roumeliotis

lentiamo

Το προφίλ της Γουλβς (images)

casino loutrakiou
redwell

Ακόμα μία αγγλική ομάδα μετά τις Τότεναμ και Άρσεναλ βρίσκει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός και πιο συγκεκριμένα τη Γουλβς του Ντανιέλ Ποντένσε στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League.

Οι "λύκοι" έχουν κατακτήσει 7 συνολικά τίτλους στην ιστορία τους και πιο συγκεκριμένα 3 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 2 Λιγκ Καπ ενώ το 1971 έπαιξαν στον τελικό του Κυπέλλου Ουέφα.

Η αντίπαλος του Θρύλου πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Premier League καθώς βρίσκεται στην 8η θέση με 39 βαθμούς (9 νίκες-12 ισοπαλίες-6 ήττες) και μόλις στο -5 από την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Στη φάση των «32» η αγγλική ομάδαε πικράτησε της Εσπανιόλ με 4-0 στην έδρα της ενώ στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2.

Το ευρωπαϊκό της ταξίδι ξεκίνησε στις 25 Ιουλίου από τον δεύτερο γύρο του Europa League στις 25 Ιουλίου όπου απέκλεισε τους Κρουσέιντερς με συνολικό σκορ 6-1 ενώ ακολούθησε η Πιούνικ Ερεβάν (8-0 στα δύο ματς). Επόμενο... θύμα των "λύκων" η Τορίνο της οποίας επικράτησαν με δύο νίκες, 3-2 εκτός και 2-1 εντός εδρας, παίρνοντας την πρόκριση για τους ομίλους.

Τα αποτελέσματα της Γουλβς στον όμιλο:

Γουλβς-Μπράγκα 0-1
Μπεσίκτας-Γουλβς 0-1
Σλόβαν Μπρατισλάβας-Γουλβς 1-2
Γουλβς-Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-0
Μπράγκα-Γουλβς 3-3
Γουλβς-Μπεσίκτας 4-0

Έτος ίδρυσης: 1877

Έδρα: Στάδιο Μολινό (32.050)

Προπονητής: Νούνο Εσπίριτο Σάντο (46 ετών, Πορτογαλία)

Οι Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς έχουν ρόστερ αξίας 344.55 εκατ. ευρώ ενώ διαθέτουν στις τάξεις τους ουκ ολίγους Πορτογάλους παίκτες, όπως μεταξύ άλλων τους Μουτίνιο, Πατρίσιο, Ζότα, Νέβες, Νέτο, Βινάγκρε και Ποντένσε.

Ο 24χρονος δεξιός εξτρέμ Ανταμά Τραορέ είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια τς ομάδας ενώ η πιο ακριβή προσθήκη είναι ο Μεξικανός φορ, Ραούλ Χιμένες (41 ματς φέτος με 21 γκολ-10 ασίστ) ο οποίος κόστισε 38 εκατ. ευρώ ερχόμενος από τη ΜπενφίκαW

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ: 

Πατρίσιο, Ρούντι, Χουμίγια, Πάρντινγκτον, Μπολί, Πόρτο, Ότο, Αγέ, Βινάγκρε, Ντόχερτι, Κόντι, Κίλμαν, Νέβες, Σαϊς, Μουτίνιο, Λουοντίς, Γιάνγκ, Χουμίγια, Ντεντόνκερ, Γουάιτ, Ζότα, Ποντένσε, Ζορντάo, Τραορέ, Νέτο, Ραούλ Χιμένες, Καμπάνα, Νταντάσοφ, Π. Φερέιρα, Ενομπακάρε.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Εικόνες

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

1 σχόλιο

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Τογραψα το πρωί μας έκατσε για να δούμε ! Ας γίνουμε Αγγλία !!! Δύσκολη ομάδα καλύτερη απτή Άρσεναλ αλλά το προτιμώ από κάτι ρωσικές η γερμανικές ! Σε παίζουν ανοιχτά και τρέχουν !αν είσαι προσεκτικός και σωστά τακτικός όλα γίνονται ! Μπέρνλι Τότεναμ Άρσεναλ Γουλφς Μπάγερν Μίλαν !!!! Είσαι ο Ταπερμαν τα βλέπεις αυτά και πας για εξαφάνιση !!! Το σκαμπό έγινε σκαλωσιά !!!! Μεθαύριο έχουν αιμομικτικο εναγκαλισμό !!!! Μετά έχει τρίο με τον όφι και κουαρτέτο με ΠΟΑ !!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! Ταπερμαν νασαι καλά να μας βλέπεις !!!! Η Κούλα το σκέφτεται λέει να συμμετάσχει στο ομαδικό !!! Ήρθε και ο Σεραφίνο να λύσει το πρόβλημα στο ποδόσφαιρο !!!! Μα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα !!!! Τιρειστε τους νόμους να δεις πως φτειαχνουν όλα !!!! Σιγά που θα χωριστεί η Ελλάδα στα δύο αν τιμωρισουν τη μπουγάτσα !!!! Ηδη χωρισμένη είναι !!! Τι δουλειά έχουμε εμείς με τα Ορκ !!!! Και σκέφτομαι τα σάιτ του πιττογυρου να προσπαθούν να αναστήσουν το πτώμα της μπουγατσας και να μας πείσουν ότι έχει και ντέρμπυ με τη ξανθούλα και είναι ώρα να ανασυγκροτυθει!!!! Περιφερτε τον Επιτάφιο !!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...