roumeliotis

lentiamo

Φαραώ... ουσίας και γκολ για Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Καταλυτική παρουσία από τον Αχμέν Χασάν την τρέχουσα σεζόν για τον Ολυμπιακό, με τον Αιγύπτιο να παραθέτει ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ενώ μην ξεχνάμε ότι είχε και δίμηνη απουσία λόγω επιπλοκών από τον κορονοϊό.

Ο υψηλόσωμος Αιγύπτιος στράικερ έχει «λυτρώσει» τον Ολυμπιακό με σημαντικά τέρματα σε αγώνες επί ελληνικού και ευρωπαϊκού εδάφους, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς αλλά και προκρίσεις.

Και δεν είναι καν ο βασικός φορ του Θρύλου μην ξεχνάμε. Ο διεθνής γκολεαδόρ παίζοντας 43,53 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο τη φετινή σεζόν, έφτασε για τέταρτη φορά στην καριέρα του τα 15 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, μετράει 15 γκολ συν 4 ασίστ σε 31 συμμετοχές φέτος, πριν από δύο χρόνια ξανά με τον Ολυμπιακό είχε φτάσει τα 15 γκολ σε 32 ματς, τη σεζόν 2015-16 με τη Μπράγκα είχε 15 γκολ και 8 ασίστ σε 46 αγώνες και μία σεζόν νωρίτερα 2014-15 στη Ρίο Άβε είχε 15 γκολ και 2 ασίστ σε 35 παιχνίδια.

Όσον αφορά τις φετινές του επιδόσεις, ο Αιγύπτιος φορ σκοράρει κάθε 93' λεπτά στο πρωτάθλημα, ενώ αν μεταφέρουμε σε όλες τις διοργανώσεις τις επιδόσεις του η επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα είναι κάθε 88' λεπτά.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

6 σχόλια

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 19:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ είμαι ένας από αυτούς που τον έκραζα και την άποψη μου γι'αυτόν δεν έχει αλλάξει επειδή έβαλε 2 γκολ χθες.Ο Χασάν έχει πάρει τόσες ευκαιρίες και έχει χάσει τα άχαστα ειδικά προπέρσι που χάσαμε το πρωτάθλήμα. Χθες μου έσπασε τα νεύρα γιατί ήθελε να τα κάνει μόνος του ενώ σε 3 - 4 περιπτώσεις μπορούσε και έπρεπε να δώσει πάσα σε συμπαίκτης του που ήταν σε καλύτερη θέσει. Για μένα είναι ένας μέτριος παίκτης που αν ήταν Έλληνας όλοι εσείς που τον αποθεώνετε θα τον κράζατε όπως κάνετε με τον Μπουκαλάκη, τον Μασούρα και τον Ανδρούτσο. Ο Μασούρας έβαλε 2 γκολ με την Κούλα και κανένας από εσάς δεν βγήκε να τον συγχαρεί. Και χθες έκανε καλό παιχνίδι δημιουργώντας καλές ευκαιρίες/πάσες!! Ο Χασάν τι άλο κάνει μέσα στο γήπεδο; Κάνει τα μισά από αυτά που κάνει ο Ελ Αραμπί; Έχετε παρατηρήσει ότι περισσότερες φορές σκοράρει όταν έχει τον Ελ Αραμπί δίπλα του (το έχει πει ο ίδιος) ενώ όταν παίζει μόνος του μπροστά είναι άφαντος; Ε! Αυτός είναι ο κίλερ που τον αποθεώνετε!!!

  • Μανος7
    Μανος7 Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 16:11 Σύνδεσμος σχολίου

    geodiv καλα το λες. Κουρνιαξανε

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 15:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι παίκτης ειδικών αποστολών με πανέξυπνες κινήσεις στον χώρο, μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα και εξαιρετικό χαρακτήρα δηλαδή όπως λέμε ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση και στον κατάλληλο χρόνο.

  • Mo Salah
    Mo Salah Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 15:30 Σύνδεσμος σχολίου

    geodiv, είναι όλοι αυτοί που βάζουν το 7 δίπλα στο όνομά τους, για να αποδείξουν πόσο μάγκες είναι.
    Τον Αχμέντ Χασάν, "στυλιάρι" τον ανέβαζαν, "καδρόνι" τον κατέβαζαν μέχρι προχθές.
    Ενώ τον Πορτογάλο "βράχο" με κοτσίδα, που κάνει από ένα πέναλτι ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ που αγωνίζεται, και δεν πηδάει σε άλμα ούτε κομμένη εφημερίδα, τον θεωρούν και καλά "απώλεια" όταν δεν αγωνίζεται βασικός.

  • Mike7
    Mike7 Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Περισσότερο και από την ικανότητα στο σκοράρισμα σε αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να θαυμάζουμε τις ψυχικές αντοχές του τον θαυμάσιο χαρακτήρα του και τον επαγγελματισμό του.

  • geodiv
    geodiv Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 11:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Που ειναι ολοι αυτοι που τον εκραζαν κι εδω μεσα; Δεν ειναι ο κορυφαιος φορ του κοσμου, αλλα ειναι κιλερ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος καθάρισε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...