roumeliotis

leptokariopoulos

Διπλό στην Τρίπολη 0-1 στην εκπνοή

casino loutrakiou
redwell

Με σκορ 0-1 ο Ολυμπιακός Κ19 πέρασε από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με γκολ του Καράκουτη στο 90ο λεπτό, οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη πήραν αυτό που άξιζαν από το παιχνίδι αφού είχαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρώτη νίκη για τον Θρύλο που έφτασε τους 5 βαθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν καλά στο ματς και στο 8’ ο Κουτσίδης «απογειώθηκε» μετά από εκτέλεση κόρνερ με την κεφαλιά του να μη βρίσκει στόχο για λίγο. Οι Αρκάδες απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Παπαδούδη όμως να αποκρούει το σουτ του Αντωνάκη ενώ αμέσως μετά ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο Σπυριδάκης σούταρε άουτ στο 21’, ο Κεραμίδας νικήθηκε από τον Γραμματικάκη στο 28’ και ο Χριστοφιλόπουλος είδε την κεφαλιά του να καταλήγει έξω στο 32’. Ακόμα δύο σουτ από Σπυριδάκη και Κασέμι δεν βρήκαν στόχο λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Η υπεροχή του Ολυμπιακού δεν καρποφόρησε ωστόσο οι Πειραιώτες δεν πτοήθηκαν. Νικόλης, Καράκουτης και Σταμούλης αντικατέστησαν τους Κεραμίδα, Πετρόπουλο και Μοίρα αντίστοιχα με την έναρξη του β’ μέρους, τη στιγμή που το παιχνίδι χαρακτηριζόταν από τη δύναμη και τις μονομαχίες και στις δύο μεριές του γηπέδου.Και πάλι ο Κουτσίδης απείλησε στο 66’ αφού έπιασε την κεφαλιά ολομόναχος αλλά σημάδεψε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι αλλαγές των Ιμπαγάσα και Πρεκατέ βοήθησαν κι άλλο τον Θρύλο και αφού ο Παπαδούδης κράτησε το μηδέν πίσω σε φάση τετ α τετ, ήταν πλέον η στιγμή των «ερυθρόλευκων».

Ο Νικόλης με κεφαλιά και ο Ιμπαγάσα με συνεχόμενα σουτ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η λύτρωση. Η μπάλα έφτασε από εκτέλεση πλαγίου άουτ στον Καράκουτη ο οποίος πέφτοντας την έστειλε με σουτ στα δίχτυα για το «χρυσό» 0-1!

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Παπαδούδης, Κεραμίδας (46’ Νικόλης), Κουτσίδης, Χριστοφιλόπουλος, Φρέρης, Χρήστου (77’ Πρεκατές), Κασέμι, Πετρόπουλος (46’ Καράκουτης), Πατήρας, Σπυριδάκης (71’ Ιμπαγάσα), Μοίρας (46’ Σταμούλης).

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...