roumeliotis

Carwiz

Φορ που μέχρι τώρα δεν σκοράρουν...

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός μετά από 5 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα μας έχει αφήσει... γλυκόπικρη γεύση στα χείλη με την παρουσία του καθώς είχε κάποια ματς με σπουδαία μπάλα όπως στο 5-0 με τον ΠΑΣ και στην ήττα 0-1 με τον ΠΑΟΚ, αλλά και αγώνες που... αγκομαχούσε όπως το 1-0 με τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα, το 2-1 με τον Αστέρα Τρίπολης και το 0-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο απολογισμός 4 νίκες και 1 ήττα σε 5 ματς δεν είναι κακός, όμως τα τέρματα 9-2 έχοντας βάλει τα 5 εξ αυτών σε ένα παιχνίδι (σ.σ. με τα Γιάννινα) "μαρτυρούν" πως στα υπόλοιπα 4 με αντιπάλους όχι κάποια... μεγαθήρια αλλά με Λιβαδειά-Αστέρα-ΠΑΟΚ εντός και Πανιώνιο εκτός η ομάδα σκόραρε μόλις 4 φορές.

Και δυστυχώς δεν γίνεται να είναι αλλιώς τα πράγματα όταν δεν βρίσκουν δίχτυα οι επιθετικοί σου και τα περιμένεις όλα από τους μεσοεπιθετικούς ή τους εξτρέμ. Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ο οποίος σκόραρε σαν... πολυβόλο στα φιλικά και με τις... Λουκέρνες, έχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα μόλις 1 γκολ σε 381' λεπτά στο χορτάρι σε 5 συμμετοχές.

Ο Αχμέντ Χασάν έχει 4 συμμετοχές στη Super League με συνολικό χρόνο τα 169' λεπτά και 1 γκολ ενώ ο Δημήτρης Μάνος δεν έχει παίξει ακόμα σε ματς πρωταθλήματος (σ.σ. δεν θα έπρεπε να είναι στη συγκεκριμένη λίστα αφού δεν έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο, όμως αποτελεί και αυτός μέρος της τριπλέτας των φορ).

Με λίγα λόγια, από τους στράικερ ή καθαρόαιμους φορ αν προτιμάτε όπως τους χρησιμοποιεί ο Πέδρο Μαρτίνς στην κορυφή της επίθεσης, ο Θρύλος έχει πάρει μόλις 2 τέρματα μετά από 5 ματς.

Απολογισμός για... κλάματα καθώς ο Ολυμπιακός δεν είναι το "φάντασμα" της τελευταίας διετίας που δεν παρήγαγε φάσεις και τελείωνε αγώνες με 4 και 5 τελικές, αλλά δημιουργεί πολλές ευκαιρίες σε κάθε αγώνα που χάνονται από τους επιθετικούς του.

Είτε λόγω γκίνιας, είτε λόγω ανικανότητας, ο Θρύλος δεν παίρνει γκολ από τον ή τους καθαρούς επιθετικούς του και φυσικά πρέπει να βρει άμεσα λύση στο πρόβλημα αυτό για να μην το πληρώσει ακριβά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Αφιερώματα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...