του Λάνα έγινε κάτοχος της μπάλας, είδε την κίνηση του Ξανθόπουλου, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ έκανε το 0-2 και έβαλε τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν κυριαρχήσουν στον άξονα. Οι «ερυθρόλευκοι» σταδιακά προσπάθησαν να κερδίσουν και πάλι μέτρα και απείλησαν στο 49′ με μακρινό σουτ του Κότσαλου.

Οι γηπεδούχοι στο 53′ είχαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γαζής επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από την εστία του Χριστοδουλόπουλου.

Το τελικό 0-3 για τον Ολυμπιακό πέτυχε ο Τρικαλιώτης στο 55′, όταν μετά από ντρίπλα στον Γαζή, σούταρε με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Τάσου Πάντου είναι με αντίπαλο τον ΟΦΗ εντός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζος, Καπάτος, Νουχάι, Μπάνος (71′ Χίλα), Λάνα (57′ Μπαντής), Τρικαλιώτης, Κάπελας, Μιχαηλίδης (71′ Μουγγός), Κότσαλος (71′ Μιχαλακέλλης), Ξανθόπουλος (53′ Καμάς).

Παναθηναϊκός (Β. Παπαδάκης): Στάμελλος, Χατζηκωνσταντίνου, Δημακόπουλος (60′ Δήμου), Βύντρα, Γαζής (68′ Αργυρόπουλος), Ρεμούνδος (52′ Αρβανιτάκης), Γκρεμούτης, Θεοχάρης, Σουχλάκης (68′ Τσόμος), Ιωάννου (52′ Κουρουνιώτης), Κίτσας

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...