roumeliotis

Carwiz

Τα ρεκόρ του Θρύλου στο Αγρίνιο

casino loutrakiou
redwell

Χωρίς ήττα από τον Παναιτωλικό είναι εντός και εκτός έδρας ο Ολυμπιακός στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League σε σύνολο 25 πλέον αναμετρήσεων με την ομάδα του Αγρινίου.

Τα 25 παιχνίδια χωρίς ήττα από τον ίδιο αντίπαλο βέβαια δεν είναι ρεκόρ για τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι έχουν αντιμετωπίσει συνολικά 68 αντιπάλους στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League και υπάρχουν έξι με τους οποίους έχει διψήφιο αριθμό αγώνων και δεν έχει ηττηθεί ποτέ.

Στην κορυφή αυτής της λίστας βρίσκεται ο Ιωνικός, με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει δώσει 35 αναμετρήσεις ανεξάρτητα έδρας και μετρά 29 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Τρίτη ομάδα στην λίστα είναι ο Παναθρακικός με ένα ιδιότυπο ρεκόρ, αφού μετρά 12 ήττες σε ισάριθμα ματς εντός και εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Πλατανιάς με 12 ματς χωρίς νίκη (9 ήττες – 3 ισοπαλίες) και στην πέμπτη είναι ο επόμενος αντίπαλος των Ερυθρολεύκων στο πρωτάθλημα, η Λαμία που έχει δέκα ήττες σε ισάριθμα ματς.

Η λίστα των έξι κλείνει με τον Εδεσσαϊκό, ο οποίος στα χρόνια που αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική/ Super League είχε δέκα αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, με 8 ήττες και δύο ισοπαλίες.

Συνολικά οι Ερυθρόλευκοι έχουν κρατήσει το άηττητο τους με 30 από τους 68 αντιπάλους, αλλά με αρκετούς από αυτούς συναντήθηκαν μόλις μια χρονιά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

2 σχόλια

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηθελα ναξερα ποιος επεισε τομν Μαρινακη να μην δωσει τα λεφτα που ζητουσαν οι ισραηλινοι για τον Γκαρσια και τον απολαμβανει η κουλα κι εμεις απολαμβαμβανουμε τους παικταραδες τυπου ροτριγκεζ,μποουλερ,και λοιπους συγγενεις.Μετα μας ταιει ο καιρος ,ο μπαλτακος ,το γρασιδι και το κακο συναπαντημα.Απλα κατανοητα .Εχεις παικτες?σου καθαριζουν ενα χαμενο παιχνιδι ,ξεκολανε το καρο απο τη λασπη.

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βαζελος όπως τοχα γράψει πριν κάνα μήνα θα νοιώσει στο πετσί του τι σημαίνει απώλειες παιχτών από τραυματισμούς η τιμωρία !!! Τραίνο πάει τώρα αλλά στην πρώτη ανηφόρα θα κλαταρει !!! Είχα πει ότι πάει στα μουλοχτα να πάρει το πρωτάθλημα αλλά βλέπω και το νιάου να καιροφυλαχτει !!! Είμαι περίεργος να δω τη διαιτησία στο ντέρμπι με το βαζελο ! Εκεί θα πω με σιγουριά ποιος θα το πάρει ! Ότι θέλουν τοχουν και οι δύο ΠΟΑ , Κούλα σκέφτομαι μήπως ο Βαζελος κάνει το λαγό στην κούρσα του πρωταθλήματος !!! Θα δούμε σε 2 βδομάδες !!! Όσο για μας κάθε αγωνιστική θαμαστε και καλύτεροι αν γίνονται τα αυτονόητα !!! Αν αρχίσει τα τρελά ο Μίτσελ άστα να πάνε ! Ευπρόσδεκτα τα ρεκόρ αλλά καλοί οι τίτλοι !!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...