roumeliotis

Carwiz

Έσωσε την ισοπαλία στο 96' με 2-2

casino loutrakiou
redwell

Μετά από 2/2 εντός έδρας στον 1ο όμιλο της Super League 2, ο Ολυμπιακός Β’ απειλήθηκε με την πρώτη του ήττα όμως τελικά πήρε ισοπαλία, 2-2, από τον Απόλλωνα στη Λάρισα.

Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα μπήκαν πολύ καλύτερα στο ματς, κάτι που αποτυπώθηκε γρήγορα και στον πίνακα του σκορ.

Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν με σουτ του Κωστή με το 0-1 να έρχεται στο 29’ όταν μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου από αριστερά και απομάκρυνση της άμυνας, ο Μαρίνος πάσαρε στον Νίκολιτς που με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ.

Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Ολυμπιακός είχε ακόμα ένα καλό σουτ με τον Μπα ενώ ο Στουρνάρας αντέδρασε σωστά στην απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Βίγια.

Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο μισό του ματς, με τον Απόλλωνα να πετυχαίνει την ανατροπή του σκορ χάρη στα γκολ των Ζιάκα (75’) και Γιαννίτση (86’) όμως οι Πειραιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων η μπάλα έφτασε στον Μαρίνο που στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Νίκολιτς, Ξενιτίδης (90’ Λιάτσος), Ντόι, Κωστή, Μαρίνος, Κίτσος, Α. Μπα (78’ Βοΐλης).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Πολύ δύσκολα ο Παπανικολάου με Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για τη Βαρκελώνη για το Game-1 της...