roumeliotis

leptokariopoulos

Λούντζης... ρεκόρ και επιδόσεις

casino loutrakiou
redwell

Ο Μιχάλης Λούντζης ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο ματς με το Λαύριο και βάσει των αριθμών έκανε την καλύτερη εμφάνιση του με τα ερυθρόλευκα αφού είχε 29 στο Ranking και ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν το 21 που είχε στο εντός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι για την κανονική περίοδο της περσινής σεζόν.

Το σύστημα αξιολόγησης του Πρωταθλήματος αναδεικνύει μάλιστα αυτή την εμφάνιση ως τη δεύτερη καλύτερη του διεθνή γκαρντ στην Basket League. Είχε 33 Ranking ως παίκτης του Λαυρίου στο εντός έδρας παιχνίδι της περιόδου 2019-20 με τον Πανιώνιο.

Ο Λούντζης μάλιστα με τους 21 πόντους του ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στην Basket League. Είχε σημειώσει την ίδια επίδοση στον 2ο ημιτελικό των πλέι οφ του 2021 με τον Προμηθέα (Περιστέρι-Προμηθέας).

Έφτασε στους 21 χωρίς να κάνει λάθος και αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση της σχετικής λίστας, αφού το ρεκόρ έχει από τη 2η αγωνιστική ο Τζο Γιανγκ του Προμηθέα που είχε 34 πόντους και κανένα λάθος, ενώ το ίδιο έκανε απόψε και ο Ταρίκ Μπλακ (21π, 0λ.).

Ο διεθνής γκαρντ με το 75% με το οποίο εκτέλεσε από το τρίποντο (6/8) σημείωσε την κορυφαία επίδοση μεταξύ των παικτών που δεν είχαν στατιστικό λάθος αφού το ρεκόρ μοιράζονταν με 60% ο Πέτρος Γερομιχαλός από την 1η και ο Τζο Γιανγκ από τη 2η αγωνιστική έχοντας αμφότεροι 3/5.

Με τα έξι τρίποντα του, ο Λούντζης σημείωσε νέο ρεκόρ περιόδου στη φετινή Basket League –πέντε παίκτες είχαν από πέντε- και ισοφάρισε τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση στην ιστορία του Ολυμπιακού. Αυτή ήταν η 18η φορά που ένας παίκτης του Ολυμπιακού είχε +6 τρίποντα σε ματς του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ο διεθνής γκαρντ εξάλλου, με τα πέντε αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε και ξεπέρασε τα 300 σε 137 αγώνες στην Basket League.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...